Прекалено добър ли е Венгер?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Прекалено добър ли е Венгер?
Според мен Венгер прекалено старателно моделира играта на Арсенал. Аз, дето нямам някакъв специален интерес към тях, някак си винаги усещах кой къде е и как ще се развие разиграването. Познайте как е било при Фъргюсън, който разбира от футбол 100 пъти повече от мен, гледал ги е 100 пъти повече и 100 пъти по-внимателно. Още повече, че Арсенал винаги предпочитат да запазят топката, вместо да изострят играта - сложните комбинации забавят играта и допълнително улесняват защитниците. Венгер никога няма да спечели мач грозно, а и красиво му се случва по-рядко, отколкото на другите!
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Re: Прекалено добър ли е Венгер?
Според мен ако Андрей Аршавин можеше да играе в тази среща,тя далеч нямаше да завърши при този резултат. Мое мнение 

- BLaNCo_NeGrO
- Контакти:
Аршавин,маршавин,Арсенал са много зле!Не заслужаваха да са на полу-финал!Важното е,че на финала БАРСЕЛОНА ЩЕ НАДУПИ ЦИРКАДЖИЙСКАТА ТРУПА НА СЕЛЯКА С ДЪВКАТА!
ИГРАЙТЕ ЗА НАС, ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС, ЗА ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ!
Абе видя се Аршавин като игра срещу ливърпул така че мача съвсем нямаше да свърши така.Просто съм убеден
-
- Контакти:
Честно казано понякога и аз се съмнявам доколко е добър Арсен Венгер , но няма съмнение , че промени Арсенал като клуб откакто е начело на отбора.Наистина Арсенал не може да спечели мач с грозен футбол - такава е философията на Венгер , но много често това му носи негативи.Неведнъж Арсенал е губил точки ,атакувайки и търсейки следващия гол вместо да се опитат да задържат резултата.Знам , че една част от привържениците на Арсенал не харесват Венгер и следейки форумите след мача "намират" безброй негови грешки , но ако Арсенал беше отстранил Юнайтед сега щяха да го обявят за герой...
Аз ще си остана привърженик на Арсенал независимо от това кой е мениджър на отбора , но струва ми се в този момент Арсен все още е най-подходящия човек.
И в двата мача сър Алекс Фергюсън надигра Венгер и съвсем заслужено Юнайтед елиминира Арсенал.Поздравявам привържениците на Ман Юн и им желая успех и на тях и на отбора им !
Аз ще си остана привърженик на Арсенал независимо от това кой е мениджър на отбора , но струва ми се в този момент Арсен все още е най-подходящия човек.
И в двата мача сър Алекс Фергюсън надигра Венгер и съвсем заслужено Юнайтед елиминира Арсенал.Поздравявам привържениците на Ман Юн и им желая успех и на тях и на отбора им !
@ Petar Simeonov
БРАВО ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗРЕЧЕНИЯ!
БРАВО ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗРЕЧЕНИЯ!
I`am the Eredivisie Master!!!
защо всички търсите вината в Арсен ?
според мен Арсенал игра толкова колко му разреши Ман . Просто така се получава понякога видя се че днес не им е ден за съжаления някои ще кажат че не им се плаща за да не им е ден и тук ми идва тезата че парите пречат на футбола ... но това е друга тема според мен Арсен Венгер си е най-добрия вариант в момента за Арсенал . И да бих се съгласил че ако Аршавин играеше това нямаше да е реалния резултат ! 

- fabregas_949
- Контакти:
Арсен Венгер е невероятен мениджър, вината не е негова, играчите са млади и повечето нямат опит в подобни срещи
още не са обиграни като отбор, дайте им време... имайте вяра 

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
durex написа:Според мен ако Андрей Аршавин можеше да играе в тази среща,тя далеч нямаше да завърши при този резултат. Мое мнение
Венгер винаги е бил много добър в това да види качествата на футболиста и да го използва по най-добрия начин. В това отношение Фъргюсън е далече зад него. Но Фъргюсън може да бие и когато половината отбор е контузен, а Венгер не може само на тактика.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- Lord of memories
- Контакти:
защо написа:durex написа:Според мен ако Андрей Аршавин можеше да играе в тази среща,тя далеч нямаше да завърши при този резултат. Мое мнение
Венгер винаги е бил много добър в това да види качествата на футболиста и да го използва по най-добрия начин. В това отношение Фъргюсън е далече зад него.
И как стигна до този извод?
GGMU