Черно Море - Литекс - 0:1

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

arsenalkoto
Контакти:

Re: Черно Море - Литекс (30 април)

Мнениеот arsenalkoto » 25 апр 2011 20:05

победа за Литекс с 3-1

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 25 апр 2011 20:09

Ще стискам палци за ЧМ, но от това, което видях да показва отбора ви на мача с Левски на Герена (неумение пред гола и неориентирана защита), като чета мнения от сорта на 3:0 и 4:0 ме напушва як смях. И все пак, дано с помощта на публиката и терена успеете да отмъкнете нещо от този мач.

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 25 апр 2011 20:27

Ако терена е добър...Черно Море трудно ще вземат X ,дори!Нямам нищо против Морето, но Литекс са доста по технични, а като се правят много нарушения срещу тях вкарват и от пряксвободен....труден мач ;)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 апр 2011 20:42

Не мога да кажа че симпатизирам на който и да е от двата отбора, но от доста време чакам този мач. Причината: Литекс върви към титлата и лесно могат да зачеркнат този мач, или поне да играят за точка, като запазят ключовите играчи от травми...но от друга страна ми е интересно как ще подходят към твърдата игра на Черно Море. Левски и Цска доста се поизмъчиха във Варна, и сега идва ред на Ловчанлии. Просто ми е интересно дали ще покажат шампионския дух и самочувствието за които претендират. Не искам да си помислям за поръчкови съдии и тото под масата и се надявам на един резултатен мач 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 25 апр 2011 21:54

Автора на темата прави много сметки без крачмар,а къде е Локо ПД и те са с равни точки като вас ... То че ЦСКА ще бие Локо Сф ще ги бие,но вие няма да биете Литекс пък и на врата да си стъпите.Любо ги заключва такива мачове за 0-0 , както когато беше в ЦСКА и пак игра във Варна резултата пак беше 0-0,но сега си мисля,че отбора на Литекс ще вземе минимална победа с 0-1

saskoyanev
Контакти:

Мнениеот saskoyanev » 25 апр 2011 21:57

Хайде моряци напред але але 2:1
...А НИЕ СМЕ:ЦСКА!!!ЦСКА!!!ЦСКА!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 апр 2011 22:01

Както ЦСКА ли?О,не,бъркаш се,още в 7-мата минута тогава левачката на Юрука заключи една еденичка с която мачът завърши и 1:0 за Черно Море.На Тича никой не си прави сметки,на Тича всеки се моли за точка,на Тича дори и съдията да е твой-пак се молиш за точка.Това е положението.Нека пробва да се заключи ваш Любо,нека пробва пък да го засипем с центрирания на маломерния терен с нашите дългучи и да видим как се е заключил :mrgreen: ...най-много ме притесняват постоянните падания на перлите им и фаловете на Янев,нищо друго не могат да предложат-рейдове на Дока и Том,симулации за дузпи и фалове пред полето ни и удари от там на Янев.Локо Пд е в сметките,но с тази игра дори и с 2 подарени гола е тотално надигран от Калиакра.Добре,как ги виждаш срещу Левски,ЦСКА и Берое-там няма да са с 14 човека,нали се сещаш,последния кръг и в Бургас отиват,виж им играта,Калиакра ги мачка.Локо Сф-добре,биха с аванти и дълги дузпи или направо дузпи Академик и Пирин,но сега с вас-ще бият ли дузпи,срещу Литекс ще бият ли,Черноморец,Славия и директния мач с нас?Важното е,че от всиките тези отбори ние сме в най-добра форма,показваме най-добра игра и имаме най-голяма класа.В един мач може да ги подпрат,но на дългата нива Кольо Спасов имаше един лаф "сапунен отбор",е на дългата нива не може винаги с по 14 човека ;)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 25 апр 2011 22:11

big4eto написа:
ShooterMan написа:
big4eto написа:Кратко и ясно 0-2 диуф и дока

Ако доведете правилния рефер-да,но иначе....3:0 за Черно Море-1 гол на публиката от съблекалните,а после Жоро Илиев и Жоро Божилов ви довършват

Много си вярвате нещо ? Ние да не сме Сливен бре ? ще ви бием с лекота и ви отказваме от мечтите :!:

Ти пък кой си, че за нашите мечти даваш становища?

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 25 апр 2011 22:20

ShooterMan написа:Както ЦСКА ли?О,не,бъркаш се,още в 7-мата минута тогава левачката на Юрука заключи една еденичка с която мачът завърши и 1:0 за Черно Море.На Тича никой не си прави сметки,на Тича всеки се моли за точка,на Тича дори и съдията да е твой-пак се молиш за точка.Това е положението.Нека пробва да се заключи ваш Любо,нека пробва пък да го засипем с центрирания на маломерния терен с нашите дългучи и да видим как се е заключил :mrgreen: ...най-много ме притесняват постоянните падания на перлите им и фаловете на Янев,нищо друго не могат да предложат-рейдове на Дока и Том,симулации за дузпи и фалове пред полето ни и удари от там на Янев.Локо Пд е в сметките,но с тази игра дори и с 2 подарени гола е тотално надигран от Калиакра.Добре,как ги виждаш срещу Левски,ЦСКА и Берое-там няма да са с 14 човека,нали се сещаш,последния кръг и в Бургас отиват,виж им играта,Калиакра ги мачка.Локо Сф-добре,биха с аванти и дълги дузпи или направо дузпи Академик и Пирин,но сега с вас-ще бият ли дузпи,срещу Литекс ще бият ли,Черноморец,Славия и директния мач с нас?Важното е,че от всиките тези отбори ние сме в най-добра форма,показваме най-добра игра и имаме най-голяма класа.В един мач може да ги подпрат,но на дългата нива Кольо Спасов имаше един лаф "сапунен отбор",е на дългата нива не може винаги с по 14 човека ;)

извинявай,чудя се защо Черно море ако играе така както казваш ти не е в челото на класирането?Всеки отбор е силен като домакин бе мой човек,вие ако искате направо Шампиони да ставате,това,че си мислиш някакви дивотий си е твой проблем

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 25 апр 2011 22:52

Интересен мач ще е. Литекс се борят за титла, а ние- за 4-то място. На стадион "Тича" неведнъж сме доказвали, че можем да бием всеки, така че се надявам да успеем да излъжем и Литекс. Надявам се на 1-0, за да може да излезем на 4-то място. ;)
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Върни се в “Черно море”