Монтана - ЦСКА - 1:4
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Монтана - ЦСКА
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
iicoo написа:Пореден много слаб мач за Монтана, в публиката се чу, че не играят заради Джамбазки...Тема за размисъл на Сашо Диков. Не знам какво става, май в момента сме най-слаби в А група. Иначе половината стадион вика за Цска, а и в агитката хората са от Враца, Видин, Монтана, Берковица...
Не знам ама това момче дето вкара гола ми направи мн.добро впечетление!
Личи си, че не е ял и пил два дена.. особено последното докосване- гледах го три пъти и точно момента на удара ме изненада- не знам късмет ли беше или наистина е добър
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Днес в Монтана стана поредната простотия и абсурд с марката Бг. Гледахме една пародия, която официално ще бъде записана като мач от тазгодишното първенство на България. Едните имитират съпротива, другите имитират напъване за победа, трети се радват както приляга една за една ясна победа, съпроводена от приятна екскурзийка за Великденските празници.
Понеже ми стана доста дълъг увода, минавам директно на въпроса. Може ли спонсорът на волейболния отбор на ЦСКА и отявлен фен на ЦСКА, да бъде официален спонсор на и на Монтана?!? WTF както казват американците. Какъв футбол и феърплей може да се чака от този факт? Как въобще са позволили да стане тази сделка? Бе поне от кумова срама логото на червения спонсор да не седи на гърдите на играчите на Монтана и на централно място на самия стадион.
Скапан абсурдистан е нашия футбол и ще продължаваме да си седим в Ориента.
Понеже ми стана доста дълъг увода, минавам директно на въпроса. Може ли спонсорът на волейболния отбор на ЦСКА и отявлен фен на ЦСКА, да бъде официален спонсор на и на Монтана?!? WTF както казват американците. Какъв футбол и феърплей може да се чака от този факт? Как въобще са позволили да стане тази сделка? Бе поне от кумова срама логото на червения спонсор да не седи на гърдите на играчите на Монтана и на централно място на самия стадион.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- B__A__N__DA__TA
ehh написа:Днес в Монтана стана поредната простотия и абсурд с марката Бг. Гледахме една пародия, която официално ще бъде записана като мач от тазгодишното първенство на България. Едните имитират съпротива, другите имитират напъване за победа, трети се радват както приляга една за една ясна победа, съпроводена от приятна екскурзийка за Великденските празници.
Задавал ли си си същият въпрос,когато Левски гостуваше на Беласица,Л.Кюстендил,Л.Пловдив..
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
GM Capital са спонсори и на мъжкия волейболен отбор на Монтана.
в Подуяне си мислят,че техните играчи като са куци коне и всички останали трябва да не умеят да вкарват голове .. колко повърхностно

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
- Синьо сърце
- Контакти:
Мачът беше състезание с един кон и свърши логично...Стига с тез простотии за полягане и прочее,просто Монтана стратегически правилно не се напъва в тези мачове(така беше и с Литекс,и с Левски),а си играе и печели дербитата в своята зона!Точка!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- Синьо сърце
- Контакти:
POPCORN написа:ros написа:А това е от миролюбивите фенове на Монтана
http://football.sportal.bg/news.php?news=300966
това сигурно са някакви левскари.надали са от монтана![]()
Как пък реши,че са левскари???

Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Синьо сърце написа:POPCORN написа:ros написа:А това е от миролюбивите фенове на Монтана
http://football.sportal.bg/news.php?news=300966
това сигурно са някакви левскари.надали са от монтана![]()
Как пък реши,че са левскари???
Има достатъчно Левскари в Монтана и затова така е решил.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
@Бандатата
Аз те питам, колко е часа, ти ми казваш, че времето е слънчево. За какво ми говориш, че не мога да схвана подмятането ти. Това че сте фенове на ЦСКА, не ви прави малоумни да за не разбете, че е абсурдна тази ситуация със спонсорите. Това, че сте фенове на ЦСКА, не ви прави малоумни за да не разбирате, какво имам предвид и какво представляваше днешния мач. Представляваше точно това, което го описах по-горе. След мача имах чувството, че се е играл предсезонен мач, дето ЦСКА обича да гостува на някакви приятелски села, за да стане празник, да бият ходом и после да се хапне агне. От щаба на Монтана не знаеха, какво да кажат. Разнопосочни мнения, гледане в земята, глуповати обяснения след подобни мачове, че сме паднали от най-силния отбор в Бг и т.н. и т.н.
Това обяснение го чух за втори път в рамките на 24 часа. Вчера пък от Видима твърдяха, как са паднали от най-силния отбор в Бг, но за разлика от Монтана, те поне се опитваха да играят, че и имаха повече чисти голови положения.
Аз те питам, колко е часа, ти ми казваш, че времето е слънчево. За какво ми говориш, че не мога да схвана подмятането ти. Това че сте фенове на ЦСКА, не ви прави малоумни да за не разбете, че е абсурдна тази ситуация със спонсорите. Това, че сте фенове на ЦСКА, не ви прави малоумни за да не разбирате, какво имам предвид и какво представляваше днешния мач. Представляваше точно това, което го описах по-горе. След мача имах чувството, че се е играл предсезонен мач, дето ЦСКА обича да гостува на някакви приятелски села, за да стане празник, да бият ходом и после да се хапне агне. От щаба на Монтана не знаеха, какво да кажат. Разнопосочни мнения, гледане в земята, глуповати обяснения след подобни мачове, че сме паднали от най-силния отбор в Бг и т.н. и т.н.
Това обяснение го чух за втори път в рамките на 24 часа. Вчера пък от Видима твърдяха, как са паднали от най-силния отбор в Бг, но за разлика от Монтана, те поне се опитваха да играят, че и имаха повече чисти голови положения.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!