Кои отбори нямат място в А група?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

blue_lagoon

Кои отбори нямат място в А група?

Мнениеот blue_lagoon » 25 апр 2011 16:39

Много излишен пълнеж има в А група. Гледам селската продажна трупа от Монтана и се замислих,че такива отбори нямат място в А група. Към тях могат да се причислят и насила съществуващите Видима,Сливен,Академик! Просто 10,максимум 12 отбора трябва да играят в А група. След вчерашния мач няколко фена на розовия отбор пък и на портокаловия, се усъмниха в Берое,че са продали мача. Е след на....нето на Монтана ,какво ще кажат? :lol: Бройте и колко картона в "напечения" мач има? Дори и за борещите се да не изпаднат :lol:

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Кои отбори нямат място в А група?

Мнениеот PFC Litex » 25 апр 2011 16:46

Кой е критерия по който трябва да правим преценката?
Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 25 апр 2011 16:48

Левски няма място в А група.Аман от тъпи теми.Всеки който сега играе в А група си е заслужил това право.Нито ти,нито аз имаме право да решаваме кой отбор трябва да играе.Тези неща се решават на терена.

Може да се промени формата на първентсвото на 10 примерно.10 изпада,а 9 играе бараж.Но нямаме право да решаваме така.Дори и любимия ми отбор да е на 10 място то той е заслужил да изпадне и го приемам.Същото се отнася за всеки един друг отбор.
Последна промяна от Parmalat на 25 апр 2011 16:53, променено общо 2 пъти.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 25 апр 2011 16:50

PFC Litex написа:Кой е критерия по който трябва да правим преценката?

Във всички случаи не "съдийско рамо", защото Литекс и грандовете първи си отиват!

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 25 апр 2011 16:54

Parmalat написа:Левски няма място в А група.Аман от тъпи теми.Всеки който сега играе в А група си е заслужил това право.Нито ти,нито аз имаме право да решаваме кой отбор трябва да играе.Тези неща се решават на терена.

Зная я аз тая мъка!
Левски да е извън "А" група, тогава спокойно можем да минем на принципа "Оно е оратено! Пльосни се, дузпа, че свирне на моменто, съдията!"
Ако го няма Левски, "А" група на мига става "Я" група!

Потребителски аватар
DDFC_Supporter
Контакти:

Мнениеот DDFC_Supporter » 25 апр 2011 16:56

За мен от моментното съдържание на А група трябва да се задраскат : Каварна, Видима, Сливен, Акадамик, много ми е чудно каква ще е посещаемостта на мача Академик - Калиакра?
САМО ДОБРУДЖА!!

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 25 апр 2011 16:56

blue_lagoon написа:Гледам селската продажна трупа от Монтана и се замислих,че такива отбори нямат място в А група.

Защо да е продажна трупа ?
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

blue_lagoon

Мнениеот blue_lagoon » 25 апр 2011 16:58

PFC Litex написа:Кой е критерия по който трябва да правим преценката?

Критерия е артистично ниво на първо място. Оценка слаб 2 се поставя на отбори .които бягат в обратна посока на противниковата врата. Слаб 2 се поставя и на такива които сами си вкарват 2 гола за да паднат на полуфинал. Двойка се слага и на такива дето собствениците им се крият по колиби и сенници. Ако ще се ляга поне да е по-интересно с повече голове в двете врати. Или поне по 5-6 картона,та да има и за мекеретата на Перуката. Аргументирам се веднага: Ако има повече драма в лягането чат пат и отбори като Литекс ще донесат някоя точица за Бг коефициента на БГ футбола от истинските мачове! Схващаш ли Осъме? ;)

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 25 апр 2011 16:58

Монтана и ЦСКА на първо време .
Такива приятелски срещи могат да с3е играят по всяко друго време , но не и в мач от А група .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 апр 2011 16:59

Аз наистине не знам какво прави отбора на Монтана в "А" група,момчетата 2 паса на 3 метра разстояние не могат да си дадат,а дори не са сред изпадащите...Ще видим по-другата седмица Пирин какви ще ги вършат.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Футбол - България”