БЕРОЕ - Левски - 2:3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

blue_lagoon

Re: БЕРОЕ-Левски 24 Април/неделя/ 15.00часа

Мнениеот blue_lagoon » 25 апр 2011 14:51

Avgusta 1916 написа:
blue_lagoon написа:Ето това е нормално мнение. Наистина дербитата Ви са с отбори ,като Ботев,Локо Пд,Розова долина и Хеброс. Просто не рядко отбора на Берое е и в Б група и това е нормално. А че А група не може без Левски е неоспорим факт. Просто Левски е играл само в А група. А за закачките сте си виновни сами. Кой се точеше от един месец? ;)

Направете си тогава една Софийска лига и играйте там , а ние астаналите отбори от провинцията ще играем в друга.Нека да видим какъв ще е резултата тогава и на кои мачове ще има повече фенове.Като сте Левски та какво , яйце ли да ви обелим :lol:
Радвайте се на щастливата победа и си гледайте отбора, защото аз досега не бях виждал някой да ви мачка така , както никой друг не го е правил.
Не знам каква е причината да има толкова малко сини фенове в Стара Загора , но явно тенденцията ви е такава предвид миналия ви мач с Черно Море и 350 -те фенове тогава. :oops:

Абе аз лично не само Софийска лига бих направил,ами и визи бих ви треснал. Или поне жителството бих върнал. А по повод "мачкането", най-вероятно там из "Аязмото' на някоя поляна до Летния театър сте мачкали някой сборен отбор от кв.Кольо Ганчев,койте сте облекли в сини фланелки :lol:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 апр 2011 15:08

DrAvalanche написа:
burnstz написа:Скандиранията против отбора ви бяха съвсем в реда на нещата, не бих казал, че се е прекалявало. Пеехме над 90 минути и се раздадохме колкото можем- така разбирам подкрепата за отбора си.
п.п. Очаквах да сте повече

Ако за теб "Христос възкръсна, Гунди не" и "к.р за Левски" си е съвсем в реда на нещата, явно ти е доста объркан реда.

Естествено,че не са нормални и аз лично никога не съм ги викал,няма и да го направя.Въпрос на манталитет.Едно е да освиркваш отбора,да им викаш каквито си искаш животни,обиди за играчите и т.н.,което пак е тъпо,но да това с еди какво си за Левски и за Гунди е наистина голяма простотия.За мен далеч по-важно е да си подкрепям отбора,отколкото да обиждам другия.Разбира се,сред скандиранията на левскарите също има уникални простотии като селяни,умрете,например.Като цяло смятам,че трябва да има далеч по-позитивна и цивилизована атмосфера по трибуните,водена най-вече от любовта мъм любимия отбор.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Mecho-Cuh
Контакти:

Мнениеот Mecho-Cuh » 25 апр 2011 17:15

Като чета мненията тука човек остава с впечатление,че само Левски е обижданият отбор.Те милите една обида и псувня не можеш да чуеш от устите им.Вижте първо вашият двор тогава се засягайте.Гледайте реално на нещата.
За софийското жителство айде не на нас тия.Които си обичаме града и си живеем в него и си подкрепяме местният отбор.Вашата агитка в Стара Загора 30% дали имаше дошли от София.Тези от София колко са Софиянци? Единици.Останалите от села и паланки които бяха със сини шалчета и викаха селяни те да се замислят колко смешно изглежда от страни.А и в България колко града има според вас да попитам само София може би?Стара Загора е 5-тия по големина град така ,че максимум са четири и ние сме на границата :D
blue_lagoon написа:
Avgusta 1916 написа:
blue_lagoon написа:Ето това е нормално мнение. Наистина дербитата Ви са с отбори ,като Ботев,Локо Пд,Розова долина и Хеброс. Просто не рядко отбора на Берое е и в Б група и това е нормално. А че А група не може без Левски е неоспорим факт. Просто Левски е играл само в А група. А за закачките сте си виновни сами. Кой се точеше от един месец? ;)

Направете си тогава една Софийска лига и играйте там , а ние астаналите отбори от провинцията ще играем в друга.Нека да видим какъв ще е резултата тогава и на кои мачове ще има повече фенове.Като сте Левски та какво , яйце ли да ви обелим :lol:
Радвайте се на щастливата победа и си гледайте отбора, защото аз досега не бях виждал някой да ви мачка така , както никой друг не го е правил.
Не знам каква е причината да има толкова малко сини фенове в Стара Загора , но явно тенденцията ви е такава предвид миналия ви мач с Черно Море и 350 -те фенове тогава. :oops:

Абе аз лично не само Софийска лига бих направил,ами и визи бих ви треснал. Или поне жителството бих върнал. А по повод "мачкането", най-вероятно там из "Аязмото' на някоя поляна до Летния театър сте мачкали някой сборен отбор от кв.Кольо Ганчев,койте сте облекли в сини фланелки :lol:

Много си запознат със околностите на Стара Загора.От къде си ? Софиянец 5-то поколение може би.Всичките сте такива само не забравяйте ,че София е била 10 000 не много отдавна.Как така тава не знам :D .

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 25 апр 2011 21:15

blue_lagoon написа:
Avgusta 1916 написа:

Ха-ха , успя да ме разсмееш!
От къде викаш ви беше агитката в Стара Загора? Събрали се триста човека от селата плюс няколко от Хасково , Карлово и Плевен и това беше великата синя хунта :mrgreen: Та ние не можахме два пъти да ви чуем бе , само при головете ви от време на време.Та по твоята логика , ако им сложиш визи на тези вашите пак ще си играете пред 350 човека , както беше мача ви с Черно Море.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 26 апр 2011 00:23

Boksiorcheto написа:1:0 ... твърда единица! Берое са си качествен отбор, традиционен, със страхотна и вярна публика. Освен това хич не се обичат с Левски и вярвам, че това още повече ще настърви момчетата на Илиан Илиев. Очаквам минимална победа за Зара и пълен стадион със старозагорци.

Чета мненията от първата страница. Да, някои вече изглеждат смешни имайки предвид, че вече знаем крайния резултат, но това мнение ме разби. Още повече за "вярната публика" на Берое, мит който бе разбит след гола на Матондо. ;)

nature написа:
deepblue1963 написа:"Всички знаем защо нямате загуба..."
Ми аз не знам!Припомни ми,например,защо миналата година ви изгермечихме с 3-1?

Левски и ЦСКА печелят в Стара Загора по 2 основни сценария: яко съдийско подпиране, други уговорки. Рядко тези отбори печелят честно с игра, предимно е с измама. Ето затова не сте обичани в градовете, където има А-отбори.
Знаеш ли кога ще е дузпата в неделя? Когато Левски има най-голяма нужда от нея. След което вие ще си сложите тъмно сните очила и наляво и надясно ще обяснявате колко истинска е била измислената дузпа, а хората в Стара Загора ще се почувстват отново измамени и унижени от мафията съдии-БФС-"псевдо-грандове".

Явно и онова 1-3 от миналия сезон е с уговорка? И да, видях кога беше дузпата. Точно, когато Матондо трябваше да вкара за да се отпуши. :) Честно казано се радвам, че ви дадоха дузпа, иначе щяхте да оревете целия свят и да възроптаете срещу синьото БФС.

Време е веднъж да признаете, че разликата в класите е значителна. А не след загуба от нас или ЦСКА да търсите вината в съдии, уговорки, световни конспирации и т.н.

Потребителски аватар
expensive
Контакти:

Мнениеот expensive » 26 апр 2011 00:48

aisogludingfioler написа:
Boksiorcheto написа:Чета мненията от първата страница. Да, някои вече изглеждат смешни имайки предвид, че вече знаем крайния резултат, но това мнение ме разби. Още повече за "вярната публика" на Берое, мит който бе разбит след гола на Матондо. ;)

Аз чета твоето мнение и се чудя как "митът" за вярната публика на Берое е бил разбит, само в твоята глава. Обзалагам се, че не си гостувал на нито един мач на стадиона под Аязмото, но даваш експертни оценки. :lol:

Публиката в Стара Загора (за агитката въобще да не говорим) скандира името "Берое" и след като отбора инкасира гол. Тука аплодираме отбора и го подкрепяме дори когато е загубил.
Това, че си видял част от хората да слизат от трибуната в 80 и някоя минута, нека не те заблуждава. Това не значи, че феновете са обидени от загубата. Просто сме доста народ (и предвид организацията на мача, на всеки мач - ОМФГ) влизането и излизането от стадиона е затруднено, част от хората решават да се изтеглят по-рано и да застанат да гледат прави до изходите.

Относно крайният резултат, е смешно да се напъвате така, след като сте "фактор!" в А ПФГ. Били сте, браво на вас. Все пак, предвид финансовите ресурси, класата и опита - отбора на Берое няма вашите претенции. Можете само да адмирирате факта, че ви играем като равен и ви позволяваме да играете футбол. Така се развива едно първенство.

bogdanov64
Контакти:

Мнениеот bogdanov64 » 26 апр 2011 09:38

Абсолютно съм съгласен с написаното в сайта на Берое:

"В 13-ата минута Таско Тасков направи най-голямата грешка в мача. Той отмени гол на Берое. Пламен Илиев фаулира на самата граница на наказателното поле Милен Танев. Вместо да даде авантаж след удара на Стефан Велев, при който топката влезе във вратата Таско Тасков свири фаул в полза на Берое и даде жълт картон на вратаря. След изпълнението Петър Димитров пробва директен удар от малка дистанция, но прати топката в аут."

bogdanov64
Контакти:

Мнениеот bogdanov64 » 26 апр 2011 09:42

А съдията бил свирил за Берое!? Гузен негонен бяга. Е, как да уважава човек уевски?

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 апр 2011 14:40

Поздравление за Берое. Играха открито за победа и не се затвориха като други отбори за равен. За това загубата на Берое в този мач струва много повече от точицата на Миньор срещу Левски, които не смееха да минат центъра. За пръв път от началото на сезона играта на Левски ми хареса. Станахме свидетели добри комбинации и красиви голове(този на Александров беше феноменален). И двата отбора гониха победата, но наличието на по-опитни и класни футболисти в състава на Левски си каза думата. Ако играят всеки мач по този начин и двата отбора ги чакат добри дни.

ПП. За положението през първото полувреме което предизвика доста спорове, имаше нарушение на Пламен Илиев при което трябваше да бъде отсъден авантаж. Малко преди това обаче, играч на Берое отне с нарушение топката от защитник на Левски като го задържа с две ръце през кръста и това се видя идеално, а и не съм сигурен дали топката не беше напуснала терена преди това.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 26 апр 2011 15:18

СВОБОДЕН написа:Поздравление за Берое. Играха открито за победа и не се затвориха като други отбори за равен. За това загубата на Берое в този мач струва много повече от точицата на Миньор срещу Левски, които не смееха да минат центъра. За пръв път от началото на сезона играта на Левски ми хареса. Станахме свидетели добри комбинации и красиви голове(този на Александров беше феноменален). И двата отбора гониха победата, но наличието на по-опитни и класни футболисти в състава на Левски си каза думата. Ако играят всеки мач по този начин и двата отбора ги чакат добри дни.

ПП. За положението през първото полувреме което предизвика доста спорове, имаше нарушение на Пламен Илиев при което трябваше да бъде отсъден авантаж. Малко преди това обаче, играч на Берое отне с нарушение топката от защитник на Левски като го задържа с две ръце през кръста и това се видя идеално, а и не съм сигурен дали топката не беше напуснала терена преди това.

Едно наистина обективно мнение!Имаш моите поздравления за това ;)
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Върни се в “Берое”