Avgusta 1916 написа:blue_lagoon написа:Ето това е нормално мнение. Наистина дербитата Ви са с отбори ,като Ботев,Локо Пд,Розова долина и Хеброс. Просто не рядко отбора на Берое е и в Б група и това е нормално. А че А група не може без Левски е неоспорим факт. Просто Левски е играл само в А група. А за закачките сте си виновни сами. Кой се точеше от един месец?
Направете си тогава една Софийска лига и играйте там , а ние астаналите отбори от провинцията ще играем в друга.Нека да видим какъв ще е резултата тогава и на кои мачове ще има повече фенове.Като сте Левски та какво , яйце ли да ви обелим![]()
Радвайте се на щастливата победа и си гледайте отбора, защото аз досега не бях виждал някой да ви мачка така , както никой друг не го е правил.
Не знам каква е причината да има толкова малко сини фенове в Стара Загора , но явно тенденцията ви е такава предвид миналия ви мач с Черно Море и 350 -те фенове тогава.
Абе аз лично не само Софийска лига бих направил,ами и визи бих ви треснал. Или поне жителството бих върнал. А по повод "мачкането", най-вероятно там из "Аязмото' на някоя поляна до Летния театър сте мачкали някой сборен отбор от кв.Кольо Ганчев,койте сте облекли в сини фланелки