Литекс - Видима - 4:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Re: Литекс - Видима

Мнениеот JimBeam » 24 апр 2011 22:28

Parmalat написа:Гледайте състава на Литекс- Румен Руменов 18 години,Герги Миланов 19 години и сега Цветков на 20 години и тримата са юноши на Литекс.Имат още 4 момчета от школата на резервната скамейка.

И на мен това ми направи впечатление че в момента на терена са цели 3-ма от школата им, двамата са от началото на мача.
Този Джерманович не му върви и до сегга изтърва два чисти гола.

Дока прави 4:0

Reckless

Мнениеот Reckless » 24 апр 2011 22:29

Момчил Цветанов е голям талант !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 апр 2011 22:30

NIKSANA написа:
PFK_Levski написа:

Днес съдията тотално ощети Левски с фауловете , които свири за Берои ...... Сигурно имаше 30 нарушения за Берое за неправилно дишане на играч на Левски .... а за "отменения гол" - не знам що го тълкуваш за отменен ? Вратаря ни "уж" извървша нарушение ( така и не разбрах , що го свири ) , съдията свири фаул ( естествено един от многото , които ги нямаше ) и това че играча на Берое е сметнал да ритне топката във вратата , когато всички играчи са спрели да играят ( понеже е свирено нарушение ) , не означава , че голът е отменен ! Капиш ?

Капиш, ама в такава ситуация е кощунство да не се даде аванташ... КАПИШ?

Тъй кат та гледам,май си объркал емблемата горе вляво.Капиш?Като е кощунство,докладвай го на папата!Има фал срещу Милиев преди цялата ситуация.Ако беше отсъден,изобщо нямаше да ми дрънкаш за кощунство сега.Ето това е кощунството!

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 24 апр 2011 22:31

PFK_Levski написа:
NIKSANA написа:
PFK_Levski написа:

Днес съдията тотално ощети Левски с фауловете , които свири за Берои ...... Сигурно имаше 30 нарушения за Берое за неправилно дишане на играч на Левски .... а за "отменения гол" - не знам що го тълкуваш за отменен ? Вратаря ни "уж" извървша нарушение ( така и не разбрах , що го свири ) , съдията свири фаул ( естествено един от многото , които ги нямаше ) и това че играча на Берое е сметнал да ритне топката във вратата , когато всички играчи са спрели да играят ( понеже е свирено нарушение ) , не означава , че голът е отменен ! Капиш ?

Аз к'во ти обяснявам , ти какво разбираш :shock: . То фаул не трябваше да има , а ти какъв авантаж искаш ?

Ако няма фаул... играта трябва да продължи.. ако има фаул.. пак трябва да продължи... тя спира... ако играта продължи без вратар със сигурност е в полза на Берое ... не знам що водим тоя спор... аз мисля едно, а ти друго..иначе живота щеше да е скучен!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 24 апр 2011 22:32

Оф айде мълчете пък и вие с тези юноши бе ! Все юношите гледате ..... Кой гранд във Испания, Англия , Франция , Италия и т.н. виждате да играе със свои юноши не ми е ясно ?

KellyB

Мнениеот KellyB » 24 апр 2011 22:32

Parmalat написа:С влизането на Момчил Цветанов вече 4-ма юноши на Литекс са на терена.Кажете ми някой от отборите ни в топ 3 да залага толкова на собствените си кадри?Нито Левски,нито ЦСКА в момента мога да изкарат 4-ма юноши титуляри в рамките на 2 сезона.
Изглежда се задава много силна генерация юноши от Литекс.

Като знаеш, че всичко ти е уредено, защо да не пуснеш и деца от детската градина? Ще я видим тази генерация в Европа... насрани.

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 24 апр 2011 22:32

PFK_Levski написа:Оф айде мълчете пък и вие с тези юноши бе ! Все юношите гледате ..... Кой гранд във Испания, Англия , Франция , Италия и т.н. виждате да играе със свои юноши не ми е ясно ?

Барселона!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 апр 2011 22:33

blue avalanche написа:
NIKSANA написа:
PFK_Levski написа:

Тъй кат та гледам,май си объркал емблемата горе вляво.Капиш?Като е кощунство,докладвай го на папата!Има фал срещу Милиев преди цялата ситуация.Ако беше отсъден,изобщо нямаше да ми дрънкаш за кощунство сега.Ето това е кощунството!

абе ти всеки ден все повече ми падаш в очите бе!Ти си някакъв луд бре.стегни се малко и мисли релано на нещата бе.това ,че някой не е на твойто мнение незначи, че еди какъв си онакъв си.като си от Левски и кво?Винаги да ги хвалиме и да им се радвам и без критика а?За разлика от тебе някой хора гледат обективно на нещата, докато ти си сложил сините очила и във вените ти явно синя кръв тече.Да фаул има за Левски , ама съдията не го видя , а това което направи следващият момент найстина е конщунство, защото точно до него става това.А нарушението ония го дърпа отзаде.Смисъл футоблиста беше отзаде на играча на Левски, просто съдията не го видя!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 24 апр 2011 22:33

NIKSANA написа:
PFK_Levski написа:Оф айде мълчете пък и вие с тези юноши бе ! Все юношите гледате ..... Кой гранд във Испания, Англия , Франция , Италия и т.н. виждате да играе със свои юноши не ми е ясно ?

Барселона!

И аз това щях да кажа Барселона не са ли гранд? :mrgreen:

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 24 апр 2011 22:33

Parmalat написа:
Boksiorcheto написа:Мерси за обширното инфо, жив и здрав да си ;). Сега ми стана ясно за какво иде реч. Еми дано, защото България се нуждае от такива съоражения в по - големите ни центрове. Мечтая си Локомотив да има такъв покрит стадион за около 15 хиляди души, но май ще си останем само с мечтите.

Мерси подобни и на теб.Спокойно малко по-малко ще се оправят стадионите на всички отбори.На Литекс обаче ще е първият изцяло покрит стадион с козирки в България. ;)

Да, бях забравил, че "Лазур" не е покрит изцяло. Само сектора за гости и другият сектор не е покрит, иначе на централните има покрив.
Последна промяна от Boksiorcheto на 24 апр 2011 22:35, променено общо 1 път.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Върни се в “Литекс”