Литекс - Видима - 4:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Re: Литекс - Видима

Мнениеот NIKSANA » 24 апр 2011 22:09

shotgun blues написа:естественно че имаше ОЧЕВАДНИ съдийски грешки в полза на Литекс,но само за Литекс ли имаше

Не ... порсто там са най- много ... ама каквото и да си говорим към текуща дата само ЦСКА може да се рпедстави по- прилично в Европа.. според мен!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 апр 2011 22:10

KellyB написа:
POPCORN написа:Абе вие левскарите не оставихте хората на мира бе..какво все са ви виновни Литекс!Все Литекс са ви виновни , все съдиите са ви виновни.Те пък свирят за Литекс и тн!Литекс са добър отбор и трявба да си доста луд да мислиш,че ще си изпуснат преднината от 8 точки :!:

Абе вие чорбарите станахте матросовци. Не се палете толкова, Гришата е уредил титлата!

това извинението за вашият провал ли е?Гришата и съдиите са виновни,че Левски не са шампиони това ли е?Защо не си потърсите вината при вас?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 24 апр 2011 22:13

Страхотен гол на Янев просто.Има няма 20-на метра поне.

Опа вече стана 3:0

На Левски пък кой им е виновен че не могат да бият определени отбори?Имахте шанса и с чужд съдия да ги биете не успяхте, ние също не можахме освен за купата, а с всички други отбори от първата таблица си ги биха през есента.Стига търсехте причините някъде другаде, защото сами сте си виновни и никой друг и сега ако бяхте на мястото на Литекс всичко щеше да е Ок и нямаше да ревете като женички.
Затова ще ви мразят защото само търсите причините за провалите си някъде другаде а не във вас.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 24 апр 2011 22:14

Boksiorcheto написа:Мерси за обширното инфо, жив и здрав да си ;). Сега ми стана ясно за какво иде реч. Еми дано, защото България се нуждае от такива съоражения в по - големите ни центрове. Мечтая си Локомотив да има такъв покрит стадион за около 15 хиляди души, но май ще си останем само с мечтите.

Мерси подобни и на теб.Спокойно малко по-малко ще се оправят стадионите на всички отбори.На Литекс обаче ще е първият изцяло покрит стадион с козирки в България. ;)
Последна промяна от Parmalat на 24 апр 2011 22:15, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 24 апр 2011 22:15

POPCORN написа:
NIKSANA написа:
POPCORN написа:Абе вие левскарите не оставихте хората на мира бе..какво все са ви виновни Литекс!Все Литекс са ви виновни , все съдиите са ви виновни.Те пък свирят за Литекс и тн!Литекс са добър отбор и трявба да си доста луд да мислиш,че ще си изпуснат преднината от 8 точки :!:

Аз мисля, че най- постоянният отбор в БГ е Литекс... просто не мисля че тези 8т преднина са заслучени.. да трябва да водят но с 1 2 т примерно.. поне това е моето мнение! :roll:

защо така мислиш?Кажи кои от мачовете които са спечелили,а не са заслужили?

Мача с Пирин този полусезон ...... мача с Локомотив София 1-вия полусезон ...... и още други мачове , за които не мога да се сетя , но и не се и напирам много да го правя - то са си явни съдийските помощи ! Ти и това ако оспорваш ми ставаш ясен какъв реалист си ! :oops:

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 24 апр 2011 22:16

POPCORN написа:
NIKSANA написа:

Аз мисля, че най- постоянният отбор в БГ е Литекс... просто не мисля че тези 8т преднина са заслучени.. да трябва да водят но с 1 2 т примерно.. поне това е моето мнение! :roll:

защо така мислиш?Кажи кои от мачовете които са спечелили,а не са заслужили?

Първият мач, за който се сещам е в благоевград... голмайсторът ти го накзават след мача тъй като е извършил нарушение за червен картон... той е голмайстор + асистенция... това ако не е повлияване на резултата...
Също мачът с Локо СФ където накря задържаха играч на Локо Сф за фанелката и след това се получи гол. Във мача с вас през пролетта не ви дадоха дузпа, а на ответната контра вкараха Гол.. това са което се сещам на прима виста... и идеята ми е, че нито един от нашите тимове не печели от това.. защото реално Левски няма много за какво да се бори или ЦСКА в първенството сега. Литекс се мислят за класи над втория и играят с не достатъчно напрежение.. както казах вече.. мен ме интересува не дали Литекс, ЦСКА, Локо Плд или Видима ще са шампион. Щом Левски не е.. а понякога дори не ме топли титла на Левски... аз съм от онези луди фенове дето се радват на играта повече отколкото на победата!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"

KellyB

Мнениеот KellyB » 24 апр 2011 22:17

POPCORN написа:
KellyB написа:

Абе вие чорбарите станахте матросовци. Не се палете толкова, Гришата е уредил титлата!

това извинението за вашият провал ли е?Гришата и съдиите са виновни,че Левски не са шампиони това ли е?Защо не си потърсите вината при вас?

Искаш ли да смятаме колко точки съдиите подариха на Ловеч? Да не се окаже, че дори и с трагичната си игра Левски щяха да са първи или най-много на точка-две от Литекс.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 апр 2011 22:19

Искаш ли да смятаме колко точки съдиите подариха на Ловеч? Да не се окаже, че дори и с трагичната си игра Левски щяха да са първи или най-много на точка-две от Литекс.

Какво значи подариха бре?За тебе едно за мене друго!И за мене дузпата на Левски срещу Видима беше подарена иначе мача не се знаеше на къде отива.Да не говорим,че единият мач си победихте ей така без игра!Ами ЦСКА - Левски есентта?Където Гара вкара гол , ама имаше нарушение!Това всичкото е много относително!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 24 апр 2011 22:19

KellyB написа:Искаш ли да смятаме колко точки съдиите подариха на Ловеч? Да не се окаже, че дори и с трагичната си игра Левски щяха да са първи или най-много на точка-две от Литекс.

Абе и на нас са ни подарили точки... днес например.. голът на Берое, който бе отменен и бяха върнати за фаул...си беше смешно... и сигурно не е само този пример... не разбирате ли, че тук не е нужно оправдание ... проблема е, че ние феновете губим от цялата работа... Гришата ще е доволен .. догодина Титан.. по догодина Батков....... но ние няма да сме доволни като сме слаби на есен! Това е проблема за мен :roll:

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 24 апр 2011 22:20

JimBeam написа:Страхотен гол на Янев просто.Има няма 20-на метра поне.

Опа вече стана 3:0

На Левски пък кой им е виновен че не могат да бият определени отбори?Имахте шанса и с чужд съдия да ги биете не успяхте, ние също не можахме освен за купата, а с всички други отбори от първата таблица си ги биха през есента.Стига търсехте причините някъде другаде, защото сами сте си виновни и никой друг и сега ако бяхте на мястото на Литекс всичко щеше да е Ок и нямаше да ревете като женички.
Затова ще ви мразят защото само търсите причините за провалите си някъде другаде а не във вас.

Я ми кажи кои са тези хора , които мразят Левски , а не мразят ЦСКА ? :oops:

Върни се в “Литекс”