Английска висша лига 2010/11
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- JackPackage
- Контакти:
Re: Английска висша лига 2010/11
Венгер утре нека пак да излиза и да говори че ще са шампиони, или пък че още имали шансове за титлата 
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Със всеки изминал кръг нещата стават все по-интересни . Идният кръг до голяма степен може както да узакони титлата на Юнайтед така може и да я сложи на кантар .
40-45 % Арсенал може да помогне на Челси да стане шампион .
Това минава през задължителна победа над ''червените дяволи'' идната неделя .
Челси е задължен да победи Тотнъм и да чака спокойно мача на ''Емирейтс'' следващият кръг между Арсенал и Юнайтед като същевременно ще е на 3 точки евентуално от върха 4 кръга преди края макар и със мач по-вече и директен мач между МЮ и Челси .
Победа на Челси над Тотнъм ще увеличи напрежението върху Юнайтед и е твърдо възможно да сбъркат . Всичко освен победа на Арсенал ще гарантира титлата за Юнайтед .
Ако обаче Арсенал победи разликата ще стане 3 точки между Челси и Юнайтед и така директният мач на '' Олд Трафорд'' между ''червени'' и ''сини'' става директен мач за титлата .
Нещо подобно се получи и миналият сезон . Все си мисля ,че при подобна разлика Челси ще се хвърли и е твърдо възможно да победи на ''Олд Трафорд''.
Дано Челси стане шампион !
40-45 % Арсенал може да помогне на Челси да стане шампион .
Това минава през задължителна победа над ''червените дяволи'' идната неделя .
Челси е задължен да победи Тотнъм и да чака спокойно мача на ''Емирейтс'' следващият кръг между Арсенал и Юнайтед като същевременно ще е на 3 точки евентуално от върха 4 кръга преди края макар и със мач по-вече и директен мач между МЮ и Челси .
Победа на Челси над Тотнъм ще увеличи напрежението върху Юнайтед и е твърдо възможно да сбъркат . Всичко освен победа на Арсенал ще гарантира титлата за Юнайтед .
Ако обаче Арсенал победи разликата ще стане 3 точки между Челси и Юнайтед и така директният мач на '' Олд Трафорд'' между ''червени'' и ''сини'' става директен мач за титлата .
Нещо подобно се получи и миналият сезон . Все си мисля ,че при подобна разлика Челси ще се хвърли и е твърдо възможно да победи на ''Олд Трафорд''.
Дано Челси стане шампион !
- JackPackage
- Контакти:
не вярвам гънърите на чичко Арсен да вземат 3т от Юнайтед, въпреки "страхотната" форма на МЮ при гостуванията им този сезон....
Ама все пак...надеждата умира последна, стигне ли се до директен двубой за титлата на ОТ ще е лудница
Ама все пак...надеждата умира последна, стигне ли се до директен двубой за титлата на ОТ ще е лудница
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Има вече реална възможност и Шити да ни превари в класирането...
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
The world has ever seen!
- JackPackage
- Контакти:
Awesome написа:Има вече реална възможност и Шити да ни превари в класирането...
с тази ваша форма в последните 7-8 мача и предстоящи гостувания на кандидати за Чемпиъншип, както и домакинство на МЮ, нищо чудно, само ми е чудно как до вчера Венгер упорито твърдеше че ще станете шампиони (предвид формата ви)
- Frankie Lampard
- Контакти:
Просто иска да вдъхне вярва на момчета. ''Ние'', когато изоставахме с 15 точки, Анчелоти пак надъхваше играчите, да направят най-великия обрат в историята. Дано Арсенал да треснат Тор, макар да не ми се вярва, с оглед на това, че няма да имат особена мотивация
А ние трябва да бием Тотнъм, след това Тор и да победят убедително Нюкасъл и черната котка Евертън. Струва ми се невъзможно, но надеждата умира последна. А и гостуването на Тор на Блекбърн не е за подценяване.
Ние играем повече с топката, създаваме няколко възможности за гол, но не ги оползотворяваме. Торището през това време стои комфортно в собствената си половина и се защитава спокойно. После се възползват от шансовете си от свободните пространства, които са им оставени, като Нани и Рууни ни късат главите с няколко смъртоносни контраатаки. Пореден епизод от сериала...
След това се концентрираме изцяло върху Емиратс Къп.
След това се концентрираме изцяло върху Емиратс Къп.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
The world has ever seen!
- Frankie Lampard
- Контакти:
До скоро и срещу Челси беше същото, но разбихте тенденцията през Януари. Имаше един мач, мисля беше 2009-а. Направо ни убихте от игра, в първите 30 минути, няколко пъти пропуснахте много изгодини положения и след това мача завърши 0:4. А и до скоро имахте комплекс от Дрогба - 12 гола в 12 мача. Дано лошата форма на Тор като гост ви даде предимство ... Време е и вие да ги биете. А едно време Бартез се панираше, само при вида на Анри 
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sbASd5CU3H8&feature=related[/youtube]
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
The world has ever seen!
Еех какви хубави времена бяха тогава.Този гол е уникален просто.Това е истинския Анри заеби тоя в Барса дето беше.Още ме е яд ,че напусна в посока Испания ..
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид
YNWA
YNWA