Идеален състав от чужденци играли в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Romano
Контакти:

Re: Идеален състав от чужденци играли в ЦСКА

Мнениеот Romano » 01 май 2009 23:23

Мисля, че забравяте Литера, Хамилтон Рикард и Жаир :lol:

nikogapak
Контакти:

Мнениеот nikogapak » 02 май 2009 00:49

Сигурен съм че никой няма да ме подкрепи, но мисля че Лео Лима беше и е много добър футболист, но тук показа малка част от таланта си. От всички изброени до тук, единствено Мурад Хидиуед има пас, като неговия!

vladko_cska
Контакти:

Мнениеот vladko_cska » 02 май 2009 09:10

vqrno e 4e nenad luki4 e nai dobriq vratar vardil v poslednite godini.ina4e drygite 4yjdenci sa sa6tite

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 05 май 2009 14:06

За по-младите привърженици на червените ще разкажа за едно дерби и моята номинация за върха на атаката. Не ми се рови да видя, коя година точно е било (1991, може би), но беше в т.нар. ранни години на "демокрацията". Мачът е ЦСКА-Лефски, на трибуните е сестрата на Симеончо II, за първи път в България след "изгнание" и отявлен приврженик на Лефски. След Световното Италия '90 с парите от Ицо взехме двама колумбийски национали Редин и Пимиенто. Според мен за пръв път ЦСКА имаше "черна" перла в отбора си (пълна екзотика). Та аз съм бил хлапе тогава, Лефски водеха с гол разлика, а мене ми избиваха сълзите от мъка, когато след един коренер перлата (от колонизиран народ) мушна гола пред погледа на превзетата аристократка. Та това ми е един от най-скъпите голове във вратата на Лефски, а моята номинация е:

Редин (Колумбия) - нападател, първата пълна екзотика в съатва на ЦСКА;

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 05 май 2009 19:30

11_best написа:.....След Световното Италия '90 с парите от Ицо взехме двама колумбийски национали Редин и Пимиенто. Според мен за пръв път ЦСКА имаше "черна" перла в отбора си (пълна екзотика). Та аз съм бил хлапе тогава, Лефски водеха с гол разлика, а мене ми избиваха сълзите от мъка, когато след един коренер перлата (от колонизиран народ) мушна гола пред погледа на превзетата аристократка. Та това ми е един от най-скъпите голове във вратата на Лефски, а моята номинация е:

Редин (Колумбия) - нападател, първата пълна екзотика в съатва на ЦСКА;

Изображение
....а колумбийците ги взехме пролетта на 1991г. - "колумбийска мартеница за ЦСКА", така написа вестник "Футбол" тогава! :D

Запазил съм си статията :
Изображение

Бернардо Редин беше национал но не нападател а опорен халф, а другия Карлос Пимиенто беше централен нападател ( помня, че вкара много хубав гол при гостуването на бъдещия шампион Етър, но му го отмениха несправедливо...и мача завърши 1:1)

Моите 11 чужденци са :

Ненад Лукич, Радослав Забавник, Ибрахима Гай, Люпчо Марковски, Маркос Чарас, Мурад Хидиует, Бобан Бабунски, Абдер Кабус, Флорентин Петре, Макдоналд Мукаси и Жоао Брито!
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Върни се в “ЦСКА”