И колко хляб има в Малуда - къде беше във важните мачове от сезона - гледаше мач от близо.. Същото е и за Калу.
Сега играят защото напрежението е по-малку.
За Мата съм за - да го взимаме - вчера го гледах срещу Реал и единствено той беше заплахата за Реал като направи и 2-гола. Много е техничен и бърз а може да играе и като плеймейкър - 25млн макс и е наш.. По евтин от прехваления Пасторе(60млн).. С др пари може да се вземе още някои обещаващ футболист.
Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Frankie Lampard
- Контакти:
Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
К'ви леви защитници ? Никога никой от тая тема, не е искал ляв защитник !!! А това от къде знам ... Виж, докато съм на работа, по цял ден ръчкам по сайтове, както си и личи от активността ми в форума. Излишно е да ти казвам, че съм много навътре около отбора и ти казвам - Малуда и Анелка са пътници, Калу е под въпрос. Неймар е много вероятен трансфер, Алексис Санчез също. Малуда наистина се разигра, но ...
Ще трябва да се продаде, за да се купи. Абрама е шефа, той решава. Мога да ти кажа, че 2 крила и 1 атакуващ халф са ни 100 % трансфери лятото. Запомнете ми думата, после пак ще си говорим. Ще търсим и десен бек на 98 %, защото Паоло и Босингва са 96 % напускащи.
Ще трябва да се продаде, за да се купи. Абрама е шефа, той решава. Мога да ти кажа, че 2 крила и 1 атакуващ халф са ни 100 % трансфери лятото. Запомнете ми думата, после пак ще си говорим. Ще търсим и десен бек на 98 %, защото Паоло и Босингва са 96 % напускащи.
Много бързо си забравил миналия сезон. Малуда и Калу не могат да играят в схема с диамант. Те са футболисти за простото 4-3-3. Не започнаха да играят, защото напрежението е по-малко, а защото Анчелоти върна схемата. Миналата година, когато взехме дубъла, да не да нямаше напрежение.
- Frankie Lampard
- Контакти:
Кажи го на Абрамович и Анчелоти ... Аз ти казвам, това което знам, пък вие вярвайте в каквото искате. Лятото ще разберем, кой е прав и кой крив.
Понякога(да не кажа винаги) говориш все едно си част от отбора и знаеш всичко. И на кой се доверяваш толкова много? На английската преса?
Frankie Lampard написа:Кажи го на Абрамович и Анчелоти ... Аз ти казвам, това което знам, пък вие вярвайте в каквото искате. Лятото ще разберем, кой е прав и кой крив.
Съгласен съм !

Daniel stu.. Trebva da si go varnem mnogo igrae tfa momche ... Pp-izvinq am se za latinicata no na iphona 4 Nemam kirilica
hawai написа:Daniel stu.. Trebva da si go varnem mnogo igrae tfa momche ... Pp-izvinq am se za latinicata no na iphona 4 Nemam kirilica
---Неймар---Торес---Стъридж---
към тоя последния пич, ще ти кажа само едно име постарай се да го запомниш не е толкова ДРОГБА 

Tqnata написа:към тоя последния пич, ще ти кажа само едно име постарай се да го запомниш не е толкова ДРОГБА
Хаха , достатъчно повтарях мнението си по тази тема...