Берое (Стара Загора) - Левски (София) - 2:3
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Берое (Стара Загора) - Левски (София) 24.04.2011 /15:00
Със Стоилов за 4 години станахме 2 пъти шампиони,с Гонзо 1 път за 2 години,тая година ще видим.Спорред мен няма някой треньор,който да е нещо като панацея за Левски.Не трябва да се робува на стари имена,ако ще се сменя треньора трябва да дойде някой чужденец,на когото няма да се бъркат в работата.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Според "гениите" от Гонг,Матондо вкарва гол в 84-ата минута,а влиза да играе в 85-ата.Е заклевам се,много са зле...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- milen.hristov
- Контакти:
W84me написа:Със Стоилов за 4 години станахме 2 пъти шампиони,с Гонзо 1 път за 2 години,тая година ще видим.Спорред мен няма някой треньор,който да е нещо като панацея за Левски.Не трябва да се робува на стари имена,ако ще се сменя треньора трябва да дойде някой чужденец,на когото няма да се бъркат в работата.
Кога сме ставали шампиони с Г.Иванов
- milen.hristov
- Контакти:
Професорът по футбол Г.Иванов: Журналистите представят Левски в негативна светлина
Без коментар за тая глупост
Моя грешка,Велев беше с Боримиров.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- DrAvalanche
- Контакти:
milen.hristov написа:Професорът по футбол Г.Иванов: Журналистите представят Левски в негативна светлина
Професоре, спри се за малко. В този форум на пръстите на едната ръка се броят цесекарите които плюят по Левски повече от теб.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ
- POPCORN
- Контакти:
Само да питам тая ралица ли каква е ?Момиче ли е или момче?Ако е момче, ще разбера държанието и , но ако е момиче явно са е объркали в родилното!Поне почни да говориш като момиче и малко по възпитано!Каам ти маам ти..какви са тия думи!И аз не мога да пиша , ама простотията ти е се вижда от километри!После никой не ти говори за есентта!Говориме за дадения момент,че за мене сте един слаб отбор!Това,че всеки мач биете на косъм е отделен въпрос!Черно Море ако беше отбор, нямаше да биете по смъртно на Герена!Калиакра не играхте, Видима ги бихте там с някаква дузпа ...ЦСКА ви размаза.Литекс играхте добре спор няма!Бяхте по-добрият отбор второто!Но другите мачове сте пълна трагедия!Виж днеск какви голов вкарахте.@ от головете никой не ги пази с глава!А дузпата за мене си е дузпа срещу Литекс!А червеният картон за Левски защо не го казжеш като си много обективна а?Съдиите са ви виновни!Ъо явно е заразно.Много ме кефите как 90% се кефите на Батков и на играта на Левски
Няма нищо страшно да си призне човек ,че играете слабо!По-смешното е да го вижда цяла България и вие да казвате на черното бяло!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- milen.hristov
- Контакти:
POPCORN написа:Само да питам тая ралица ли каква е ?Момиче ли е или момче?Ако е момче, ще разбера държанието и , но ако е момиче явно са е объркали в родилното!Поне почни да говориш като момиче и малко по възпитано!Каам ти маам ти..какви са тия думи!И аз не мога да пиша , ама простотията ти е се вижда от километри!После никой не ти говори за есентта!Говориме за дадения момент,че за мене сте един слаб отбор!Това,че всеки мач биете на косъм е отделен въпрос!Черно Море ако беше отбор, нямаше да биете по смъртно на Герена!Калиакра не играхте, Видима ги бихте там с някаква дузпа ...ЦСКА ви размаза.Литекс играхте добре спор няма!Бяхте по-добрият отбор второто!Но другите мачове сте пълна трагедия!Виж днеск какви голов вкарахте.@ от головете никой не ги пази с глава!А дузпата за мене си е дузпа срещу Литекс!А червеният картон за Левски защо не го казжеш като си много обективна а?Съдиите са ви виновни!Ъо явно е заразно.Много ме кефите как 90% се кефите на Батков и на играта на ЛевскиНяма нищо страшно да си призне човек ,че играете слабо!По-смешното е да го вижда цяла България и вие да казвате на черното бяло!
На треньора са му виновни съдиите,на директора журналистите,на собственика Литекс,на част от феновете световният заговор
- milen.hristov
- Контакти:
DrAvalanche написа:milen.hristov написа:Професорът по футбол Г.Иванов: Журналистите представят Левски в негативна светлина
Професоре, спри се за малко. В този форум на пръстите на едната ръка се броят цесекарите които плюят по Левски повече от теб.
Благодаря още не съм я заслужил тази титла,нямам и намерението.След края на сезона ще спра да ги плюя,тогава много ще ги обичам.
- POPCORN
- Контакти:
milen.hristov написа:POPCORN написа:Само да питам тая ралица ли каква е ?Момиче ли е или момче?Ако е момче, ще разбера държанието и , но ако е момиче явно са е объркали в родилното!Поне почни да говориш като момиче и малко по възпитано!Каам ти маам ти..какви са тия думи!И аз не мога да пиша , ама простотията ти е се вижда от километри!После никой не ти говори за есентта!Говориме за дадения момент,че за мене сте един слаб отбор!Това,че всеки мач биете на косъм е отделен въпрос!Черно Море ако беше отбор, нямаше да биете по смъртно на Герена!Калиакра не играхте, Видима ги бихте там с някаква дузпа ...ЦСКА ви размаза.Литекс играхте добре спор няма!Бяхте по-добрият отбор второто!Но другите мачове сте пълна трагедия!Виж днеск какви голов вкарахте.@ от головете никой не ги пази с глава!А дузпата за мене си е дузпа срещу Литекс!А червеният картон за Левски защо не го казжеш като си много обективна а?Съдиите са ви виновни!Ъо явно е заразно.Много ме кефите как 90% се кефите на Батков и на играта на ЛевскиНяма нищо страшно да си призне човек ,че играете слабо!По-смешното е да го вижда цяла България и вие да казвате на черното бяло!
На треньора са му виновни съдиите,на директора журналистите,на собственика Литекс,на част от феновете световният заговор
Ама не невиждам какво толкова , ще стане като си признаете,че сте в момента играете слабо и не сте във форма!Гледам ти го правиш , но повечето искат да ми кажат,че Левски е машина!То цяла България вижда как играят ЛЕвски.Дядо ми ще стане на 81 години човека и в върл левскар!И от пролетта ми говори как последните години не е виждал толкова слаб ЛЕвски!А дядо ми кога е ходил на мачове вие тука още сте се чудили дали ви се пика или ви се ака!Така че престанете с тая грандоманщина!Батков и той не иска си признае, че тая година с извинение издуха супата!Гонзо и Ясен след всеки мач говорят едно и също!Как Левски били мноого добри!Това ли ви крипи?Че сте преди нас?Евала е вие сте уникален отбор бре хора!Само не виждам къде е разликата освен от някакви точки?!Къде ще играете ?Е и ние ще играем там!Това ,че почваме 2 седмици по-рано ..това ли е много лошото?
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !