Смешни имена на футболисти

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Смешни имена на футболисти

Мнениеот Кашчей » 24 апр 2011 12:56

vaskonti написа:Левент Гавазов - легендарен играч на Локо(Горна Оряховица)
batmanlevski написа:аз се сещам за един смешен отбор,някой отбори в БГ винаги ще го помнят ,казва се Кнатспернуфелаг Акурейре .Много се смях навремето когато се помайтапи с един наш отбор

Нещо каза ли бе, БАТЕ?

БАТЭ ;) ;) .....Забранява се неправилното изписване на имена на отбори, с цел подигравка ;) ;)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Exclusive
Контакти:

Мнениеот Exclusive » 24 апр 2011 14:48

vaskonti написа:
batmanlevski написа:аз се сещам за един смешен отбор,някой отбори в БГ винаги ще го помнят ,казва се Кнатспернуфелаг Акурейре .Много се смях навремето когато се помайтапи с един наш отбор

Нещо каза ли бе, БАТЕ?

И двамата сте в грешка. Първо е Кнатспирнуфелаг Акурейри и второ другия отбор е Футбольный клуб БАТЭ Борисов, както каза @Кашчей.

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Мнениеот tornadoto_96 » 24 апр 2011 17:25

Състав на националния отбор на Япония по футбол

1.Гъзкатояма
2.Ямиготури
3.Якошиба Цицибара
4.Сигутура Накура
5.Нагазима Надовара
6.Миусука Мадете
7.Насакото Яката
8.Лиза Мишпека
9.Туримиго Сам
10.Тицуни Микуро
11.Тушиба Тунишиба

Старши треньор: Коши Ям
Помощник треньор: Няма Ко
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 апр 2011 17:43

Кашчей написа:
vaskonti написа:Левент Гавазов - легендарен играч на Локо(Горна Оряховица)

Нещо каза ли бе, БАТЕ?

БАТЭ ;) ;) .....Забранява се неправилното изписване на имена на отбори, с цел подигравка ;) ;)

Ако ще се правим на оригинални, то истинското име на финландците е Knattspyrnufélag Akureyrar. Пожелавам ти успех в правилното му изговаряне на български.
Освен това как реши, че аз съм изписал отбор, а не просто популярното в България обръщение "БАТЕ"?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 апр 2011 17:54

vaskonti написа:
Кашчей написа:

Нещо каза ли бе, БАТЕ?

Ако ще се правим на оригинални, то истинското име на финландците е Knattspyrnufélag Akureyrar. Пожелавам ти успех в правилното му изговаряне на български.
Освен това как реши, че аз съм изписал отбор, а не просто популярното в България обръщение "БАТЕ"?[/quote]

В българският език, обръщението бате, не се пише, като абревиатура :mrgreen:
Пожелавам ти и аз, да видиш по-добре кой се бъзика с вас, цесекарите, с името на този финландски отбор (аз го мислех за исландски Knattspyrnufélag Akureyrar is a football club based in Akureyri in the north of Iceland.) :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 апр 2011 18:03

Финландия, Исландия...все тая. Е, някои хора имат лоши спомени от финландски отбори и държат да се прави разлика, но мен ми е все тая.
Що се отнася до граматиката в българския език и в частност обръщенията, убеден съм, че в правилата на форума няма и дума относно правилното им пунктуално изписване.
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 апр 2011 18:11

vaskonti написа:Финландия, Исландия...все тая. Е, някои хора имат лоши спомени от финландски отбори и държат да се прави разлика, но мен ми е все тая.
Що се отнася до граматиката в българския език и в частност обръщенията, убеден съм, че в правилата на форума няма и дума относно правилното им пунктуално изписване.

Нали знаеш, че с намеци за Левски не можеш да ми вдигнеш адреналина :mrgreen: Иначе... що някои твои съфенове се косят, когато някой напише Цска-нали няма изискване за пунктоалност ;)

Темата е друга обаче-за смешните имена, но смешни, според някои съфорумци, за които първосигналното е водещо в живота.Та на теб кое ти е смешно в името (абревиатурата) БАТЭ?Защото на мен ми е смешно, като прочета ЦСКА и връзката армейци след това ;)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 24 апр 2011 19:55

Сираков е добро попадение! :)
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 апр 2011 20:19

trakia написа:Сираков е добро попадение! :)

А Пашов.. или Запрян Раков ;)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 апр 2011 21:08

Кашчей написа:
vaskonti написа:Финландия, Исландия...все тая. Е, някои хора имат лоши спомени от финландски отбори и държат да се прави разлика, но мен ми е все тая.

Нали знаеш, че с намеци за Левски не можеш да ми вдигнеш адреналина :mrgreen: Иначе... що някои твои съфенове се косят, когато някой напише Цска-нали няма изискване за пунктоалност ;)

Темата е друга обаче-за смешните имена, но смешни, според някои съфорумци, за които първосигналното е водещо в живота.Та на теб кое ти е смешно в името (абревиатурата) БАТЭ?Защото на мен ми е смешно, като прочета ЦСКА и връзката армейци след това ;)

Знам, че няма да се впечатлиш с намеци за Левски, казах го за да покажа колко ми пука дали е Исландия или Финландия, просто на други хора им пука за тази подробност.
Името БАТЕ ми е смешно по същите причини, поради които он'я "остроумен" батман намира името на Акурери за смешно.
[/center]

Върни се в “Игри и забавления”