Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Re: Бербатов се връща в Тотнъм (Мирър)

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 24 апр 2011 11:00

Шок изкупи Мирър (B__A__N__DA__TA).. :mrgreen:
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

lokopd forever
Контакти:

Мнениеот lokopd forever » 24 апр 2011 11:16

След като толкова настояваше да бъде продаден,Митко няма да има очи да се върне в Тотнъм.Той е интелигентно момче,не е див селянин като Рууни.Смятам,че идеалният за него вариант би бил да се върне в Бундеслигата.Е,предстои да видим!!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 24 апр 2011 11:36

batmanlevski написа:Лошо ! Тъкмо тръгнахме нагоре,а и в Европа вземхме да оправяме нещата и пак проблеми !

По мой наблядения ти си единствения в света фен на 19 отбора от ВЛ едновременно :lol: :lol: :lol: (Всички без Манчестър :lol: )

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 24 апр 2011 11:39

И на Великден продължавате да си пишете глупости. Мине се не мине ден два и пак Бербатов.
Както той казва "И от високо да падна, никога няма да съм на вашето жалко ниво." Продължавайте да си живеете жалкия животец.

GGMU

nesidor
Контакти:

Мнениеот nesidor » 24 апр 2011 12:09

Абе нали според някой РАЗБИРАЧИ Бербо не е никакьв футболист.Защо го коментирате?Истината е една-за да говорят всички за Бербо...направете си сметка,но незабравяйте,че той е БЪЛГАРИН,ами ,ако беше Руни? Естественно щеше да се намери оправдание за него.Резерва,но голмайстор на ВЛ.,ами ако го пускат по-често....нееееезнам

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!

Мнениеот vaskonti » 24 апр 2011 12:13

daredevil написа:Къде отиде тоя щепсел надувко ся да ми мрънка за Бербатов.
Бербатов ще е достойна резерва на един от най-добрите нападатели в света Ернандез и при положение че се кълнеше в любов на Юнайтед няма да има против да остава по-често на скамейката предвид това че е на 31 години и ако се трансферира отива в Севиля, Рома или некво такова у лево в десно.
Той е умен човек и даже не изключвам да не попадна в състава защото парафира за договор.
Данчев каза че ще подпише за 2 години скоро.

Извинявай, ама това вчера не беше ли от малките и незначителни мачове(съответно и голове), които са патент само на Бербатов? А предишният мач с Нюкасъл? Не е ли и той малък и незначителен? А това, че великият Ернандес вчера вкара от засада сигурно е без значение?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

daredevil
Контакти:

Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!

Мнениеот daredevil » 24 апр 2011 12:31

Засада няма и всеки който твърди тва или не разбура правилата или не е гледал повторение или е за гробищата.
Срещу Нюкасъл беше спасяване на вратаря а не неможене да оцелиш вратата от 3 метра в един от най-важните мачове за сезона.
Според мен Бербатов отсъства заради разстежение и защото Данчев каза че сега ще се подписва договора и може да преговарят, освен това може и да престой малко извън игра защото като направи подобен мач и след тва 10 мача само разнася фланелката, защото му влияят такива неща, което е допустима само в Тотнъм/Леверкусен/ЦСКА и темподобни.

argirov
Контакти:

Мнениеот argirov » 24 апр 2011 12:48

MuFc1878 написа:И на Великден продължавате да си пишете глупости. Мине се не мине ден два и пак Бербатов.
Както той казва "И от високо да падна, никога няма да съм на вашето жалко ниво." Продължавайте да си живеете жалкия животец.

GGMU

Не знам дали са глупости, но дори и да приемем, че са, не ги пишем ние, а тези в Англия :)

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Бербатов обратно при шпорите?!

Мнениеот naiki » 24 апр 2011 14:01

Манчестър Юнайтед може да продаде Димитър Бербатов обратно на Тотнъм през лятото, но на много по-ниска цена от 30,75 милиона паунда, които плати на лондончаните за него в последния ден от летния трансферен прозорец през 2008 година, пише „Mirror”.

Договорът на Бербатов с червените дяволи изтича на 30 юни 2012 година и ако тимът от Манчестър не го продаде след края на този сезон, то ще го изпусне да си тръгне като свободен агент през другото лято.

„Бербатов сега е на 30 и изглежда, че Юнайтед няма да му предложи повече от една година нов договор. Ако Юнайтед и играчът не постигнат споразумение, те ще предпочетат да го продадат, отколкото да го изгубят без пари”, пише „Мирър”.

Димитър Бербатов игра в Тотнъм от 2006 до 2008 година, като в 102 мача вкара 46 гола и бе трансфериран на Олд Трафорд от шпорите с почти 20 милиона паунда печалба, след като те го купиха от Байер Леверкузен за само 10,9 милиона, а го продадоха за 30,75 милиона.

„Mirror” пише, че тимът от Уайт Харт Лейн дори би плащал сериозната заплата от 100 000 паунда седмично на Бербатов за три години.

Друг нападател, който иска Тотнъм, е Единсон Кавани от Наполи, който е оценяван на 20 милиона паунда, но трансферите в състава на Хари Реднап много ще зависят и от това, дали лондончаните ще се класират за Шампионската лига или не.

Любопитен факт е, че шпорите избират между двама от голмайсторите на две от най-силните първенства в Европа. В момента Бербатов е лидер при реализаторите във Висшата лига, докато Кавани е начело в листата на вкарвачите в Серия А.

Какво мислите-реално или само спекулации?Мен лично ме съмнява,а и като фен на Тотнъм предпочитам да бъде привлечен Кавани пред Бербатов,основно заради възрастта.Според мен Бербатов ще напусне лятото,поне докато Чичарито продължава така
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Re: Бербатов обратно при шпорите?!

Мнениеот Red_Pride » 24 апр 2011 14:06

мисля че Берба ще смени климата ;)
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Върни се в “Футбол - Свят”