Локо(Пд)-Ботев(Пд) или Левски-Цска

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

ivo_fen
Контакти:

Re: Локо(Пд)-Ботев(Пд) или Левски-Цска

Мнениеот ivo_fen » 05 май 2009 16:58

Дали пловдивското или измисленото"шопско" дерби е по-добро,е ясно,както това,че ако не си купуват мачовете и не вземат футболисти от Пд,КАШКАВАЛ-ВИТОША И ЦИГАРИ-СРЕДЕЦ,ще играят дерби за оставане в групата.
Това,че не спорят за титлата а само за честа си,кара момчетата на двата отбора да се раздават на терена,а не да подскачат и викат срещу рефера,както правят разглезените олигофрени от столицата.!!!!! :P
Надявам се да дойде ден,в който в измислената ни шопска АПФГ да свирят съдии,на които им е през к...а,че тва са Левски и ЦСКА и да отсъждат това,което е на терена,а не това което им е казал този или онзи шеф в БФС.

БОТЕВ И ЛЕВСКИ СА ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ,А НЕ СМЕШНИ ФУТБОЛНИ ОТБОРЧЕТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 05 май 2009 17:03

ivo_fen написа:Дали пловдивското или измисленото"шопско" дерби е по-добро,е ясно,както това,че ако не си купуват мачовете и не вземат футболисти от Пд,КАШКАВАЛ-ВИТОША И ЦИГАРИ-СРЕДЕЦ,ще играят дерби за оставане в групата.
Това,че не спорят за титлата а само за честа си,кара момчетата на двата отбора да се раздават на терена,а не да подскачат и викат срещу рефера,както правят разглезените олигофрени от столицата.!!!!! :P
Надявам се да дойде ден,в който в измислената ни шопска АПФГ да свирят съдии,на които им е през к...а,че тва са Левски и ЦСКА и да отсъждат това,което е на терена,а не това което им е казал този или онзи шеф в БФС.

БОТЕВ И ЛЕВСКИ СА ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ,А НЕ СМЕШНИ ФУТБОЛНИ ОТБОРЧЕТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Нямам думи, как се разрешават, подобни ОЛИГОФРЕНИЧНИ и КОМПЛЕКСАРСКИ МНЕНИЯ. Аз съм от София и признах, че дербито в момента е Локо Пд-Ботев. Не се чувствам, че съм олигофрен, заради това, че се е случило да се родя в София, но и НЕ СЪМ КОМПЛЕКСИРАН ЗА ТОВА, че не съм от Пловдив!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 05 май 2009 17:10

joro_lpfc написа:така доволен ли си слависте???от доста време чета мнениа в форума и доста си ме дразнил с глупостите си!сега ште захапа :D две неща!защо като има мач на чаршафите се едно има погребение???и по големи подлоги в шампионата от твоя отбор няма!!!само продавате мачове супер курви мааина :!:

Аз не съм виновен за това, че са направили от Славия подобен отбор. НЕ СЪМ ГО И ОТРИЧАЛ! Какво съм виновен аз обаче, за тази работа, а? Това че няма публика, пак ли аз съм виновен, при положение, че ходя на мачовете? За какво ще ме захапеш? Може би обиждаш, без причина? Кажи ми, с какви глупости съм те дразнил? Думи от сорта на "курви" и "чаршафи", можеш да си ги говориш на друго място.

Потребителски аватар
joro_lpfc

Мнениеот joro_lpfc » 05 май 2009 17:18

добре така е сигурно не съм прав и аз!бях малко афектиран щото съм ти чел доста изказваниа!ама маина не варви да говориш за мач които събира минимум 15 000 при условие 4е на твоя отбор средната посещаемост е около 200 души

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 05 май 2009 17:24

joro_lpfc написа:добре така е сигурно не съм прав и аз!бях малко афектиран щото съм ти чел доста изказваниа!ама маина не варви да говориш за мач които събира минимум 15 000 при условие 4е на твоя отбор средната посещаемост е около 200 души

slavia_forever написа:Какво общо има моя отбор с темата? Аз казах ли, че за мен Локо-Ботев, в момента е по-доброто дерби, или не казах. От друга страна, каквото и да съм писал е било с основание и с аргументация. Глупости не смятам, че съм писал и когато съм грешил съм си признавал. Ако искаш мога да ти пратя и доказателство от вчера, именно по отношение на Локомотив Пловдив. Насреща какво получих? Мнения като горното, с "курви" и "чаршафи"? И с какво го заслужих? Какво ти направих и каква връзка има с темата?

Продължавам да чакам отговор.
Последна промяна от slavia_forever на 05 май 2009 17:31, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 05 май 2009 17:26

Все пак въпросът е кое е дербито на България. Затова и попитах колко фенове от други големи градове ще отидат на мача Локо-Ботев в Пловдив.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 05 май 2009 17:26

koki950 написа:В полседните години Пловдивското дерби надминава вашето и като атмосфера по трибуните и като игра и голове!!!А и разбирасе като посещаемост!

Така е. От опит, с ходене и на двете дербита, мога да го потвърдя.

Потребителски аватар
joro_lpfc

Мнениеот joro_lpfc » 05 май 2009 17:33

ДокладвайОтговори с цитат Re: Локо(Пд)-Ботев(Пд) или Левски-Цска
от L_Messi на 05 Май 2009 15:26

Все пак въпросът е кое е дербито на България. Затова и попитах колко фенове от други големи градове ще отидат на мача Локо-Ботев в Пловдив

примерно пича от славиа е идвал и пак ви казвам престанете с тва еднотипно и селко мислене ела и ти като си голяма работа да видиш за кво става дума!само шти кажа че един от водештите на ултра-спорт преди години каза! ПРЕДИ ДА ПЪПВИЯТ СЪДИИСКИ СИГНАЛ ОСТАВИХ КАМЕРАТА И СЕДНА НА ЗЕМЯТА И СЕ РАЗПЛАКАХ!!! ТОВА Е ТРЪПКАТА ЛЕОНЕЛЧО

Потребителски аватар
joro_lpfc

Мнениеот joro_lpfc » 05 май 2009 17:33

ДокладвайОтговори с цитат Re: Локо(Пд)-Ботев(Пд) или Левски-Цска
от L_Messi на 05 Май 2009 15:26

Все пак въпросът е кое е дербито на България. Затова и попитах колко фенове от други големи градове ще отидат на мача Локо-Ботев в Пловдив

примерно пича от славиа е идвал и пак ви казвам престанете с тва еднотипно и селко мислене ела и ти като си голяма работа да видиш за кво става дума!само шти кажа че един от водештите на ултра-спорт преди години каза! ПРЕДИ ДА ПЪПВИЯТ СЪДИИСКИ СИГНАЛ ОСТАВИХ КАМЕРАТА И СЕДНА НА ЗЕМЯТА И СЕ РАЗПЛАКАХ!!! ТОВА Е ТРЪПКАТА ЛЕОНЕЛЧО

Потребителски аватар
1912
Контакти:

Мнениеот 1912 » 05 май 2009 17:34

форевър,комплексари е израз не към теб и като тези като теб,а към тези които делят страната на софия и провинция.пловдив е толква грда,колкото и софия и не може едвали не да бъде приравнаван към села и паланки.форевър,заповядаи и ти и всеки нормален 4овек милеещ за футбола в българия в събота на концерта

Върни се в “Локо Пловдив”