Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Torres90
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот Torres90 » 23 апр 2011 23:31

Мисля,че не трябват кой знае какви промени!Трябват ни няколко европейски таланти и Стъридж и МакЕкран да се налагат и всичко е ток.Задължително ни трябва нов десен бек,а и трябва конкуренция,макар че ако остане Ферейра мисля,че е достатъчно стабилен за резерва.Един халф ни трябва 100%.Анелка със сигурност се маха,най-вероятно и Малуда,за Дрогба не знам.Взимаме и Неймар напред със Стъридж и Торес и мачкаме.Трябват ни десен бек евентуално,халф и един нападател,който може да играе и по към фланга,ако се наложи. ;)

Torres90
Контакти:

Мнениеот Torres90 » 23 апр 2011 23:33

Frankie Lampard написа:Фелайни е страшен борец, но не е достатъчно креативен, какъвто е Есиен.
Родуел няма да го откажа, но не и за много голяма цена. Повече от 20 милиона за него, ще са множко.
Бейнс - имаме си Ашли, а отдолу напира Аанхолт, който е копие на Ашли, даже вкарва и голове и Бертранд.

Е да така е,Аанхолт не го следя за момента,но чувам,че се представя добре,а Бертранд наистина си го бива.Не чух коментар за Мойс или викаш - имаме си Карлето! :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 23 апр 2011 23:35

За Мойс мнението ми отдавна съм го казал - феномен.

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 23 апр 2011 23:49

Torres90 написа:Мисля,че не трябват кой знае какви промени!Трябват ни няколко европейски таланти и Стъридж и МакЕкран да се налагат и всичко е ток.Задължително ни трябва нов десен бек,а и трябва конкуренция,макар че ако остане Ферейра мисля,че е достатъчно стабилен за резерва.Един халф ни трябва 100%.Анелка със сигурност се маха,най-вероятно и Малуда,за Дрогба не знам.Взимаме и Неймар напред със Стъридж и Торес и мачкаме.Трябват ни десен бек евентуално,халф и един нападател,който може да играе и по към фланга,ако се наложи. ;)

Дано ама едва ли!Докато копеленцето Лампард се влачи по стадионите не ни чака нищо добро!
Гледам обиди към мен а??? Скоро да не стане така че и вие да се убедите в това в което говоря но няма да съм аз човека който ще ви утешава!НИКЪДЕ не съм казвал че ще се отказвам от Челси!Казах че ми писна от резултати!Жадувам за свежи сили в отбора за идейна игра за добра тактика.Докога ще гледам грозната мутра на Карлето.Баце Роман е време да се усети ама то кой ли да назначи като никой не му угажда.Все големи специалисти идват и все всичко осират нали?? Ако си мислите че проблема е в треньорите сте по-заблудени и от Баце Роман.Видяхме Моу кво направи като дойде и направи чисто нов отбор 2 години нямаше кой да спре Челси.Този отбор е тотално изтискан ТОТАЛНО!Трябват поне 5 нови футболисти за титуляри.

Противоречиш си ! ;)
В първият пост заявяваш как отбора няма нужда от сериозни промени , а във вторият как отбора е ТОТАЛНО ИЗТИСКАН .
А какво да кажем за фразата ''Копеленцето Лампард '' ?! :roll:
При теб нещата са по-скоро на периоди ,днес стават утре не !
Вчера плюваше Торес , днес е герой за теб ! ;)

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 23 апр 2011 23:57

Това за Лампард ме остави с пръст в уста. Той е направил страшно много за отбора, не заслужава такова отношение :(

Май забвравяте колко години с Дрогба и Тери ни носят на гръб. :(

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 24 апр 2011 00:36

Анчелоти: Торес ще има фантастично бъдеще в Челси

Изображение

Мениджърът на Челси Карло Анчелоти смята, че Фернандо Торес вече ще покаже истинското си лице, след като днес отбеляза първия си гол за лондонския клуб, съобщава Скай Спортс. Испанецът се разписа при победата с 3:0 над Уест Хем, а успехът остави живи надеждите на Челси за защита на титлата. ”Всеки искаше Фернандо да вкара и той отбеляза. Мисля, че ще има фантастично бъдеще в този клуб. Големият проблем бе, че той дойде в отбора и не му бе лесно да намери връзка с новите си съотборници и да играе, но лошите моменти вече преминаха”, заяви Анчелоти. Мениджърът на Челси също така смята, че тимът му все още има шанс да спечели настоящия сезон. ”Манчестър Юнайтед е на шест точки пред нас. Те имат добра преднина. Трябва да продължаваме да опитваме да направим всичко възможно и вярвам, че нещо може да се случи”, призна наставникът на лондончани.

finnan
Контакти:

Мнениеот finnan » 24 апр 2011 00:44

Челси и във момента е по-силен от МЮ ;)
Жалко ,че тима изпадна във дупка около коледа и прахоса доста точки . Ако тима играеше както започна нямаше да има никаква конкуренция . Арсенал и МЮ са изключително слаби сравнение с последните сезони . Все пак си мисля ,че ако тима запази ядрото си догодина единствено Ливърпул би му се опрял със някой изключения разбирасе .

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 24 апр 2011 15:17

Абрамович започна операция ''Моуриньо обратно на Стамфорд Бридж''

Изображение

Роман Абрамович ще върне Жозе Моуриньо в Челси сочат докладите в Испания днес . Испанският вестик ''Спорт'' твърди ,че руският милиардер е отчаят след като двамата се разделиха през 2007-а и сега е готов да му даде пълен контрол върху всички футболни въпроси без да му се меси.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 24 апр 2011 15:23

Спорт е каталунски вестник, опиващ се да нажежи обстановката в Реал, преди мача от ШЛ срещу Барса, така че в тая спекуалция няма грам истина. ;)

Върни се в “Архив”