Манчестър Юнайтед - Евертън

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Евертън

Мнениеот DmG » 23 апр 2011 19:15

Thsmith написа:Добре бре хора... за какво умишлено подпиране говорите при ситуация в която от 20 повторения не може да сте сигурни има ли няма засада... Шегувате ли се? Това са тънки моменти и винаги може да има грешки както в едната така и в другата посока... щом от 20 повторения и стоп кадър не може да сте сигурни дали има засада как искате съдията за част от секундата да е винаги прав? Както Сколс може да загуби топката елементарно или Дрогба да изпусне от 30 см така и съдията може да сбърка... Все пак не са компютри... Виш нещо извън нормалните и допустими грешки може да се търси при червен картон като този на перси срещу барса... примерно ... ама да скачате за положение дали е 2 см в засада или не... смешно е

Не съм вярвал , че ще ти го кажа - НО СИ МНОГО ПРАВ ! За две положения съм спорил от миналата година , едното беше за дузпата срещу Манчестър и този " малоумен картон " , който класира Барса .

Франки , имаше един сгрешен тъч във полза на Манчестър около 32 мин. , от твойта камера - как го видя ? Дали реши титлата ?
ФА ли реши тъча да е наш ?

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 23 апр 2011 19:26

добре вие малоумни ли сте да ви се неначуди в щепселите ?
http://videa.hu/videok/sport/m1-0e-10l9YXvy9vqDeA11
Пуснете си видеото и го спрете на 3-та секунди (това е момента на паса) и ще се види че е 1 метър зад защитника, тва в момента е най-добрия нападател в Европа а те ми плюскат най-големите глупости на света тука краставици заспали и не е руса пу*ка и не струва 50 млн.
За да твърдиш че има засада или че имаше дузпи на симулацийте на Евертън особенно второто дето си падна сам а първото беше единборство като топката е ничие притежание, трябва или да си лузър или да си рент или да французин.

Иначе на Гонг без идеи му е майката на редактора.

nikiwm
Контакти:

Мнениеот nikiwm » 23 апр 2011 19:38

хахах ама вие с Франки 'специалиста' ли спортите :) има 2 метра засада /както той твърди/ и точка! :lol:

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 23 апр 2011 20:00

Уникален съдия, уникален коментатор, уникален Орманджиев-на всички е паднало пред очите червеното перде Ман.Юнайтед......Да ви халал харизаната титла с реферски аванти......
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 23 апр 2011 20:55

За това какво ще кажете?
Изображение
Феновете на Челси да не се правят на много интересни. Миналата година ги подпряха и в двата мача с Юнайтед!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 23 апр 2011 21:41

и сега ще бъдат наказани на ОТ...пак, не че тва ще има каквото и да е влияние откъм титлата. ;)

тая титла официално от сега ще почна да я наричам 3-метровата титла.

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 23 апр 2011 22:04

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zuxuHuN_mvQ[/youtube]

Е Франки то бива то може ама това твойто граничи с космична тъпота и инат, аз незнам какви сте тия хора във всяка тема само плювате и дразните. Вземи си хвани една кака и дай на по-редовен сек. и се спри вече. За твое сведение бях на 13 год. 95г, когато за пръв път гледах Юнайтед и от тогава не съм спрял да ги обичам и съм се нагледал и на успехи и падения.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 23 апр 2011 22:15

Двайсет и двама души играят и накрая шампион става Челси. За целта трябва Арсенал да направят поне един мач този сезон другата седмица. И естествено утрешния, но те понеже са втория отбор на Юнайтед ми е трудно да повярвам, че утре ще играят за победа. Важното е след седем дни да спрат с игрите и да изиграят един истински мач.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 23 апр 2011 22:22

daredevil написа:и сега ще бъдат наказани на ОТ...пак, не че тва ще има каквото и да е влияние откъм титлата. ;)

тая титла официално от сега ще почна да я наричам 3-метровата титла.

Има още четири мача, от които три са адски трудни. Или наистина потвърдаваш тезата ми, че нещата са уредени - да гостуваш на Блякбърн, Арсенал, да имаш домакинство на Челси вече с Луиш е съвсем друго. Няма да се изненадам при нормални обстоятелства Юнайтед да не завършат на върха.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 23 апр 2011 22:41

направо съм шокиран че няма да си изненадан.
челси с луиш трябваше да получи 3-ка кебапчета по специално оферта от най-слабия отбор в лигата днеска.
без есиен, накъде с тая защита ? Контузията не изглеждаше лека а до мача остават 2 седмици.
да не говорим че Юнайтед от Арсенал загуба няма 16 години, да не говорим че на ОТ феновете ги печелят мачовете и няма значение представянето на отборите обикновено.
Победа срещу Арсенал значи титла, просто със сигурност ще се спечелят 4 точки от следващите 3 мача като 2 от който са на ОТ.

Върни се в “Манчестър Ю”