"хубаво че ме подсети и за Владо Стоянов, наш юноша е + талантлив"
Това е достатъчно,аз съм ЛЕВСКАР ама когато всичките ни отбори го осъзнаят че трябва да се залага на млади играчи тогава ще се оправи като цяло футбола ни.Давам пример със волейбола там преди две години тези играчи на ЛЕВСКИ не можеха да ударят топката както трябва а сега станаха шзмпиони.
Стоян Колев сигурно ново попълнение за ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Стоян Колев сигурно ново попълнение за ЦСКА
В ЦСКА два поста бяха с години много проблемни. Това са вратар и ляв бек. И докато с Машадо, Роб Петров, Вуядинович и Тиаго Силва (най вече) в последните години се намираха горе долу добри изпълнители то на вратата почти на полусезон се сменят. Почваме от напускането именно на Джагата (Ст Колев), Ив Иванов, Хмарук (стабилен но с един гол на Мориентес макар и между краката го изгониха), Максич (точен но за пари отиде в Турция), Ковачевич (национал на Сърбия, стабилен но за жалост именно на него се падна да е на вратата при загубените 7 точки при Йешич), Пиргов (макар и малко), Пифа, Беконо.За няма и пет сезона 6-7 човека. Лично на мен Пифа не ми харесва. При всяко центриране нещо в мен се обръща. За БеконОФФ няма нужда да говорим. Мисля че в отбора още е Венци Велинов но той няма бъдеще. Караджов...абе малък е. Затова най добре да се търси друг. Но не и Джагата.Нека върви в Черноморец. Тодор Тодоров в Ловеч е изгнаник. Нека се види той.Има и други като Йордан Господинов (макар и бивше говедо).

Засега Пифа е много стабилен... той е играч с практика, играл е в Европа и в големи мачове, така че засега ни е перфектен, само ръстът му е проблем при центриранията наистина, но пък за сметка на това имаме много високи и здрави защистници 

"Нов бардак със стари к***и не се прави"! От всички споменати по-горе само сърбите и Ив.Иванов бяха кадърни...изключвам Пиф-а, поради факта, че вече годинките му тежат, а и с тези центрирания - мъкааа...ако няма да се привлича доказано име/а предполагам няма/, то нека се заложи на Караджов!
“Прост народ - слаба държава”
- silver_sky_boy
- Контакти:
по-добре от Беконо за резервен вратар
- veteran1972
- Контакти:
Напротив Стоян ни беше един от най стабилните вратари последните години , разни Немодруг Хмарук , Беконов да не са по добри
И преди и сега Литекс не е ЦСКА !
- silver_sky_boy
- Контакти:
няма място за сравнение.Имаме един много класен вратар Пифа и не виждам как щe бъде изместен следващата поне 1 година напред
На мен много добро впечатление ми направи вратаря на Черноморец.Не му помня точно името ,но ако не беше той ,вероятно падаха с 4/5 гола
bomal написа:На мен много добро впечатление ми направи вратаря на Черноморец.Не му помня точно името ,но ако не беше той ,вероятно падаха с 4/5 гола
Паскал Борел-германец със 6 сезона във Вердер-шампион на Германия.Лично на мене ми харесва и предишния-Вл.Стоянов-аи ако не се лъжа е наш юноша.