Локо(Пд)-Ботев(Пд) или Левски-Цска
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локо(Пд)-Ботев(Пд) или Левски-Цска
Aз ако живеех в Пловдив и бях фен на някой от 2та отбора нямаше да хода на мач ,щото стадионите ви могат да се срутят всеки момент!Имам чувството ,че това ваще стадиони са от времето на Колизеума.
BGarmy написа:ХАХАХАА,от целия този смешен спор няма нито 1 армеец.
Нашите дербита са в ЕВРОПА![]()
В България,много хора смятат че на левски,този мач е мач на година
Мисля ,че грешиш, аз съм армеец

Книжни тигари.. Боже, каква проницателна мисъл. В Пловдив има-няма 100 000 футболни фенове.. А другото дерби е от цяла България, вие си правете изводите.. Спирам да пиша, само се ядосвам а й не искам да влизам с пубери в дискуисии, няма смисъл - колкото и да им го набиваш те няма да разберат.
Не ги разбирам тези спорове и теми аз!
Като фен на Ботев ми е напълно ясно че Ботев-Локо е дербито на Пловдив или на региона тук, но не и на България. И двата отбора имат твърде малко фенове извън Пловдив и София. А Левски и ЦСКА са с фенове аз цялата страна, вкл. и в Пловдив. Че събираме повече публика, че мачовете са далеч по-интересни за гледане - ОК> Ама това няма как да го направи дерби на българия. Ако двата отбора спечелят 15 от следващите 20 титли на България и в резултата направят фенска маса из цялата страна, тогава може да говорим за това.
Като фен на Ботев ми е напълно ясно че Ботев-Локо е дербито на Пловдив или на региона тук, но не и на България. И двата отбора имат твърде малко фенове извън Пловдив и София. А Левски и ЦСКА са с фенове аз цялата страна, вкл. и в Пловдив. Че събираме повече публика, че мачовете са далеч по-интересни за гледане - ОК> Ама това няма как да го направи дерби на българия. Ако двата отбора спечелят 15 от следващите 20 титли на България и в резултата направят фенска маса из цялата страна, тогава може да говорим за това.
в пловдив имало,нямало 100 000 футболни фена...а вашите фенове колко са,след като на всеки ма4 присъстват 2-3 000,а на самото ви дербито се събират по 7-8000 от единия отбор.е другите 100-тици хиляди за фенове ли ги броиш??които на ма4 не са стъпвали,а от някое село само са гледали и единственото дето са 4ували левски и цска.нали се сещаш ,4е общо взето 70-80% от тези които ходят по ма4овете на един отбор,на дргия ма4 са същите,зна4е в годината няматe пове4е от 10-15 000 разли4ни хора,които са приствали на ваш ма4.другете големи фенове ли са ви?????в пловдив нещата не стоят така,тук се живее с футбола,не ми пука,4е в пове4ето забити селца и град4ета на българия знаят вашите отбори,но никога не са били на ма4 и нямат нищо общо с футболните фенове
- heavymetal
- Контакти:
Такаааа.... айде сега да ми позволите да ви светна относно дискусийката ви....
1. Темата е ама страаааашно глупава.... прилича на това кой е по-.... Гунди или Свинята /пардон Камата/ или Пеле или Марадона.... абсолютна идиотщина....
2. Тоя шмекер с табелата Пловдив... абе смотан... като не те кефи не идвай... аз ако не беше концерта на Металика и един финал за купата Левски - Нефтохимик нямаше да съм стъпил в Пловдив бе... и нищо ми няма!
3. Ботев - Локо Пд е дерби на Пловдив а Левски - цска е дербито на България! Факт! Това колко гола има на единия мач и колко публика... атмосфери и такива неща това са временни работи бе другари... причините в момента да има толкова малко хора на Васил Левски са за мен на първо място в полицията и на второ в журналистите... защото се обръща внимание на всичко друго но не и на футбола... и се прави всичко възможно да предпочетат хората да си стоят пред телевизора... примери няма да давам всички знаем за какво става дума... няма смисъл и да апелирам щото нищо няма да се промени...
Та така... гледайте си Локо - Ботев нищо против нямам... но не скачайте толкова нависоко... падането е кофти
1. Темата е ама страаааашно глупава.... прилича на това кой е по-.... Гунди или Свинята /пардон Камата/ или Пеле или Марадона.... абсолютна идиотщина....
2. Тоя шмекер с табелата Пловдив... абе смотан... като не те кефи не идвай... аз ако не беше концерта на Металика и един финал за купата Левски - Нефтохимик нямаше да съм стъпил в Пловдив бе... и нищо ми няма!
3. Ботев - Локо Пд е дерби на Пловдив а Левски - цска е дербито на България! Факт! Това колко гола има на единия мач и колко публика... атмосфери и такива неща това са временни работи бе другари... причините в момента да има толкова малко хора на Васил Левски са за мен на първо място в полицията и на второ в журналистите... защото се обръща внимание на всичко друго но не и на футбола... и се прави всичко възможно да предпочетат хората да си стоят пред телевизора... примери няма да давам всички знаем за какво става дума... няма смисъл и да апелирам щото нищо няма да се промени...
Та така... гледайте си Локо - Ботев нищо против нямам... но не скачайте толкова нависоко... падането е кофти

Цска-Левски
От Париж, та до Иртиш всеки вика: "Я ги виж!" и от черното море чак до седмото небе те са вечно номер ДВЕ. Те не са кат' Левски патриоти, а са евро-азиатски идиоти. Но в едно са най-добри - да откриват нови географски ширини!
- aisogludingfioler
- Контакти:
koki950 написа:В полседните години Пловдивското дерби надминава вашето и като атмосфера по трибуните и като игра и голове!!!А и разбирасе като посещаемост!
Като посещаемост малко трудно. На Левски - ЦСКА най-малкото стадиона е по-голям отколкото Лаута или Христо Ботев. Като игра Локо - Ботев е много напред пред Левски и ЦСКА, но като атмосфера по трибуните бих казал, че сме наравно. А иначе дербито на България е Левски и ЦСКА, поради факта че това сад вата най-големи отбора в страната, те имат най-много фенове и това разделя най-много нацията.

Иначе респект за пловдивското дерби, винаги са правили яки мачове, именно затова съм ТВЪРДО "ЗА" оставането на Ботев в "А" Група!
bomal написа:Aз ако живеех в Пловдив и бях фен на някой от 2та отбора нямаше да хода на мач ,щото стадионите ви могат да се срутят всеки момент!Имам чувството ,че това ваще стадиони са от времето на Колизеума.
Абе те и вашите не са цвете за мирисане пък то и без туй не ходите добре че са селяците