Манчестър Юнайтед - Евертън

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: ФА за пореден път подари титлата на Юнайтед.

Мнениеот Tommi » 23 апр 2011 17:52

Според тези линии, които чертаете, главата на Ернандес е по-напред от левия му крак. :lol: :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

falcon

Мнениеот falcon » 23 апр 2011 17:53

Засада според мен няма, но ако има тя е със сантиметри и то много малко, което е невъзможно да бъде отсъдено от рефера, след като той има част от секундата, за да реагира ;)

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Евертън

Мнениеот Frankie Lampard » 23 апр 2011 17:53

Да, топката е, прав си. Заблуди ме това от дясно. И пак съм сигурен, че засада имаше. От другата страна се виждаше. Разположението на камерата заблуждава. От там, откъдето аз го гледах, изглеждаше точно като снимката, която аз показах.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 апр 2011 17:55

Frankie Lampard написа:Да, топката е, прав си. Заблуди ме това от дясно. И пак съм сигурен, че засада имаше. От другата страна се виждаше. Разположението на камерата заблуждава. От там, откъдето аз го гледах, изглеждаше точно като снимката, която аз показах.

Какво ще ти стане да приемаш нещата като мъж, а не като ****.
До преди малко спориш, че не е топката, но вече се съгласи, но видиш ли сега пък камерата, а ти от какво по-различно място гледаш ситуацията, при положение, че всички гледаме от една и съща позиция? :)

Разходите и из другите форуми, там феновете на Челси изобщо не дискутират това положение, а наблягат на първото положение за дузпа.
rattkobez написа:Засада че няма, няма. Не знам що изобщо беше подхваната тая теза? Видя се още на повторението. Ама че ви спестиха дузпа, спестиха ви я :emote_drinks:

За това положение обаче мнение не мога да дам, гледах мача само накрая, тъй като гледах Локо Сф и Академик.
Последна промяна от PFC Litex на 23 апр 2011 17:58, променено общо 2 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 23 апр 2011 17:56

чист гол,чиста титла се задава,и мнооого мераклии за нея! :)
как се прави английска ливада ли?!ами поливаш и косиш,поливаш и косиш...и така 200 години,момченца от Челси,м.сити и ливърпуул!поол са със малка буква,защото не са топ4 и не са ставали шампиони 22 години!вярно,кооолко мъка има по тоя свят!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 23 апр 2011 17:57

Frankie Lampard написа:Да, топката е, прав си. Заблуди ме това от дясно. И пак съм сигурен, че засада имаше. От другата страна се виждаше. Разположението на камерата заблуждава. От там, откъдето аз го гледах, изглеждаше точно като снимката, която аз показах.

От къде си го гледал, бе драскач? От Олд Трафорд ли? Не мислиш ли, че това, което си гледал ти, сме го гледали и ние, както и целия свят? Едно и също? Както и клиповете, от които са свалени тези скрийншотове! Как може да сте МЪЖЕ, а да се държите като п*т*и? Като не си прав кажи, бе мъж, кажи си - сори сгреших, какво ми се обясняваш като някоя жена на гинекологичен преглед? Ей, че се дразня, мъже не останаха в тая държава, само п*т**в*и!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 23 апр 2011 17:57

manutd legeng написа:чист гол,чиста титла се задава,и мнооого мераклии за нея! :)
как се прави английска ливада ли?!ами поливаш и косиш,поливаш и косиш...и така 200 години,момченца от Челси и ливърпуул!поол са със малка буква,защото не са топ4 и не са ставали шампиони 22 години!вярно,кооолко мъка има по тоя свят!

Айде ми кажи преди сър-а ман юн /и аз нарочно с малки букви ,щото са долен и късметлийски отбор :) / колко време не бяха ставали шампиони ?

Blue-Lion
Контакти:

Мнениеот Blue-Lion » 23 апр 2011 17:58

Как може да кажеш на черното бяло? Не виждаш ли, че са на една линия? От каква камера си го гледал, като всичко е едно и също. Всички гледаме ЕДНО И СЪЩО ПОВТОРЕНИЕ. Тъп ли си? Вече вземам се съмнявам.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 23 апр 2011 17:58

Разположението на камерата има огромно значение. Ако си гледал тенис, ще знаеш. В вторник ще разберем със сигурност, когато Боби Борисов, направи ток шоуто си. Аз го гледах от обратната страна и от там изглеждаше, че е в засада и то доста.

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Мнениеот RobiVanPersie » 23 апр 2011 17:59

BultraStyle написа:
manutd legeng написа:чист гол,чиста титла се задава,и мнооого мераклии за нея! :)
как се прави английска ливада ли?!ами поливаш и косиш,поливаш и косиш...и така 200 години,момченца от Челси и ливърпуул!поол са със малка буква,защото не са топ4 и не са ставали шампиони 22 години!вярно,кооолко мъка има по тоя свят!

Айде ми кажи преди сър-а ман юн /и аз нарочно с малки букви ,щото са долен и късметлийски отбор :) / колко време не бяха ставали шампиони ?

Не говори за миналото защото просто не живеем в него ;)

Върни се в “Манчестър Ю”