Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Frankie Lampard написа:Да, топката е, прав си. Заблуди ме това от дясно. И пак съм сигурен, че засада имаше. От другата страна се виждаше. Разположението на камерата заблуждава. От там, откъдето аз го гледах, изглеждаше точно като снимката, която аз показах.
rattkobez написа:Засада че няма, няма. Не знам що изобщо беше подхваната тая теза? Видя се още на повторението. Ама че ви спестиха дузпа, спестиха ви я :emote_drinks:
Frankie Lampard написа:Да, топката е, прав си. Заблуди ме това от дясно. И пак съм сигурен, че засада имаше. От другата страна се виждаше. Разположението на камерата заблуждава. От там, откъдето аз го гледах, изглеждаше точно като снимката, която аз показах.
manutd legeng написа:чист гол,чиста титла се задава,и мнооого мераклии за нея!![]()
как се прави английска ливада ли?!ами поливаш и косиш,поливаш и косиш...и така 200 години,момченца от Челси и ливърпуул!поол са със малка буква,защото не са топ4 и не са ставали шампиони 22 години!вярно,кооолко мъка има по тоя свят!
BultraStyle написа:manutd legeng написа:чист гол,чиста титла се задава,и мнооого мераклии за нея!![]()
как се прави английска ливада ли?!ами поливаш и косиш,поливаш и косиш...и така 200 години,момченца от Челси и ливърпуул!поол са със малка буква,защото не са топ4 и не са ставали шампиони 22 години!вярно,кооолко мъка има по тоя свят!
Айде ми кажи преди сър-а ман юн /и аз нарочно с малки букви ,щото са долен и късметлийски отбор/ колко време не бяха ставали шампиони ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта