Поздравления за всички, които направиха така, че любимият ни отбор да се завърне толкова безапелационно в професионалния футбол. Дано догодина сценарият се повтори

!
Иначе, аз не мога да разбера едно нещо. Как след всяко гостуване, свързано с ексцесии, винаги виновни са ни полицаите? Нашите фенове все са бити за нищо, стояли са си мирно и кротко, подкрепяли са си отбора, но дошъл чичко полицай и им развалил хатъра, понеже му било скучно.
В един проблем, обаче, винаги има две страни. Полицаите наистина си позволяват някои ужасни и незаконни неща, като например бруталните удари, които са нанесли на онова момче от клипа. Правили са и други неща, от които наистина имаме всички основания да сме недоволни. Но къде е вината на нашите фенове? Нима всички тук не знаят за какво става въпрос? Има сума ти народ, които отиват на гостуване на Ботев не за да подкрепят отбора, а за да правят мизерии и простотии и после да се ''кичат с медали'' сред приятелите си в махалата, трупайки самочувствие. Покрай тях за съжаление го отнасят и доста невинни хора и точно за тях ме е яд! Само през този сезон съм ставал свидетел на неща, които напълно ме отказаха да ходя толкова често на мач извън Пловдив. Сигурен съм, че не съм единствен в това отношение!
Лошото е, че след всеки подобен инцидент се изписват стотици мнения по форумите и накрая нищо положително не се случва. След което идва следващото по-напечено гостуване и историята се повтаря, защото никой не си вади необходимите поуки. А сред все повече от градовете, в които сме гостували остава впечатлението, че сме най-просташката агитка, която някога са виждали. За доста хора това е голямо признание, но аз си мисля, че е тъжно и жалко!