Арда-Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Легендарният Ботев се завърна в професионалния футбол

Мнениеот rump_shaker » 23 апр 2011 12:51

nik_bg1 написа:
rump_shaker написа:Child никаде не твърди че е по важно. Просто прави вметка човека, че нищо не се знае. Самият ти подържаш добър тон в този форум, така че приеми че е абсолютно приятелска вметка ;)

[offtopic]Какъв "добър тон"?! Явно не си му чел изцепките в техния подфорум...Това е класическият двуличник...[/offtopic]

Аявно не съм. Просто не влизам в никой друг подфорум освен нашият и затова. Гледам че тука не провокира много много но незнам кво прави по другите форуми
ИзображениеИзображение

alan_wilder
Контакти:

Мнениеот alan_wilder » 23 апр 2011 13:05

Поздравления за всички, които направиха така, че любимият ни отбор да се завърне толкова безапелационно в професионалния футбол. Дано догодина сценарият се повтори :) !

Иначе, аз не мога да разбера едно нещо. Как след всяко гостуване, свързано с ексцесии, винаги виновни са ни полицаите? Нашите фенове все са бити за нищо, стояли са си мирно и кротко, подкрепяли са си отбора, но дошъл чичко полицай и им развалил хатъра, понеже му било скучно.

В един проблем, обаче, винаги има две страни. Полицаите наистина си позволяват някои ужасни и незаконни неща, като например бруталните удари, които са нанесли на онова момче от клипа. Правили са и други неща, от които наистина имаме всички основания да сме недоволни. Но къде е вината на нашите фенове? Нима всички тук не знаят за какво става въпрос? Има сума ти народ, които отиват на гостуване на Ботев не за да подкрепят отбора, а за да правят мизерии и простотии и после да се ''кичат с медали'' сред приятелите си в махалата, трупайки самочувствие. Покрай тях за съжаление го отнасят и доста невинни хора и точно за тях ме е яд! Само през този сезон съм ставал свидетел на неща, които напълно ме отказаха да ходя толкова често на мач извън Пловдив. Сигурен съм, че не съм единствен в това отношение!

Лошото е, че след всеки подобен инцидент се изписват стотици мнения по форумите и накрая нищо положително не се случва. След което идва следващото по-напечено гостуване и историята се повтаря, защото никой не си вади необходимите поуки. А сред все повече от градовете, в които сме гостували остава впечатлението, че сме най-просташката агитка, която някога са виждали. За доста хора това е голямо признание, но аз си мисля, че е тъжно и жалко!

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 23 апр 2011 13:21

Пичове отново почваме да си създаваме негативен образ в очите на другите.
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2711454

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 23 апр 2011 13:43

Добре като искате да биете цигани и турци правете го, никой не ви спира но защо го правите от и в името на БОТЕВ и по време на мач на БОТЕВ. Организирайте се в удобно за вас време ходете, бийте си ги мятайте бомби но защо трябва да е по време на мача. Единственото, което ще направите е при поредица сериозени инциденти БФС да ни изгони от групата.
Значи там където е имало провокации след мача с хвърлените камъни по наши и потрошените коли разбирам, нормално е да отвърнем на насилието.
Обаче това съвсем целенасочено да отидеш и да мяташ бомби по централната трибуна, където имаше седящи хора, дори жени и деца, ей това е висша форма на простотия. Ако бомбата която рани полицая, беше ударила някой в главата и го беше убила знаете ли какво щеше да стане. Цяла България щеше да ни намрази и на секундата всички финансови благодетели да се отдръпнат от нас, а отбора ни прокълнат.
За щастие вчера нямаше сериозни инциденти по време на мача но съм убеден, че ако продължават така нещата ще има. Примерно имаше една ситуация в която Лимона се спречка с противникови играчи, ами в тоя момент адна част от агитката скочи в готовност да нахлува на терена. Смятайте това е мач без никво значение, спечелен безпроблемно, ами я си представене че беше някво люто дерби и стане няква провокация и 1000 души нахлуят на терена. Ами просто БФС само това и ще чака за да ни извади от групата.
Така че, ако искаме да правим нещо велико и да вървим нагоре като голям отбор, тия простотии веднъж за винаги трябва да се изкоренят. А това ще стане с желязна и безкомпромисна организация от страна на нас самите. Трябва всеки от нас да постави БОТЕВ над собственото си его. Трябва да разберем, че правейки простотии, петним името на клуба и най-важното вредим на клуба.
Разберете, селския го няма вече, всяка простотия рефлектира върху БОТЕВ!!!

Потребителски аватар
radezki
Контакти:

Мнениеот radezki » 23 апр 2011 13:45

Ти беше ли на мача?
На тази нива каква игра искаш да гледаш?
Малко се замислете, преди да почвате с тези смешни нападки към футболистите!
И в крайна сметка ти футболен анализатор ли си, или ФЕН!

Да бях на мача,това за нивата го подминавам , защото е жалко отбор с претенции да търси оправдание в терените.Да ФЕН съм и точно затова мисля така , защото мен ме боли за този отбор и не ми е безразлично като разхождат фланелките.
Айде весели празници!

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 23 апр 2011 14:18

Месершмит написа:Добре като искате да биете цигани и турци правете го, никой не ви спира но защо го правите от и в името на БОТЕВ и по време на мач на БОТЕВ. Организирайте се в удобно за вас време ходете, бийте си ги мятайте бомби но защо трябва да е по време на мача. Единственото, което ще направите е при поредица сериозени инциденти БФС да ни изгони от групата.
Значи там където е имало провокации след мача с хвърлените камъни по наши и потрошените коли разбирам, нормално е да отвърнем на насилието.
Обаче това съвсем целенасочено да отидеш и да мяташ бомби по централната трибуна, където имаше седящи хора, дори жени и деца, ей това е висша форма на простотия. Ако бомбата която рани полицая, беше ударила някой в главата и го беше убила знаете ли какво щеше да стане. Цяла България щеше да ни намрази и на секундата всички финансови благодетели да се отдръпнат от нас, а отбора ни прокълнат.
За щастие вчера нямаше сериозни инциденти по време на мача но съм убеден, че ако продължават така нещата ще има. Примерно имаше една ситуация в която Лимона се спречка с противникови играчи, ами в тоя момент адна част от агитката скочи в готовност да нахлува на терена. Смятайте това е мач без никво значение, спечелен безпроблемно, ами я си представене че беше някво люто дерби и стане няква провокация и 1000 души нахлуят на терена. Ами просто БФС само това и ще чака за да ни извади от групата.
Така че, ако искаме да правим нещо велико и да вървим нагоре като голям отбор, тия простотии веднъж за винаги трябва да се изкоренят. А това ще стане с желязна и безкомпромисна организация от страна на нас самите. Трябва всеки от нас да постави БОТЕВ над собственото си его. Трябва да разберем, че правейки простотии, петним името на клуба и най-важното вредим на клуба.
Разберете, селския го няма вече, всяка простотия рефлектира върху БОТЕВ!!!

Човече,говориш за неща "Евентуално ако". Лимона ако отвърнел ,ами пък и агитката ако нахлуела ,ами ако бомбата ударила не ченгето ами майка му в главата....
както и да е тва всичкото АКО не стана нали! А вънка пред стадиона да се седи ,да се чака докъто камъните разбият на някой главата и както ти спомена недай боже умре или пък некво ченге да убие дете с палка (както беше на път да стане) Тогава кво ? Някой ще ни унивини ли ,че сме седяли и са убили наш "седящ" фен или пак ще ни посочат като главни инициатори.
Или ти си видял само нашите провокации ,а турско-циганските си ги пропуснал, Да речем си бехме седяли на полувремето отсреща и не беша случката с централната трибуна дали вънка пак нямаше да има нарязани гуми и камъни ,а милиционерите дали нямаше пак да размахват палки?
Аре по-сериозно БФС ,щло да ни накаже и незнам си кво ,нищо кой знае кво не е станало вътре в стадиона за да ни наказват събитията се развиваха отвънка!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
baigeorgi
Контакти:

Мнениеот baigeorgi » 23 апр 2011 15:09

Момчета провокациите от местните бяха много преди мача да е почнал,на влизане в града бяха опънали знаме "жълти пе*али", лично аз го взех и изгорих.Това става 2 часа преди мача,в града ни посрещнаха със гяури и гагаузи няма как след това псрещане аз да бъда спокоен и да се контролирам просто няма как да стане.Неме разбирайте погрешно аз съм против всякакви хвърляния на бомби и камани и прочие,но след такова посрещане просто сиго търсиха ;)

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 23 апр 2011 15:34

Момчета! Съмнявам се, че на г-н Василев подобни ексцесии са му приятни! Едва ли ще бъде доволен,да плаща глоби за простотии! Трябва да премахнем "мършата" от агитката ни,както буферите премахнаха циганите,иначе БФС-то веднага ще ни нареди подобаващо.Само чакат! Иначе никога не съм се съмнявал в завръщането ни в професионалния футбол! Да ни е честито,заслужихме си го!

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 23 апр 2011 17:47

loko_fc написа:Честито !
...

Цигане, знаеш ли какво ме яд най-много? Яд ме е, че като се върнем в А група, вие вече ще сте поели натам където ви е мястото ,там където бяхте 15 сезона подред ,там където ви оставиха и погребаха 2001-ва година(май-тогава ви ликвидираха и затриха от футболнта карта на БГ) ....там където ви късаха шортите Арда Кърджали, Секирово, Генерал Тошево и т.н. !И по този начин ще си спестите много мъка и унижения от "жълтите", където все са ви в устата! Жалко наистина! Яд ме е!

Върни се в “Ботев”