Арда-Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Re: Легендарният Ботев се завърна в професионалния футбол

Мнениеот bnborisov » 23 апр 2011 11:58

емо73канар написа:С тази публика далеч няма да стигнем,пред мен един келеш мяташе бомби,едвам го изгонехме.След мача друго л.а.й.н.о. от нашите се опита да ме обере,искам да попитам с тазили публика ще ходим в А гр. или ако е рекъл господ в европата,ако е с нея забравете,още в Б гр. от БФС ще ни сипят с големият чарпак.
п.п.Искам да кажа,че все още не сме публика а стадо,и докато неизхвърлим МЪРШАТА от от стадото,винаги ще си останем такова,а не публика която е отишла да подкрепи любимият си отбор.

абсолютно съм съгласен, затова казах че доста работа трябва да свърши този бъдещ национален фен-клуб. В годините когато "взривявахме влакове" публиката на Левски , примерно, се учеше на европейско поведение и постигнаха доста. При нас е дивашка работа. Някой трябва да раздава шамари , вътре в нашата публика, защото има олигофрени ,които биха навредили на отбора и на клуба без да се замислят.

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 23 апр 2011 12:03

Хубаво е , че победихме , но според мен играта ни не беше такава ,която истински да ни зарадва.Мач като този беше мястото да се покаже силна и убедителна игра, а не просто да се победи, защото имайки предвид разликата в класите на двата отбора , победата не беше проблем.Не може след 2-та удара в началото на мача за 2:0 да имаш още само един удар във вратата на съперника и цяло второ полувреме да позволиш на надъханите домакини да те натикат в собстевната половина.Изобщо според мен играта ни в този мач , въобще не беше ,,лидерска'' каквато съответства да бъде ,предвид името ни ,мястото ни в класирането и невероятната публика.

Много правилно играха. Виждаше се ясно че футболистите на Арда с удоволствие биха контузили някой . След втория гол те нямаше за какво друго да играят. Нашите футболисти явно се пазиха , а и това са били указанията от треньорският щаб

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 23 апр 2011 12:05

child in time написа:
botev_1912 написа:
child in time написа:Хайде догодина Есента дерби!!!

ако не изпаднете!

За теб е по - важно Нйе да изпаднем от това Вие да влезете?!? Определено объркана ценностна система! :shock:

Child никаде не твърди че е по важно. Просто прави вметка човека, че нищо не се знае. Самият ти подържаш добър тон в този форум, така че приеми че е абсолютно приятелска вметка ;)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 23 апр 2011 12:17

Аз неразбирам критиките на наши фенове срещу наши фенове ,станалото е станало ,келеш хвърлил бомба,обрал някого,крещл "циганите на сапун турците под ножа" нима вие всички тука "улегнали" фенове не сте били лапета?! Нима не сте искали да изпъкнете в агитката?! Как да изпъкне лапето в тази мъжка среда ?С чоплене на семки?
Аре вземете се в ръце и се огледайте пак не ни ли провокираха циганите от Арда? Рязане на гуми ,мятане на камъни,полицейски произвол....
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
radezki
Контакти:

Мнениеот radezki » 23 апр 2011 12:26

bnborisov написа:
Хубаво е , че победихме , но според мен играта ни не беше такава ,която истински да ни зарадва.Мач като този беше мястото да се покаже силна и убедителна игра, а не просто да се победи, защото имайки предвид разликата в класите на двата отбора , победата не беше проблем.Не може след 2-та удара в началото на мача за 2:0 да имаш още само един удар във вратата на съперника и цяло второ полувреме да позволиш на надъханите домакини да те натикат в собстевната половина.Изобщо според мен играта ни в този мач , въобще не беше ,,лидерска'' каквато съответства да бъде ,предвид името ни ,мястото ни в класирането и невероятната публика.

Много правилно играха. Виждаше се ясно че футболистите на Арда с удоволствие биха контузили някой . След втория гол те нямаше за какво друго да играят. Нашите футболисти явно се пазиха , а и това са били указанията от треньорският щаб

Щом предпочиташ да наричаш безидейното разхождане по терена правилна игра,проблемът си е твой.Аз искам да гледам моя отбор да играе футбол,да се бори мъжки и да се раздава до край,независимо дали играе във В група или в евротурнири ,независимо дали гостува в Кърджали или на Герена или където и да е!

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 23 апр 2011 12:28

trakia написа:Аз неразбирам критиките на наши фенове срещу наши фенове ,станалото е станало ,келеш хвърлил бомба,обрал някого,крещл "циганите на сапун турците под ножа" нима вие всички тука "улегнали" фенове не сте били лапета?! Нима не сте искали да изпъкнете в агитката?! Как да изпъкне лапето в тази мъжка среда ?С чоплене на семки?
Аре вземете се в ръце и се огледайте пак не ни ли провокираха циганите от Арда? Рязане на гуми ,мятане на камъни,полицейски произвол....

става въпрос че ще се навреди на клуба , заради това че някой иска да бъде мъж. Ти искаш ли да стане така?

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 23 апр 2011 12:32

radezki написа:
bnborisov написа:

Щом предпочиташ да наричаш безидейното разхождане по терена правилна игра,проблемът си е твой.Аз искам да гледам моя отбор да играе футбол,да се бори мъжки и да се раздава до край,независимо дали играе във В група или в евротурнири ,независимо дали гостува в Кърджали или на Герена или където и да е!

Ти беше ли на мача?
На тази нива каква игра искаш да гледаш?
Малко се замислете, преди да почвате с тези смешни нападки към футболистите!
И в крайна сметка ти футболен анализатор ли си, или ФЕН!

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 23 апр 2011 12:33

radezki написа:
bnborisov написа:

играта не наричам правилна ,а поведението на играчите които предпочетоха да си запазят здравето , защото срещу себе си нямаха футболисти . ти предпочиташ футболисти на Ботев със счупени крака, разкъсани мускули? тогава победата и с 5:0 щеше да е всъщност загуба.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 23 апр 2011 12:33

Ама и ние е така "случайно" на Разпети Петък в Кърджали - със кръстоносните екипи ;)
Като тамплиери - красота и вяра буквално :!:

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 23 апр 2011 12:44

rump_shaker написа:Child никаде не твърди че е по важно. Просто прави вметка човека, че нищо не се знае. Самият ти подържаш добър тон в този форум, така че приеми че е абсолютно приятелска вметка ;)

[offtopic]Какъв "добър тон"?! Явно не си му чел изцепките в техния подфорум...Това е класическият двуличник...[/offtopic]

Върни се в “Ботев”