ФИНАЛ за купата на България: ЦСКА - СЛАВИЯ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ФИНАЛ за купата на България: СЛАВИЯ - ЦСКА
Ако изхождам от последният мач на ЦСКА и Славия за купата, и показаното от двата отбора, то спечелването на купата от Славия е под 10%.

Прекалено много време има до този финал(повече от месец!!!)
Много неща може да са различни до тогава, но все пак най нормалното нещо е да вземем мача макар и трудно, все пак това е финал и всичко може да стане, но купа за Славия поне на този етап ми се струва малко вероятно
Много неща може да са различни до тогава, но все пак най нормалното нещо е да вземем мача макар и трудно, все пак това е финал и всичко може да стане, но купа за Славия поне на този етап ми се струва малко вероятно
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
Славия бе искания от мен противник на финала,за да можем да заврем на Кокала средния пръст там,дето му е мястото.В последно време след Вили Вуцов,Славия не може да попадне на треньор с респектиращо поведение.Прогнозирам победа за нас,но на един финал нищо не е сигурно.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
THE G.A.M.E написа:Към момента ми се струва, че мача ще е равен в редовното време ...
Не изключвам и дузпи !
Това е финал и всякакво фаворитство отпада !
На финал, като на финал са казали хората ...
Пресен пример е "Ел Класико".
Барса бяха считани за абсолютен фаворит, но видяхме какво стана ...
Далеч съм от мисълта да сръвнявам испанския и българския футбол, но хората които я разбират тая игра ще се сетят какво имам в предвид ...
Не съм съгласен, че няма фаворит в един финал. Барса - Реал наистина беше без фаворит, но не защото беше финал, а защото е "Ел Класико". В България нямаше да има фаворит ако беше Левски - ЦСКА. Ако погледнеш последните финали за купата отборите считани за фаворити печелят - Пирил 0:3 Литекс, Берое 1:0 Черноморец (Поморие), ЦСКА 3:1 Черно море.. така че, ако обичаш, не определяй кои я разбират играта и кои не, защото хората може да имат различно мнение и пак да си я разбират.
Само Левски!
Велев го плюха в Левски, но ги направи шампиони. Ние също не го искахме в СЛАВИЯ, но ни заведе на финала за купата ...
Наблюдавах го - през целия мач с Пирин не седна ! Мъжкар е, шапка му свалям !
И много мрази ЦСКА !!!
................................................
[center]Емо Велев сочи купата на футболистите от СЛАВИЯ ![/center]
Последна промяна от marmi52 на 22 апр 2011 22:25, променено общо 1 път.
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
Странно въодошевление ви е обхванало имайки предвид, че се добрахте до финала със яки съдийски аванти и късмет. Чак и Велев почнахте да го хвалите, а играете по-зле от миналия сезон.
Искам чрез вашия форум да призова всички левскари които уважават Кокала да подкрепят Славия на финала.Благодяря им предварително.
marmi52 написа:8-)
Велев го плюха в Левски, но ги направи шампиони. Ние също не го искахме в СЛАВИЯ, но ни заведе на финала за купата ...
Наблюдавах го - през целия мач с Пирин не седна ! Мъжкар е, шапка му свалям !
И много мрази ЦСКА !!!![]()
[center]Емо Велев сочи купата на футболистите от СЛАВИЯ ![/center]
Мъжкар е Велев
Знам,че ЦСКА ще победи защото ще изорат Васил Левски , Делев ще тича като за последно и ще го вземем тоя мач с 2-0
А това,че ви е довел до финал с съдисйки подпомагания е отденел въпрос но се води ,че сте на финал мача с Черноморец вкарвате гол от засада и тоя "мъжкар " казва - "Ами гола му е харесал на съдията и затова няма засада" - пълен амаТИОР , а тоя дузпа с Пирин незнам дузпа ли беше не беше ли,но Пирин бяха ощетени
tani написа:Искам чрез вашия форум да призова всички левскари които уважават Кокала да подкрепят Славия на финала.Благодяря им предварително.
Не мога да говоря от името на СЛАВИЯ и славистите, но лично аз ще съм благодарен на всеки левскар, който дойде да ни подкрепи на 25 май !
Последна промяна от marmi52 на 23 апр 2011 07:55, променено общо 1 път.
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
Много време има до мача, но очаквам да си го вземем, да вземем и купата, че това кокалче да млъкне!
[offtopic]
Дано, че да вържете 2000-2500 публика за Славия...[/offtopic]
[offtopic]
marmi52 написа:tani написа:Искам чрез жашия форум да призова всички левскари които уважават Кокала да подкрепят Славия на финала.Благодяря им предварително.
![]()
Не мога да говоря от името на СЛАВИЯ и славистите, но лично аз ще съм благодарен на всеки левскар, който дойде да ни подкрепи на 25 май !
Дано, че да вържете 2000-2500 публика за Славия...[/offtopic]
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!