ФИНАЛ за купата на България: ЦСКА - СЛАВИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: ФИНАЛ за купата на България: СЛАВИЯ - ЦСКА

Мнениеот PFC Litex » 22 апр 2011 20:57

Ако изхождам от последният мач на ЦСКА и Славия за купата, и показаното от двата отбора, то спечелването на купата от Славия е под 10%.
Изображение

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 22 апр 2011 21:08

Прекалено много време има до този финал(повече от месец!!!)
Много неща може да са различни до тогава, но все пак най нормалното нещо е да вземем мача макар и трудно, все пак това е финал и всичко може да стане, но купа за Славия поне на този етап ми се струва малко вероятно
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 22 апр 2011 21:10

Славия бе искания от мен противник на финала,за да можем да заврем на Кокала средния пръст там,дето му е мястото.В последно време след Вили Вуцов,Славия не може да попадне на треньор с респектиращо поведение.Прогнозирам победа за нас,но на един финал нищо не е сигурно.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 22 апр 2011 21:20

THE G.A.M.E написа:Към момента ми се струва, че мача ще е равен в редовното време ...
Не изключвам и дузпи !

Това е финал и всякакво фаворитство отпада !
На финал, като на финал са казали хората ...

Пресен пример е "Ел Класико".
Барса бяха считани за абсолютен фаворит, но видяхме какво стана ...
Далеч съм от мисълта да сръвнявам испанския и българския футбол, но хората които я разбират тая игра ще се сетят какво имам в предвид ...

Не съм съгласен, че няма фаворит в един финал. Барса - Реал наистина беше без фаворит, но не защото беше финал, а защото е "Ел Класико". В България нямаше да има фаворит ако беше Левски - ЦСКА. Ако погледнеш последните финали за купата отборите считани за фаворити печелят - Пирил 0:3 Литекс, Берое 1:0 Черноморец (Поморие), ЦСКА 3:1 Черно море.. така че, ако обичаш, не определяй кои я разбират играта и кои не, защото хората може да имат различно мнение и пак да си я разбират. ;)
Само Левски!

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 22 апр 2011 21:40

8-)

Велев го плюха в Левски, но ги направи шампиони. Ние също не го искахме в СЛАВИЯ, но ни заведе на финала за купата ...
Наблюдавах го - през целия мач с Пирин не седна ! Мъжкар е, шапка му свалям !
И много мрази ЦСКА
!!! :mrgreen:

Изображение................................................Изображение [center]Емо Велев сочи купата на футболистите от СЛАВИЯ ![/center]
Последна промяна от marmi52 на 22 апр 2011 22:25, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 22 апр 2011 21:51

Странно въодошевление ви е обхванало имайки предвид, че се добрахте до финала със яки съдийски аванти и късмет. Чак и Велев почнахте да го хвалите, а играете по-зле от миналия сезон.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Мнениеот tani » 22 апр 2011 21:54

Искам чрез вашия форум да призова всички левскари които уважават Кокала да подкрепят Славия на финала.Благодяря им предварително.

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 22 апр 2011 22:17

marmi52 написа:8-)

Велев го плюха в Левски, но ги направи шампиони. Ние също не го искахме в СЛАВИЯ, но ни заведе на финала за купата ...
Наблюдавах го - през целия мач с Пирин не седна ! Мъжкар е, шапка му свалям !
И много мрази ЦСКА
!!! :mrgreen:

ИзображениеИзображение [center]Емо Велев сочи купата на футболистите от СЛАВИЯ ![/center]

Мъжкар е Велев :mrgreen: е значи Радуканов,Пенев и Ясен Петров и Гонзо трябва да са 10 пъти повече мъжкари,стига глупости.Тоя ли е мъжкар където се заяжда с феновете на ЦСКА и показва среден пръст както Гонзо показа на нашата агитка и той среден пръст на 1 август....
Знам,че ЦСКА ще победи защото ще изорат Васил Левски , Делев ще тича като за последно и ще го вземем тоя мач с 2-0 :)

А това,че ви е довел до финал с съдисйки подпомагания е отденел въпрос но се води ,че сте на финал мача с Черноморец вкарвате гол от засада и тоя "мъжкар " казва - "Ами гола му е харесал на съдията и затова няма засада" - пълен амаТИОР , а тоя дузпа с Пирин незнам дузпа ли беше не беше ли,но Пирин бяха ощетени

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 22 апр 2011 22:22

tani написа:Искам чрез вашия форум да призова всички левскари които уважават Кокала да подкрепят Славия на финала.Благодяря им предварително.

8-)

Не мога да говоря от името на СЛАВИЯ и славистите, но лично аз ще съм благодарен на всеки левскар, който дойде да ни подкрепи на 25 май ! ;)
Последна промяна от marmi52 на 23 апр 2011 07:55, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 22 апр 2011 22:45

Много време има до мача, но очаквам да си го вземем, да вземем и купата, че това кокалче да млъкне!

[offtopic]
marmi52 написа:
tani написа:Искам чрез жашия форум да призова всички левскари които уважават Кокала да подкрепят Славия на финала.Благодяря им предварително.

8-)

Не мога да говоря от името на СЛАВИЯ и славистите, но лично аз ще съм благодарен на всеки левскар, който дойде да ни подкрепи на 25 май ! ;)

Дано, че да вържете 2000-2500 публика за Славия...[/offtopic]
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Върни се в “Славия”