Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!

Мнениеот Frankie Lampard » 22 апр 2011 12:49

Щом Фернандо Торес е номиниран за играч на сезона е ясно колко е ''обективна''.
Последна промяна от Frankie Lampard на 22 апр 2011 13:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 22 апр 2011 12:56

Даааа да.... никаква представа не дават. 75% (3 от 4) успешни пасове в нападение изобщо никаква представа не дава... А кастрол и висшата лига са измислили правилата така, че всяка точка на Бербатов я удвояват, а пък на другите футболисти я делят на две...
Нани бил голя играч, щото имал много асистенции... Бербатов беше играча с най-много асистенции в първия си сезон, ама не чух да казваш че е голям играч... Абе кво ги гледаме изобщо тези асистенции... И головете що ги гледаме? Рууни миналия сезон вкарваше много на слабаци. Изобщо е боклук. Нищо обективно няма в головете, асистенциите, пасовете ....
Смешко!

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 22 апр 2011 21:20

Дано Митко играе утре, че иначе ще се замисля за треньорска контузия. Убеден съм, че ако го пусне като титуляр, нашия може да си увеличи головата сметка и да помогне на отбора да спечелят важни 3 точки. Надявам се да има шанса за изяви докрая на сезона, и да запуши устите на всички, които го плюят, като падне.
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 22 апр 2011 21:22

Нападателите и защитниците имат най-висок процент точни пасове просто защото те правят ги правят най-рядко (в случая със защитниците на малки разстояния).

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 22 апр 2011 21:25

daredevil написа:Нападателите и защитниците имат най-висок процент точни пасове просто защото те правят ги правят най-рядко (в случая със защитниците на малки разстояния).

Чак и ти не си вярваш на простотията, която написа.

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 22 апр 2011 21:27

Бербатов е централен нападател тоя сезон а те правят най-малко пасове през един мач.
Ще се очудя ако някой освен Чичаирто има по-малко малко пасове от него за целия сезон в отбора.

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 22 апр 2011 22:22

daredevil написа:а ти че си пъпчасал пубер който не е гледал футбол през живота си.
Бербатов е централен нападател тоя сезон а те правят най-малко пасове през един мач.
Ще се очудя ако някой освен Чичаирто има по-малко малко пасове от него за целия сезон в отбора.

Така. Аз съм на 32 години. Запомни го добре, защото нямам намерение да ти го повтарям.
От написаното се вижда, кой е гледал и кой не футбол. И къде бе умнико видя бройка, че да обясняваш кой колко пасове прави? Колко е 75% от малко и 10% от много? :D Ти си сбъркан по рождение, знаеш ли. Счупваш тъпомерите отвсякъде. Намери си литература да четеш. Може да почнеш със Статистика. Едва ли ще има ефект, но поне може да опиташ. Не знам как ще ти го понесе единствения неврон в главата... Също така може да отидеш на очен лекар. Защото ако аз съм с очила, ти си слепец умнико. И въобще, намери си някакво друго занимание, вместо да продължаваш да дразниш хората в тази тема. След като не си фен - марш от тук. Ходи си възхвалявай циганчето или Шрек в някоя друга тема. Тук просто замълчи, защото вече си много смешен. Не можа да кажеш нищо за асистенциите и головете и се хвана са пасовете, нали?! :D Не, не! Не ми отговаряй, моля те. Два дена в които се беше скрил в миша дупка бяха страхотни. Ако млъкнеш пак ще е чудесно.

Всъщност, започни с Математиката. Че Статистика очевидно ти е трудна... явно имаш пропуски по математика. Там в гимназията не учите ли Математика?

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 23 апр 2011 17:55

Колко още ще търпим този олигофрен ?[offtopic]daredevil : )[/offtopic]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 23 апр 2011 20:23

Frankie Lampard написа:Щом Фернандо Торес е номиниран за играч на сезона е ясно колко е ''обективна''.

еми това се определя от класациите за "играч на месеца" - Торес е на ноември, Луиз е на март, затова ги има в тази "класация", а победителя е култов :lol: :mrgreen:

Въобще наградите тази година обраха Гарет Бейл, Скот Паркър и Раул Мейрелеш :shock: :shock: :shock:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 23 апр 2011 22:44

Да, всички тия награди трябваше да са за Юнайтед + една за Дрогба.

Върни се в “Футбол - Свят”