Tqnata написа:И на мен Торес не ми харесва, дори когато го взехме и ме обиждахте, че не съм никакъв фен и тн. , но на Торес найстина трябва да му се даде шанс, въпреки че и да стане водеща фигура няма да го харесвам. А към пича с есето вярно, че Торес беше купен за в бъдеще, но се замисли че Лампард , Тери , Дрогба няма да играят до 50 години , а всеки фен на Челси иска да види как точно те дигат трофея на ШЛ, така че мен лично не ми пречи ако другата година вземем ШЛ с тези футболисти, които сега имаме +- 1,2ма и после имаме нулев сезон , защото тези футболисти са дали толкова много на Челси, а нямат нито 1 ШЛ и ми става мега гадно
Ок !
Веднага ти хвърлям няколко въпроса над който искам да размислиш и да отговориш !
1. Смяташ ли ,че отпадането от Манчестър Ю се дължи на Фернандо Торес ?
2. На какво се дължи подобрението във формата на Дрогба ?
3. Смяташ ли ,че Торес има потенциала ( той ,че го има , има го де) който показваше в предишният си клуб и тук да покаже през новия сезон ? И дали една раздяла с Дрогба лятото би му се отразила конкретно на него добре . Макар ,че по-голяма тежест ще падне върху него докато сега тази тежест е разпределена между него , Дрогба и Анелка ?
4. Заради Дрогба ли той неможе да открие себе си тук ?
[/offtopic]