Монтана - ЦСКА - 1:4

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Монтана - ЦСКА

Мнениеот защо » 22 апр 2011 11:27

Old_death написа:
от Deluxx на 22 Апр 2011 10:46

Този мач ще бъде труден,но трябва да го вземем Делев е наказан и мисля,че ще бием с 0-2

Няма лесни мачове.Всички се хвърлят на кръв срещу нас и никой не ни дава служебни победи ;) Ако Монтана се опита да играе футбол и не се затвори,ще си вземем мача без проблеми.Но забъркат ли бетон отзад,ще ни е доста трудно.0-1 или 1-2.Важно е да вземем трите точки и да дебнем.

Монтана не се затварят, затова и нямат много точки срещу силни отбори. Ама мотивацията ще е доста различна - Монтана още не си е осигурила оставането, а ЦСКА реално нищо не търси в първенството. Та ще стане интересен мач.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 22 апр 2011 12:10

Как ЦСКА да не търси нищо в първенството ? По тая логика трябва да играят само Литекс, Левски и Сливен,Видима , Пирин и Каликра другите няма смисъл да играят.Стига с тия глупави коментари!ЦСКА и другите отбори винаги излизат за победа,а Монтана си е осигорила оставането

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 22 апр 2011 12:51

Опеделено не лек мач за нас,но трябва да спечелим,трябва да забравим за Литекс и да мислим само за Монтана,вярвам,че ще спечелим.Монтана ще са много надъхани и ще играят на 100 процента,срещу ЦСКА всеки отбор в България играе на максимум.Очаквам победа с 2-0 или 2-1 за нас.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 22 апр 2011 12:56

защо на 22 Апр 2011 11:27

Old_death написа:
от Deluxx на 22 Апр 2011 10:46

Този мач ще бъде труден,но трябва да го вземем Делев е наказан и мисля,че ще бием с 0-2

Няма лесни мачове.Всички се хвърлят на кръв срещу нас и никой не ни дава служебни победи Ако Монтана се опита да играе футбол и не се затвори,ще си вземем мача без проблеми.Но забъркат ли бетон отзад,ще ни е доста трудно.0-1 или 1-2.Важно е да вземем трите точки и да дебнем.

Монтана не се затварят, затова и нямат много точки срещу силни отбори. Ама мотивацията ще е доста различна - Монтана още не си е осигурила оставането, а ЦСКА реално нищо не търси в първенството. Та ще стане интересен мач.

Няма логика в приказките ти.Бих те разбрал,ако бяхме взели купата.Длъжни сме да играем до последно,ако ще само и заради престиж и за феновете.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 22 апр 2011 13:18

Deluxx написа:Как ЦСКА да не търси нищо в първенството ? По тая логика трябва да играят само Литекс, Левски и Сливен,Видима , Пирин и Каликра другите няма смисъл да играят.Стига с тия глупави коментари!ЦСКА и другите отбори винаги излизат за победа,а Монтана си е осигорила оставането

много добър коментар.

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 22 апр 2011 13:20

според мен в този мач Монтана ще вземе 3 те точки.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 апр 2011 13:21

Мача вероятно ще е на доста сложен терен ... от към качествена трева !

Така, че на подобието на терен > 'Х' !
Можеби 1 - 1 ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 22 апр 2011 13:26

В този мач нашите трябва да слязат на земята след победата над Литекс и да вземем без много усилия трите точки. Спас Делев е наказан, но мисля, че и без него ще победим. Прогноза - 0-2.
Съставът според мен ще изглежда по следния начин:
-----------------Караджов--------------------
Бандаловски----Попов-------Стоянов----------Трифонов
------------------Янчев-----------Бадема
Тонев---------------------Марко------------------Нелсън
------------------------Платини--------------------

Потребителски аватар
CSKAEOTBORA
Контакти:

Мнениеот CSKAEOTBORA » 22 апр 2011 13:34

Та Делев като играе, какво става? Сяка атака е в засада и вкарва случайни голове. Не всеки мач му върви, предпочитам бадема пред него :). Победата е 100% сигурна, и то с добър резултат.
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 22 апр 2011 13:43

убедителна победа за нас. Нещо от сорта: 0:2 или 0:3. Неразбирам тези, които дават прогноза, че Монтана ще ни вкара гол. Мисля, че добрата игра на отбора се дължи най-вече на стабилната двойка централни защитници. Заедно с Попов и Стоянов - мога да прибавя и Акауро, които на мен лично ми е симпатичен, а и е опасен в противниковото нак. поле.

Върни се в “ЦСКА”