Челси - Бирмингам

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Тодор Крахтов
Контакти:

Re: Челси - Бирмингам

Мнениеот Тодор Крахтов » 21 апр 2011 01:48

THE G.A.M.E написа:
chelseaboy написа:Головата разлика се гледа!

Ne съм сигурен ...
Миналият сезон се гледаха преките мачове ...

Ако от този сезон са го променили това, вече е друг въпрос ...

В Англия винаги се е гледала головата разлика.
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM
1912 SINCE 1912

Torres90
Контакти:

Мнениеот Torres90 » 21 апр 2011 08:30

Добър мач!След гола на Малуда спряхме да играем!Отлично включване на Бертранд!Сега трябва да ударим и Уест Хям и да чакаме грешки от МЮ!Следващите три мача ще са решаващи в борбата за титлата,нещото,което може да ни помогне е,че между тези важни мачове имат и мачове с Шалке за ШЛ!

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 21 апр 2011 12:09

Отличен мач до влизането на Торес. Всичко вървеше по план, когато изведнъж се появи "Ел Ниньо" и играта се развали. В следващите 5 мача, ако Анчелоти реши да пусне Торес титуляр, а не играе със схемата на Моуриньо 4-3-3, с която видимо, Челси изглежда по-добре и по-резултатно, можем да кажем "Сбогом" на всичко свързващо ни с Титла в Премиършип тази година. Изключително се радвам, че Калу и Малуда са пределно амбицирани да покажат това, на което са способни и да запазят мястото си в отбора. Добро впечатление в този мач ми направиха също младока Бертранд, както и Пауло Ферейра. Не споменавам Дидие Дрогба, защото това, което показа той вчера е обичайното му ниво и се надявам да го гледаме поне още един сезон на Стамфорд Бридж. През лятото продаваме Торес, Анелка. Взимаме Агуеро и си връщаме Стъридж. Алтернатива на Ашли Коул може да бъде Райън Бертранд, както и Анхолт. На Лампард - Джош МакЕкран и евентуално може да се купи и едно бързо крило стил Еден Азар. Изключителен млад състезател, станал играч на сезона във Франция цели 2 пъти, а е едва на 21 години. Така виждам бъдещето на Челси през следващия сезон, а и по-нататък.

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Мнениеот Keyser Soze » 21 апр 2011 13:55

Честито на всички фенове! Не успях да гледам мача, но впоследствие останал доволен от развитието на мача. Сигурно при определени обстоятелства прогнозата ми 4-0 е щяла да се сбъдне. Ако до довечера мачът е излязъл по торентите ще го изгледам целия, че не обичам да пропускам нито една среща. Арсенал за пореден път се наакаха, това дори вече не ми прави впечатление, а и Тотнъм започна да играе доста успешно срещу тях в последно време. Оттук нататък 5%-ните ни шансове за титлата се качиха, да кажем, на 15%, което е супер. Дано след следващия кръг да бъдат примерно 50. Много се радвам, че Малуда почна да намира формата си, нещо което забелязах още на реванша с Ман Юн. Калу е вкарал изумителен гол, не го очаквах от него. Време е да порастне малко и ако бъде по-сериозен и по-постоянен, ще спра да го ненавиждам.

would
Контакти:

Мнениеот would » 21 апр 2011 15:42

Добра игра и съвсем очаквана победа.Хубави голове на Малуда и на Калу,да се надяваме серията да продължи срещу Уест Хям.

Потребителски аватар
THE FooTBall PLaYeR
Контакти:

Мнениеот THE FooTBall PLaYeR » 21 апр 2011 22:34

Gateca написа:Дори и Арсенал да победи Ман Юн, а след това и ние да ги треснем няма дани свърши работа, защото сме по-зле с головата разлика. Трябва да сгрешат и с Евертън за да имаме някакви шансове.

Мисля, че се гледат директните двубои при равен брой точки, но и да не е така головата разлика на Ман.Юнайтед е с 4 гола по-добра от тази на Челси. П.с. Нищо сериозно. ;)

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 22 апр 2011 00:12

Честита победа на феновете на Челси. Сега е време ние да победим бирмингамци.

Потребителски аватар
Kallachew
Контакти:

Мнениеот Kallachew » 22 апр 2011 10:36

Този Раян Бертранд от школата ли е или е закупен ?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 апр 2011 11:22

Kallachew написа:Този Раян Бертранд от школата ли е или е закупен ?

Значи, срещал съм във ФИФА 11 играч с подобно име из долните дивизии на Англия ( 2 и 3-та лига ) ... с подобно име, и също е даден като ляв краен бранител ( бек ) ... явно е закупен. :?

Само, че къде игреше, не се сещам към момента ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
christian825
Контакти:

Мнениеот christian825 » 22 апр 2011 11:32

Years Team
2006– Chelsea
2006 Bournemouth (loan)
2007 Bournemouth (loan)
2007–2008 Oldham Athletic (loan)
2008 Norwich City (loan)