Играя ФМ 2011 на СЕГА за ПСП (ПлейСтейшън Портабъл) и си мисля, че версията е орязана, защото не виждам някои неща, за които отваряте дума. Опция СЪРЧ ПЛЕЙЪРС имам, опция ТРАНСФЕР имам - но тя има само няколко под опции - ЦЕНА, КОГА ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН ИГРАЧА и ПРОЦЕНТ ОТ БЪДЕЩ КОНТРАКТ. Не виждам опции за разсрочено плащане, не виждам опции за бонуси (по малко пари, но бонуси за гол, титли и т.н.). Та ако трябва да варирам с горните неща - цена, време и процент, как трябва да наглася договора. При 10 милиона качвам винаги двойно пари, трансфер - СЕГА. А процента? Той дава ли разлика? Да кажем ако разреша на някой да получи 30% от бъдещ контракт и да не му дам нищо - това ГОЛЯМА разлика ли е?
Играя с топ английски отбори Юнайтед, Ливърпул и Тотнъм. Вече усетих риджекта заради райвъл тийм - това мога да го приема. Някой да не искам да дойде при мен дори и за много милиони, но не виждам каква е причината играчи, които играта оценява на 10 милиона, аз им давам 25 милиона, играят в Германия да кажем и не искат да дойдат при мен. Като гледам играча не ми изписва дали си мрази тима или не, а и го давам малко пенсионерско - като дам пачките искам играча да идва.