Няколко въпроса: Футболен мениджър 2011 видеоигра

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Валери
Контакти:

Re: Няколко въпроса: Футболен мениджър 2011 видеоигра

Мнениеот Валери » 21 апр 2011 13:48

Изчетох какво сте написали и сега ще дам инфо.
Играя ФМ 2011 на СЕГА за ПСП (ПлейСтейшън Портабъл) и си мисля, че версията е орязана, защото не виждам някои неща, за които отваряте дума. Опция СЪРЧ ПЛЕЙЪРС имам, опция ТРАНСФЕР имам - но тя има само няколко под опции - ЦЕНА, КОГА ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН ИГРАЧА и ПРОЦЕНТ ОТ БЪДЕЩ КОНТРАКТ. Не виждам опции за разсрочено плащане, не виждам опции за бонуси (по малко пари, но бонуси за гол, титли и т.н.). Та ако трябва да варирам с горните неща - цена, време и процент, как трябва да наглася договора. При 10 милиона качвам винаги двойно пари, трансфер - СЕГА. А процента? Той дава ли разлика? Да кажем ако разреша на някой да получи 30% от бъдещ контракт и да не му дам нищо - това ГОЛЯМА разлика ли е?
Играя с топ английски отбори Юнайтед, Ливърпул и Тотнъм. Вече усетих риджекта заради райвъл тийм - това мога да го приема. Някой да не искам да дойде при мен дори и за много милиони, но не виждам каква е причината играчи, които играта оценява на 10 милиона, аз им давам 25 милиона, играят в Германия да кажем и не искат да дойдат при мен. Като гледам играча не ми изписва дали си мрази тима или не, а и го давам малко пенсионерско - като дам пачките искам играча да идва. :) :) :)

Потребителски аватар
Ricardinho
Контакти:

Мнениеот Ricardinho » 21 апр 2011 14:51

Zdraveite na vsichki zapaleni po tazi naistina prevyzhodna igra Football Manager.Tova e moqta 1va igra i az mnogo si q obicham i q igraq ot 2003/2004 pod formata na CM 03/04 no sled kato 2te kompanii se razdeliha veche igraq football manager i taka.Do kolkoto temata 1 futbolist naprimer ot nivoto na Rooney nqma kak da otida naprimer v Reading kolkoto i golemi da sa ambiciite mu razbirase samo ako toi ne iska.No ako toi ne iska i ti da go iskash da doide stava mn trudno zashtoto 1vo otbora mu mnogo trudno shte se razdeli s nego i toi kato ne iska stava nevazmojno.Az sam vzimal Andrea Barzagli ot Palermo na Football Manager 2008 s Reading no bqh na 4to mqsto i ambiciite mi bqha golemi i ne pregovarqh s kluba a s igracha kato go primamvah s laskaniq che go iskam i e kluchov za moq otbor igrach i t.n.Az ne sam pochitatel obache na golemite futbolisti smisal zvezdi a razchitam na kolektivniq duh i kolkoto pati igraq fm zalagam vse na mladi i perspektivni futbolisti.Moqta lubima taktika e 4-5-1 kato zalagam na 5 choveka v centyra da byda podsigyren i halfove vklu4vashti se ot vtora liniq i 1 izqven napadatel.Nai golqmoto mi postijenie e 5-0 vs Man UTd kato vodeh Portsmouth.Ako nqkoi iska da igraeme mreja Football Manager 2008 neka pishe nqma da otkaja :) 8-) 8-) 8-)
ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
Chicharito
Контакти:

Мнениеот Chicharito » 22 апр 2011 10:24

Моя стил е много по различен. С който и отбор да играя и колкото и пари да имам за трансфери повече от 6-7 млн за играчи не давам, с малки изключения 10, но това не ми пречи да изградя за доста кратко време супер отбор който да мачка всички грандове, просто шортлистата ми е пълна с класни играчи и когато им изтече договора ги вземам без пари или когато искат да напуснат клуба ги вземам за сума по малка от тази за която е оценен футболиста от самата игра! Също така развивам и налагам много юноши и отбора ми винаги е много млад, със средна възраст 21-22 години :) За целта трябват доста класни треньори и скаути :)

Върни се в “Игри и забавления”