Милен Радуканов - фен тема!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Милен Радуканов - фен тема!

Мнениеот vaskonti » 06 апр 2011 14:57

Защо Радуканов все още не се води официално треньор на ЦСКА, след като в момента кара курс за лиценз ПРО, а знаем, че такъв лиценз се придобива в момента, в който се запише курса, без да е нужно да се чака да го завърши?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 06 апр 2011 18:30

vaskonti написа:Защо Радуканов все още не се води официално треньор на ЦСКА, след като в момента кара курс за лиценз ПРО, а знаем, че такъв лиценз се придобива в момента, в който се запише курса, без да е нужно да се чака да го завърши?

курса доколкото знам започва май месец така че от май нататък Милен ще си се води старши треньор
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 апр 2011 19:48

emi_loko_plovdiv_usa написа:
vaskonti написа:Защо Радуканов все още не се води официално треньор на ЦСКА, след като в момента кара курс за лиценз ПРО, а знаем, че такъв лиценз се придобива в момента, в който се запише курса, без да е нужно да се чака да го завърши?

курса доколкото знам започва май месец така че от май нататък Милен ще си се води старши треньор

Аз до колкото знам курса започна в края на януари. Може и да бъркам де...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 09 апр 2011 04:33

Левскар съм, ама Радуканов ми харесва много. Голям удар, господа червени, поздравления. Въпреки че като постоянно ги сменяте вашите треньори, по теорията на вероятностите рано или късно ще уцелиш. Пожелавам си го в Левски скоро :)

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 09 апр 2011 08:48

tiamat написа:Въпреки че като постоянно ги сменяте вашите треньори, по теорията на вероятностите рано или късно ще уцелиш.

Е ти какво написа... :lol: :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 11 апр 2011 19:06

Браво на Радуканов спря серията на Литекс :)

Потребителски аватар
Ricardo_Kaka
Контакти:

Мнениеот Ricardo_Kaka » 20 апр 2011 16:56

Надявам се да ни помогне да станем шампиони догодина, че вече почти забравих какво е чувството...
Това е чувството, което в на гори... това е любовта... това ни е страстта... обичам ЦСКА...

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 21 апр 2011 21:35

Личи му, че има мозък в главата и сърце голямо и силно! Той вдигна отбора от нищото, в което бяха изпаднали Титаните, Дучетата и проектонационалите.
Сега е време да го гледаме в очите и като си мръдне кутрето на дясната ръка да испълняваме задачите (шефове, живи легенди, фенове и футболисти) и да не го сравняваме с Мауринио и Сър Алекс, че Tой :idea: Радуканов ще ни се смее и ще продължава да задава отговори на журналистите без да му мигне окото.
Върши си работата човека и мисли за следващия мач. Става за треньор на
ЦСКА ;)
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 22 апр 2011 10:31

Изпълнителният директор на ЦСКА по спортните въпроси Емил Костадинов заяви, че старши треньорът Милен Радуканов със сигурност ще получи предложение за нов договор и това ще стане още преди края на настоящия сезон. "Ние сме доволни от Радуканов. Със сигурност ще говорим с него и със собствениците за новия му договор. Дали тази среща ще бъде преди или след финала, не сме решили, но ще е преди края на футболната година", коментира Костадинов пред "Тема Спорт".

"Сега ни остава да спечелим финала. Щом се справихме с Любо Пенев, ъс Славия би трябвало да ни е по-лесно", допълни шефът на ЦСКА.

"Винаги има значение срещу кой отбор ще играеш на финала. Славия и Пирин направиха добър мач и "белите" спечелиха рулетката на дузпите. Няма как да не сме оптимисти. Все пак ние сме ЦСКА. Успехът над Литекс беше напълно заслужен. Вярвам, че ще победим и Славия", каза бившият национал.

Радуканов нанесе първа загуба на Литекс :) Айде догодинша , ще се борим за шампионската титла и за купата!

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 26 апр 2011 17:51

Личи си,че Радуканов е специалист от класа.Прави ми впечатление,че за разлика от други треньори той поне вижда,къде греши отбора в даден мач и грешките се изчистват максимално бързо за следващия.Един пример:в мача с Видима отбора опитваше с много подавания да пробие солидния им бетон и едва след като някой футоблист от нашите е навлязъл в дълбоко в наказателното поле на противника се отправяха удари.Това вече е променено.В последните мачове се залага много на удари извън наказателното и се видя,че в 3 от случаите това е печеливш ход-головете на Нелсън срещу Славия и Монтана и този на Акуаро пак срещу Монтана.Отделно от това другите халфове-Янчев,Тонев,Галчев,Маркиньос и Гъргоров също значително по-често започнаха да отправят далечни удари,което в мачове с отбори,които играят бетон е най-добрият вариант според мен за победа.Четох преди време в Тема спорт,ч точно тези проблеми трябва да се решат,защото от началото на полусезона халфовете на ЦСКА нямаха отбелязан гол във вратата на противника,а ударите извън наказателното поле не застрашават с нищо противниковата врата.Е явно и в тази насока се работи.Сега остава Радуканов да стабилизира левия бек и да изкорени вредния според мен навик защитата и вратаря да си подават топката в триъгълник в непосредствена близост до противника :-)

Върни се в “ЦСКА”