Славия-Пирин
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Защо се сбиха в агитката?
Според мен, модерно стана напоследък. Не е хубаво- като искат да се бият да се бият извън стадиона. Не трябва да се показва, че имаш разногласия със своите ама нека го приемем като пого 

CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Явно е модерно. Миналата година бях на един мач в Белгия и го видях същото нещо. С тази ралика, че там веднага влетяха стюардите и почнаха да раздават справедливост спрямо двете страни.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H5O_cmYobZE[/youtube]
Пирин СС са феновете на бившия отбор Македонска слава/Симитли/,прекръстен от Николай Галчев на Пирин 1922 Благоевград/Благоевград/.Този отбор се обедини със състезаващият се в Б-група отбор на Пирин.Обединението на двата отбора не доведе и до обединение на феновете,разкола в агитката продължава.Феновете са разделени на два фенклуба- Пирин СС и Пирин-Реален,и между тях постоянно има търкания.
urbano написа:По ТВ-то даваха някакво меле между привърженици на Пирин на мача със Славия за Купата. Защо беше това, какви са тия скандали в една такава традиционно задружна публика като благоевградската?
Пирин СС са феновете на бившия отбор Македонска слава/Симитли/,прекръстен от Николай Галчев на Пирин 1922 Благоевград/Благоевград/.Този отбор се обедини със състезаващият се в Б-група отбор на Пирин.Обединението на двата отбора не доведе и до обединение на феновете,разкола в агитката продължава.Феновете са разделени на два фенклуба- Пирин СС и Пирин-Реален,и между тях постоянно има търкания.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
urbano написа:По ТВ-то даваха някакво меле между привърженици на Пирин на мача със Славия за Купата. Защо беше това, какви са тия скандали в една такава традиционно задружна публика като благоевградската?
Не е имало никакво меле между феновете ! Бях на няколко метра от случката. 10-15 минути след началото на мача бяха хвърлени 2 пиратки или малки бомбички до полицаите охраняващи агитката. След няколко минути 4 униформени навлязоха в "клетката" за гости и искаха да изведат 1-2 фенове на Пирин. Вероятно тези, които бяха хвърлили бомбичките. Другите ултраси скочиха да бранят другарите си и се получи кратък сблъсък между полицията и феновете.
За щастие всичко се размина без особени последствия !
Относно мача - евала на Пирин за мъжкото държание на Овча купел ! Славист съм, но свалям шапка на Пирин за изиграния мач. Особено за второто полувреме !
Дузпите са лотария, на която всеки може да загуби !
Респект !

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]