Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: ДИМО МОМИРОВ : ИМАШЕ НЕ ЕДНА ,А ДВЕ ДУЗПИ СРЕЩУ ЛЕВСКИ

Мнениеот UltraBlue » 04 май 2009 23:29

Абе като съдиите подпират Левски, защо не искате съдия от чужбина, а това прави Левски :!: :?: Много сте ми интересни- хем ви сърби, хем ви боли :lol: :lol: :lol: Смешни сте 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

SUPERSTAR
Контакти:

Мнениеот SUPERSTAR » 04 май 2009 23:32

Абе на тоя неандерталец , май му се яде нещо :oops:
[wrapimg=]http://news.bbc.co.uk/media/images/40289000/jpg/_40289285_petrov_getty.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 04 май 2009 23:35

Абе той се държи като върл ултрас на чорбарите- а както знаем няма фенове на цска, само анти-Левски фенове ;)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 май 2009 23:37

UltraBlue написа:Абе като съдиите подпират Левски, защо не искате съдия от чужбина, а това прави Левски :!: :?: Много сте ми интересни- хем ви сърби, хем ви боли :lol: :lol: :lol: Смешни сте 8-)

Можеш ли с ръка на сърцето да кажеш, че нямаше дузпа за "Сливен"?..за тези, които са играли за 0:0 според гениалният ви треньор :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 04 май 2009 23:38

UltraBlue написа:Абе като съдиите подпират Левски, защо не искате съдия от чужбина, а това прави Левски :!: :?: Много сте ми интересни- хем ви сърби, хем ви боли :lol: :lol: :lol: Смешни сте 8-)

Пич не ние! Ръководството на ЦСКА не иска, защото искат на реферите да им дойде малко куража и да не ги плюят постоянно.Тази е причината, ако не свирят българските съдии, а чужденци, нашите никога няма да се научат!Всеки път, когато свирят мач на Левски или ЦСКА малките отбори ще бъдат рязани.Това, разбираш ли го ?

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 04 май 2009 23:40

Кашчей написа:
Можеш ли с ръка на сърцето да кажеш, че нямаше дузпа за "Сливен"?..за тези, които са играли за 0:0 според гениалният ви треньор :mrgreen:

Ама братле, аз не сам сляп- 100000% дузпа в 8-та минута имаше :!: За 2-рата където е казал Момиров не се сещам ;) А ти можеш ли с ръка на сърцето да кажеш че имаше дузпа за цска срещу Славия при 0-1 :?:

П.С. И нямаше дузпа поне за мен за Левски, която съдията даде ;) И се радвах че Жо я изтърва :!:

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 04 май 2009 23:41

UltraBlue написа:Абе той се държи като върл ултрас на чорбарите- а както знаем няма фенове на цска, само анти-Левски фенове ;)

a вие какво искате да каже?Хората го питат и човека си казва истината,която се вижда.Или какво трябваше да каже..абе каква дузпа да има,та това е левски,това е герена,вие луди ли сте,как ще се свири дузпа там против Левски ;)
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 04 май 2009 23:42

Empty написа:Пич не ние! Ръководството на ЦСКА не иска, защото искат на реферите да им дойде малко куража и да не ги плюят постоянно.Тази е причината, ако не свирят българските съдии, а чужденци, нашите никога няма да се научат!Всеки път, когато свирят мач на Левски или ЦСКА малките отбори ще бъдат рязани.Това, разбираш ли го ?

Не вярвам това да е причината, а и колко пъти ще им даваме шанс на тея и те ще се усират :!: :?: За тея шансове се говори още от края на миналия век :!: Айде стига шансове ;)

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 04 май 2009 23:43

mursusaid написа:a вие какво искате да каже?Хората го питат и човека си казва истината,която се вижда.Или какво трябваше да каже..абе каква дузпа да има,та това е левски,това е герена,вие луди ли сте,как ще се свири дузпа там против Левски ;)

Ама той след всеки кръг коментира само Левски бе брато, това е проблема :!: И се заяжда постоянно с нас :!: То неговото си е чиста проба фенски глупости :!:

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 04 май 2009 23:48

e ultra blue,той ли е виновен,че го питат за него мач.А и на мен ми харесва това,а и мисля ще се съгласиш,че винаги когато са го попитали да коментира съдията на даден мач го е правил,а не се крие като мишка и да казва ние съдиите не коментираме и да бягат,както бягаше и се криеше и Борето Александров
За вас моряци ний живеем...

Върни се в “Архив”