Допълнителен стимул за Берое срещу Левски е оставането на Илиан Илиев. Това ще вдъхне още повече съмоувереност и спокойствие на футболистите! САМО БЕРОЕ!!!
п.п. Тоя синия да спре да пише глупости! Щом толкова държиш да ни кажеш нещо сподели го нормално и се аргументирай!
БЕРОЕ - Левски - 2:3
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: БЕРОЕ-Левски 24 Април/неделя/ 15.00часа
Газим добитъка в Неделя 

- blue avalanche
- Контакти:
burnstz написа:Допълнителен стимул за Берое срещу Левски е оставането на Илиан Илиев. Това ще вдъхне още повече съмоувереност и спокойствие на футболистите! САМО БЕРОЕ!!!
п.п. Тоя синия да спре да пише глупости! Щом толкова държиш да ни кажеш нещо сподели го нормално и се аргументирай!
" Щом толкова държиш да ни кажеш нещо сподели го нормално и се аргументирай!"
Като този,например...
"Газим добитъка в Неделя "
Заради титли и купи се става фен на знаем кои отбори. Аз съм фен на Берое и за мен няма значение дали сме в Б, А, на финал или не... Важното е да има максимално раздаване на терена и любов от трибуните, другото е само бонус. САМО БЕРОЕ и дано имаме късмет в неделя.
[quote="4oKuTo"]Заради титли и купи се става фен на знаем кои отбори. Аз съм фен на Берое и за мен няма значение дали сме в Б, А, на финал или не... Важното е да има максимално раздаване на терена и любов от трибуните, другото е само бонус. САМО БЕРОЕ и дано имаме късмет в неделя.[/quo
НЕ СТАВА САМО С КЪСМЕТ, А ТРЯБВА И МАЙСТОРЛЪК ДА ИМАТЕ..... САМО ЛЕВСКИ!!!!
НЕ СТАВА САМО С КЪСМЕТ, А ТРЯБВА И МАЙСТОРЛЪК ДА ИМАТЕ..... САМО ЛЕВСКИ!!!!
- Avgusta 1916
- Контакти:
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.
- deepblue1963
Avgusta 1916 написа:http://sportline.bg/news/77291/levski-napulni-gastite-predi-gostuvaneto-na-iliyan-iliev
Във "врящия казан" в Ст.Загора от 20г. нямаме загуба!Тъй,че айде по-скромно...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
deepblue1963 написа:Avgusta 1916 написа:http://sportline.bg/news/77291/levski-napulni-gastite-predi-gostuvaneto-na-iliyan-iliev
Всички знаем защо нямате загуба, сега обаче нещата се промениха. Време е за поредици от загуби в Стара Загора.
- deepblue1963
VesMil написа:deepblue1963 написа:Avgusta 1916 написа:http://sportline.bg/news/77291/levski-napulni-gastite-predi-gostuvaneto-na-iliyan-iliev
Всички знаем защо нямате загуба, сега обаче нещата се промениха. Време е за поредици от загуби в Стара Загора.
"Всички знаем защо нямате загуба..."
Ми аз не знам!Припомни ми,например,защо миналата година ви изгермечихме с 3-1?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
deepblue1963 написа:VesMil написа:Всички знаем защо нямате загуба, сега обаче нещата се промениха. Време е за поредици от загуби в Стара Загора.
"Всички знаем защо нямате загуба..."
Ми аз не знам!Припомни ми,например,защо миналата година ви изгермечихме с 3-1?
Левски и ЦСКА печелят в Стара Загора по 2 основни сценария: яко съдийско подпиране, други уговорки. Рядко тези отбори печелят честно с игра, предимно е с измама. Ето затова не сте обичани в градовете, където има А-отбори.
Знаеш ли кога ще е дузпата в неделя? Когато Левски има най-голяма нужда от нея. След което вие ще си сложите тъмно сните очила и наляво и надясно ще обяснявате колко истинска е била измислената дузпа, а хората в Стара Загора ще се почувстват отново измамени и унижени от мафията съдии-БФС-"псевдо-грандове".