Кой младок от А група става за ЦСКА?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

11_best
Контакти:

Кой младок от А група става за ЦСКА?

Мнениеот 11_best » 04 май 2009 21:38

След месец първенството ще бъде решено и ще почнем да мислим за селекция и евротурнири.
Наблюдавам няколко момчета от А група, които много искам да видя с червената фланелка. Моите номинации са следните:
1. Спас Делев (Пирин)- нападател/крило - изключителни изяви срещу сериозните отбори;
2. Орлин Старокин (Черноморец)- ляв защитник/халф - веднъж предаде червената идея, но при определени "обстоятелства". Много добри изяви срещу нас и Литекс;
3. Димо Атанасов (Локо Сф) - ляв/десен халф - проблем ще е трансферната сума, иначе става все по-добър, правеше каквото си иска с бековете на Левски;
4. Иван Стоянов (Сливен) крило/нападател - изглежда има проблеми при завършването, но иначе е един от най-бързите и тактически грамотни нападатели в първенството;
5. Дани Кики (Локо Пд) халф - "перде", което може да вкарва решаващи голове. Доста време беше контузен, може и да е чуплив;

Схемата за лятото е 4 чужденци + 4 българи, дано българите са някои от тези...
За жалост, каквато е тенденцията и в националния, не виждам изгряващи звезди сред младите централни халфове и централни защитници в А група (не че нямаме такива в нашия отбор). Ще ми е интересно вашето мнение...

Потребителски аватар
Totkov
Контакти:

Re: Кой младок от А група става за ЦСКА?

Мнениеот Totkov » 04 май 2009 21:49

Категорично само Спас Делев още повече момчето заяви, че е от ЦСКА и мечтае да облече червеният екип
Иван Стоянов - има качества, но по-скоро е въздух под налягане
Дани Кики - няма психика за да играя в отбор с такива високи цели
Димо Атанасов - лесно е да си звезда в Локо( Сф) но няма качества за ЦСКА
Орлин Старокин - пълна пеперуда избяга от ЦСКА и сега не заслужава да му се дава шанс...да беше си изчакал момента и да заиграе, а не да бяга
Незнам защо не се споменава Галин Иванов от Славия
Последна промяна от Totkov на 04 май 2009 21:50, променено общо 1 път.

kerrydixon
Контакти:

Мнениеот kerrydixon » 04 май 2009 21:49

аз бих взел делев и дани кики.

Потребителски аватар
nikola28

Мнениеот nikola28 » 04 май 2009 21:58

Вземайте си С.Делев,аз ако бях щях да взема И.Стоянов и Г.Иванов.За ЦСКА имат качества,Делев няма да издържи на конкуренцията!
САМО СПАРТАК ВАРНА

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 04 май 2009 21:59

Мисля, че Галин Иванов е юноша на Лефски, а и е неубедителен тоя полусезон. От Славия бих сложил "перлата" Дениран, ама говорим за родни момчета. Нагледах се на Удоджи-та и Маркиньос-ци - не че са лоши, но чужденците трябва да са бая по-добри.

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 04 май 2009 22:01

Спас Делев - чувал съм доста хубави неща за него, при всички положение един негов трансфер може да се окаже попадение, както за ЦСКА, така и за самия него, тъй като при добри игри може да направи силен трансфер в чужбина.
Орлин Старокин - това момче за съжаление не можа да се наложи в ЦСКА и си мисля, че дори и да се върне едва ли ще успее да се пребори за титулярното място, пък и не смятам, че има качетства за ЦСКА, имам възможност да гледам всички домакински мачове на Черноморец и досега не ми е направил кой знае какво впечатление. Ако взимаме някой от "Акулите" то това задължително трябва да е Марсио Нуньо.
Димо Атанасов - един от най-перспективните млади играчи в България. Както вече се спомена трансферната сума ще бъде наистина сериозна и не смятам, че ще е необходимо да плащаме големи суми за все още не дотам доказал се играч, по -добре ще е да налагаме някое наше момче.
Иван Стоянов - Този играч трябва да е първи в списъка на Любо Пенев. Очевидно е, че има страхотни качества, освен това в интервюта е завявал, че е цесекар, незнам само Лечков каква сума би поискал за него.
Дани Кики - В никакъв случай. Единственото ми впечатление от него е, че е абсолютен простак. До сега не съм го виждал да прави силен мач, пък и не смятам, че има качества за ЦСКА. От Локомотив бихме могли да вземем Акалски, който според мен е един от най-добрите вратари в България в момента или Даксон, който е страшен халф във всички отношения. Акалски и Даксон- ДА, Кики- в никакъв случай.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 04 май 2009 22:09

Спас Делев , Кирил Акалски , Даксон Да Силва , Иван Стоянов ... това трябва да са хората за ЦСКА , според мен имат качества ... няма да има пречки за Иван Стоянов и Спас Делев да акустират на армията,защото ръководствата и на Пирин и на Сливен няма да спират тези играчи за развитие с баснословни суми...докато ГАЛКА...там нещата са друго яче,и с жена преговори немогат да се водят,те освен техния интерес друг не признават 8-)
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
boing373
Контакти:

Мнениеот boing373 » 04 май 2009 22:13

То и без това Дани Кики каза, че в България няма да играе за друг отбор, освен Локомотив Пловдив Даксон заминава за ч(ужбина, а за Акалски ще трябва доста да се поизръсите :D

ред арми
Контакти:

Мнениеот ред арми » 04 май 2009 22:15

Аз сам за Спас Делев и Иван Стоянов,между другото снощи игра доста нахъсано срещу говедата.Тоз Дани Кики по известен с гаджето си за тва тоз гъзлю нещо не ме кефи.А за Маркинйос и Удоджи вратата.

mile_bg7

Мнениеот mile_bg7 » 04 май 2009 22:16

Вэемете ги всичките ! И играите с по 16 души ! Дано ви стигнат !

Върни се в “ЦСКА”