Къде ще е Ливърпул следващата година?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Къде ще е Ливърпул следващата година?
Здравейте.
Знам, че навсякъде ние - феновете на Ливърпул винаги си пишем прогнозите къде ще е Ливърпул догодина. Затова реших да направя тази тема. Ето и моето мнение: Според мен Ливърпул ще е с 1-2 места по-напред от мястото, на което ще свършим. Ако ни дадът малко повечко пари за футболисти и ги изхарчим правилно може и по-напред. Вие какво мислите? 

-
BlueRadiotherapist
- Контакти:
Re: Къде ще е Ливърпул следващата година?
Ще е там,където се класира.
- greenlandia
Шампион!!!! 
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
Трябва да станат шампиони
Следващия сезон Ливърпул ще спечели медал! Едва ли ще е златен, но кой ни пречи да си го пожелаем? 
Не трябва ли първо да изчакаме и да видим каква селекция ще направят. 
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
-
vino4erpec
- Контакти:
Е, как къде? Където всяка година....
Ливърпул трябва да е към 2-3 място там където винаги трябва да е , фен съм на Ман Ю - те са шампиони и другата година ще защитават титлата от Ливърпул,Арсенал и Челси 
Според мен м/у 4-то и 6-то място пак .
Откъдето и да го погледнем Челси,Арсенал и Ман. имат по изградени отбори , те също ще правят селекция а имат и по добри "пейки" , Сити не се знае какво ще стане там , с един по-добър мениджър те могат да са претенденти за титлата . При някакви форсмажорни обстоятелства в някой от тези клубове Пуул може и да се намърда в 3-ката но за повече едва ли , време си трябва .
Откъдето и да го погледнем Челси,Арсенал и Ман. имат по изградени отбори , те също ще правят селекция а имат и по добри "пейки" , Сити не се знае какво ще стане там , с един по-добър мениджър те могат да са претенденти за титлата . При някакви форсмажорни обстоятелства в някой от тези клубове Пуул може и да се намърда в 3-ката но за повече едва ли , време си трябва .
мисля че много време беше загубено в Ливърпул и не съм убеден че ще са топ отбор отново толкова скоро, калпавата селекция не се компенсира за 1 сезон не и в Англия