БНТ се гаври с парите на хората в България!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: БНТ се гаври с парите на хората в България!

Мнениеот Viktor4o_Rs » 19 апр 2011 01:37

Red_Girl написа:
Sword Coast Boys написа:
БПФК написа:Тази телевизия трябва да се закрие.

може да я пускат само по време на избори - да дават предизборни обещания по 24 часа :mrgreen:

Аааа, и парламентарния контрол си го бива е.

Да гледаме как си лискат чаши с вода... :mrgreen:

Кога е станало това :lol: :lol: :lol: Между другото, при наличието на Blue Girl и Red Girl, хубаво е да се инициира да започне да пише във форума и White Girl, после Green Girl, Orange Girl, Yellow girl и т.н. и накрая ще направим конкурс за красота :mrgreen: Убеден съм че огромната мъжка аудитория във форума ще ме подкрепи :lol:
Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 апр 2011 08:30

БПФК написа:Тази телевизия трябва да се закрие.

може да я пускат само по време на избори - да дават предизборни обещания по 24 часа :mrgreen:

Имаш моята подкрепа ;)

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 19 апр 2011 08:38

Минута е много и Памет българска с това се изчерпват интересните предавания по бнт.А да гледаш спорт по тази телевизия трябва да си мазохист. А най голямото падение беше студията по време на световното по футбол с двамата видни специалисти на тема футбол Манченко и Кедъра-който имам всеки момент ще се разлее от екрана то бива лигавене ама чак пък толкова.А за недоразумението Ангелов не ми се говори.Иначе новият български сериал изглежда обещаващ , а също се загледах в събота от 18.00 започна гръцки сериал-комедия.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 апр 2011 11:46

Viktor4o_Rs написа:Между другото, при наличието на Blue Girl и Red Girl, хубаво е да се инициира да започне да пише във форума и White Girl, после Green Girl, Orange Girl, Yellow girl и т.н. и накрая ще направим конкурс за красота :mrgreen: Убеден съм че огромната мъжка аудитория във форума ще ме подкрепи :lol:

С две ръце съм >ЗА> ! :lol: ... :mrgreen:

Пълна подкрепа до победата ! :twisted:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 19 апр 2011 11:48

Памет българска им е единственото що годе свястно предаване, всичко друго пълен боклук!Да не говорим за студията им за световното първенство :x
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Exclusive
Контакти:

Мнениеот Exclusive » 19 апр 2011 12:55

Viktor4o_Rs написа:
shotgun blues написа:БНТ единственнното което гледам са мачовете на националният отбор и 1/2 мача от ЛИГА ЕВРОПА + финала тази ''телевизия'' е мъртва за мен

БНТ лъха яко на соц, ни на йота не са мръднали в развитието си :lol: :lol: Освен тези неща, които си изброил, гледам БНТ и по време на избори , чат-пат "Референдум" и "Минута е много" и толкова :mrgreen: Новините им, филмите им, предаванията им - под всякаква критика :evil: За новините на турски пък коментарът е излишен ...

Паричките им свършиха. Няма да е бъде още дълго, освен ако някой не се навие да инвестира в "телевизията майка". Гледам БНТ само когато дават някой мач на националните отбори по футбол и волейбол и това е.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 20 апр 2011 10:36

Viktor4o_Rs написа: ......... Между другото, при наличието на Blue Girl и Red Girl, хубаво е да се инициира да започне да пише във форума и White Girl, после Green Girl, Orange Girl, Yellow girl и т.н. и накрая ще направим конкурс за красота :mrgreen: Убеден съм че огромната мъжка аудитория във форума ще ме подкрепи :lol:

+1 :) С всички клавиши от клавиатурата! :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 20 апр 2011 10:45

Captain Stottlemeyer написа:
Viktor4o_Rs написа: ......... Между другото, при наличието на Blue Girl и Red Girl, хубаво е да се инициира да започне да пише във форума и White Girl, после Green Girl, Orange Girl, Yellow girl и т.н. и накрая ще направим конкурс за красота :mrgreen: Убеден съм че огромната мъжка аудитория във форума ще ме подкрепи :lol:

В такива пошли конкурси не участвам аз. :mrgreen:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic]Image[/offtopic]
Изображение

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 21 апр 2011 01:33

Red_Girl написа:
Captain Stottlemeyer написа:

В такива пошли конкурси не участвам аз. :mrgreen:

Нито пък аз.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 21 апр 2011 01:47

Хахаха, еееее, теглихте ни майната набързо :lol: :lol:
Изображение

Върни се в “Футбол - България”