ЦСКА за 32 път Шампион

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
veteran1972
Контакти:

Re: ЦСКА за 32 път Шампион

Мнениеот veteran1972 » 04 май 2009 17:01

maximalniq написа:
a boy named goo написа:Нека не избързваме, има още няколко кръга в които ни предстоят наистина много тежки мачове, които като нищо може да загубим, а освен, че разликата ни с Левски не е особено голяма, не ми се вярва да направят грешни стъпки някаде. Факт е, че ЦСКА играе много по-добре от Левски и заслужава повече титлата, но все пак това футбол и всичко е възможно да се случи до края. ;)

Един разумно мислещ цскар...
Към автора... кое ви е добрата игра ?Биете Ботев с 1:0 предпоследния в класирането,мъчите се срещу Черноморец,от Славия едвам едвам не паднахте(добре ,че беше мъжът в черно) и правите 3-4 гола на изключително слаби противници... Все едно всички да благославят Левски защото е бил Беласица с 1:7 ... Приказвайте си,всичко ще се види на 09.05.09 !!!

А вие кой победихте с убедителна игра Мездра ли , Сливен ли даже на Герена сте мъка тази пролет , а ние сме с постояна игра с много пропуски , по добре играеме през този сезон а всички нас ни отписваха даже във В група ни пращаха , 15 човека продадохме от миналогодишния си отбор който 16 точки преди вас стана Шампион и заверата на Боби и Батков направи така да изложите България

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 04 май 2009 20:44

athom написа:El Smehiko!

Който и да бие няма да промени факта, че в България футбол не се играе мнооого мноооого отдавна.

Ти пък фен на Ливърпул,Барса и ония
А аз пък Ливърпул,Барса и ЦСКА :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 04 май 2009 21:05

В последните 3 години винаги им правим изкуствено дишане когато уефскарите са гроги. Сигурно е било и за добро, че да не вземат да свалят сините очила и си подредят нещата, защото живеят в перманентна самозаблуда.
Време е да се поздравим с резултат. Нашите ще излязат максимално мотивирани. Затваряме фланговете, изяждаме ги в центъра и ако Урсула не е хванал гопосд за шлифера, а Руй Мигел си вкара 50% от положенията, отиват на разгром...

Потребителски аватар
dra6ky9
Контакти:

Мнениеот dra6ky9 » 04 май 2009 22:34

Mисля че ЦСКА тази година за пореден път ще покаже характер и накрая ще извоюваме първото място.Мача с добитъка е много важен тъй като колкото и да си кривим душата те са ни прекия конкурент за титлата,който каквото и да говори!Според мен този мач ще го вземем по какъвто и да е начин,в момента сме поне с половин класа над тях.Притеснявам се за друго-мача с Черно море.Другия мач от който се опасявах беше Черноморец гледах целия мач.Първото полувреме бяхме господари.Второто до средата и след това се получи "домакинския натиск"който всеки отбор домакин го налага в последните минути.След мача с Черно море мисля че имаме с Локомотив София.Приятен отбор с качества,но любимия ни отбор вземе ли мачовете срещу Левски и Черно море ще имат по припвдигнато самочувствие и ще го спечелим.След това в Ловеч вземем ли трите мача този мач ще бъде нещо като мач без значение.Там от страна на публика винаги сме домакини и като че ли играчите се чувстват в свой води...(въпреки какво се е получавало навремето аз говоря за сега). Така че спокойно ФЕНОВЕ ! Червения влак и тази година ще вземе титлата на БЪЛГАРИЯ!!!Въпроса е какво ще стане в късното лято... :)
When you walk..

Потребителски аватар
megagrym
Контакти:

Мнениеот megagrym » 06 май 2009 18:30

maximalniq написа:
a boy named goo написа:Нека не избързваме, има още няколко кръга в които ни предстоят наистина много тежки мачове, които като нищо може да загубим, а освен, че разликата ни с Левски не е особено голяма, не ми се вярва да направят грешни стъпки някаде. Факт е, че ЦСКА играе много по-добре от Левски и заслужава повече титлата, но все пак това футбол и всичко е възможно да се случи до края. ;)

Един разумно мислещ цскар...
Към автора... кое ви е добрата игра ?Биете Ботев с 1:0 предпоследния в класирането,мъчите се срещу Черноморец,от Славия едвам едвам не паднахте(добре ,че беше мъжът в черно) и правите 3-4 гола на изключително слаби противници... Все едно всички да благославят Левски защото е бил Беласица с 1:7 ... Приказвайте си,всичко ще се види на 09.05.09 !!!

деба свали си сините очилца бе после си свали и сините гащи да ти го набоде некое говедо от герен! срам срам ! едвам биете Сливен едвам бихте Локо ПД да не говоримие и за останалите ви мачове ! ама на само нащо виждате мизерници да пукнете всички говеда до едно дано

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Мнениеот killer » 07 май 2009 10:47

За мое огромно съжаление ЦСКА е по-добре играещия отбор в момента, а и (колкото и да не съм очаквал да го призная!) Любо Пенев очевидно е на път да се превърне в читав треньор. Левски просто кара вече втори сезон по инерция и за съжаление зорлем правим ЦСКА шампион отново. В общи линии играчите ни са на едно ниво, но както винаги в ЦСКА се играе с хъс.

Разликата е 4 т., което са два равни мача - направете ги във Варна и в Ловеч и ще видите колко интересно ще е първенството накрая. Да не говоря какво би станало ако Левски бие случайно в събота. Спомнете си мача от миналата пролет, когато при 16 т. разлика един случаен рикошет в Еньо Кръстовчев беше на път да спечели мача за Левски, та трябваше съдията да ви подпира за нагъзването на Бадема.

Това, което ми направи впечатление е, че ЦСКА "тъпо и упорито" преследва победите си, взема си своето и не трепери до края. Черноморец не минаха центъра през по-голямата част от мача, Ботев поведоха със случаен гол и късно се сетиха да атакуват, със Славия ви подпря яко съдията, ама то да беше само това. Проблема не Левски е, че в онзи ЦСКА от есента го няма, ЦСКА (за мое съжаление) дърпа нагоре, докато Левски играе Ганкиното.

Върни се в “ЦСКА”