ЧРД, Ице!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- daniel8cska
- Контакти:
Честит рожден ден на Христо Янев.
Честит рожден ден на Христо Янев. Един от последните футболисти в ЦСКА ,които играеше с акъл и с финес. Много радости ни донесе Ицо, ние публиката го искаме обратно с 4ервената фланелка. Завинаги един от нас си Ице.
Re: ЧРД, Ице!
ЧРД Ице!
Надявам се да се върнеш на армията защото от 2-3 години нямаме добър изпълнител на преки свободни удари!
Надявам се да се върнеш на армията защото от 2-3 години нямаме добър изпълнител на преки свободни удари!

Честит рожден ден Ицо. Да си жив и здрав, и още много,много успехи , където и да си !!!

Честит рожден ден Ице, от всички нас - феновете на ЦСКА, Берое и Розова Долина...
Здраве и много лични и професионални успехи...

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
Ч.Р.Д един ГОЛЯМ ИЦО ЯНЕВ!Аз съм малък фен на 15 години и естествено,че се гордея с играчите от миналото ни...(да не ги изреждам че..).От скорошните играчи най силно съм впечатлен от Христо.Доставяше ми наслада да отивам на стадиона и да гледам особенно през 2005 когато беше във върховата си форма!!!Наистина жалко че попадна в грешния отбор но..нищо.Продължавай да ни радваш,ИЦО!
When you walk..