БЕРОЕ - Левски - 2:3
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: БЕРОЕ-Левски 24 Април/неделя/ 15.00часа
След мача пак ще разсъждаваш, що отново сте загубили
- greenlandia
bazrumbaz написа:След мача пак ще разсъждаваш, що отново сте загубили
Запомни си думите,за да не се разочароваш след мача.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
- blue avalanche
- Контакти:
Boksiorcheto написа:1:0 ... твърда единица! Берое са си качествен отбор, традиционен, със страхотна и вярна публика. Освен това хич не се обичат с Левски и вярвам, че това още повече ще настърви момчетата на Илиан Илиев. Очаквам минимална победа за Зара и пълен стадион със старозагорци.
"Берое са си качествен отбор, традиционен, със страхотна и вярна публика."
За сметка на това Левски е НЕкачествен отбор,НЕтрадиционен,без публика.
Егати аргументите...Честно...
ЛЕВСКИ БИЕ БЕЗ ПРОБЛЕМ В ЗАРАТА. И ТЪРГВА КЪМ НОВА ТИТЛА,С ПРЕПОВДИГНАТ ДУХ И САМОЧУВСТВИЕ, А ВИЕ БУЛСАТКОМ СИ ОСТАВАТЕ В ЗЛАТНАТА СРЕДА И ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА МЕЧТАЕТЕ ЗА ДРУГАТА СРЕЩА СЪС СИНИТЕ БОГОВЕ!!! ТОВА Е ИСТИНАТА!!!
bazrumbaz написа:ЛЕВСКИ БИЕ БЕЗ ПРОБЛЕМ В ЗАРАТА. И ТЪРГВА КЪМ НОВА ТИТЛА,С ПРЕПОВДИГНАТ ДУХ И САМОЧУВСТВИЕ, А ВИЕ БУЛСАТКОМ СИ ОСТАВАТЕ В ЗЛАТНАТА СРЕДА И ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА МЕЧТАЕТЕ ЗА ДРУГАТА СРЕЩА СЪС СИНИТЕ БОГОВЕ!!! ТОВА Е ИСТИНАТА!!!
Ква титла е,оптимист?На 8 точки сте от Литекс и ще стават все повече и повече.А поне аз си мечтая отборът ми да печели срещу абсолютно всеки и да играе в Европа,не ми пука говеда ли са,прасета ли са и т.н.Изразявам се просташки,за да ме разбереш.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
КВА ЕВРОПА БЕ МЕН, ТИ НОРМАЛНО ЛИ МИСЛИШ?
- Avgusta 1916
- Контакти:
bazrumbaz написа:КВА ЕВРОПА БЕ МЕН, ТИ НОРМАЛНО ЛИ МИСЛИШ?
Мдааа , а миналата година ти пак мечтаеше за титла и казваше ,че купа няма да видим
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.
А ВИЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТ СЪЗДАВАНЕТОСИ ВЗЕХТЕ КУПАТА- БРАВО ОТ 1916 ,ТА ЧАК ПРЕЗ 2010Г. ГОЛЯМО ПОСТИЖЕНИЕ...... ПОСЛЕ ОТИДОХТЕ ВЪВ ВИЕНА И ДО ТАМ, ТАКА ЧЕ НЕ СЕ МЕРЕТЕ С ГОЛЕМИТЕ, КОИТО СА СЕ ДОКАЗАЛИ С ВПРЕМЕТО И ТАКА......
- greenlandia
Що не се е****ш сам, спри да викаш !
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
- Avgusta 1916
- Контакти:
bazrumbaz написа:А ВИЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТ СЪЗДАВАНЕТОСИ ВЗЕХТЕ КУПАТА- БРАВО ОТ 1916 ,ТА ЧАК ПРЕЗ 2010Г. ГОЛЯМО ПОСТИЖЕНИЕ...... ПОСЛЕ ОТИДОХТЕ ВЪВ ВИЕНА И ДО ТАМ, ТАКА ЧЕ НЕ СЕ МЕРЕТЕ С ГОЛЕМИТЕ, КОИТО СА СЕ ДОКАЗАЛИ С ВПРЕМЕТО И ТАКА......
Още вчера ти казах , не сме кьорави та да ти четем големите букви!Освен разбира се да се опитваш да крещиш нещо с тях.
А това колко пъти си бил шампион и еди какъв си изобщо не ме ебе.Нито ме интересува отбора ти , нито ми се занимава с него , само знам ,че в неделя ще ви бием.Така че ако обичаш да спреш да ми изтъкваш нещо , което изобщо не ме интересува.
Аз си имам любим отбор и той е единственото нещо ,което ме вълнува
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.