КБ : ЦСКА - Литекс - 2:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: КБ : ЦСКА - Литекс - 20.04 сярда /21:00/

Мнениеот Udoji90 » 20 апр 2011 15:37

Аз мисля, че мачът ще се развие по-скоро под нашата инициатива, както обикновено са домакинските ни мачове с Литекс през последните сезони. В повечето случаи успяваме по някакъв начин да се доберем до победа, затова вярвам, че и днес ще стане. Прогнозирам 1-0, като ми се иска някой по-необичаен играч да вкара - Тонев заслужава след многото греди през сезона, както и Бадема. (Иначе логично е да бъде Платини/Делев/Маркиньос. Не изключвам Нелсън и Янчев като варианти.)

Иначе ако не ме лъже паметта, спечелихме последните си 5 мача срещу Литекс за Купата, така че явно извън А група почти тотално доминираме над тях. Надявам се традицията да се запази и днес.

Аз не съм в София и няма да ходя на мача, но пък ще го съчетавам някак си с Тотнъм - Арсенал, Милан - Палермо, Бенфика - Порто, Барса - Реал... :)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 20 апр 2011 16:06

Udoji90 написа:Аз мисля, че мачът ще се развие по-скоро под нашата инициатива, както обикновено са домакинските ни мачове с Литекс през последните сезони. В повечето случаи успяваме по някакъв начин да се доберем до победа, затова вярвам, че и днес ще стане. Прогнозирам 1-0, като ми се иска някой по-необичаен играч да вкара - Тонев заслужава след многото греди през сезона, както и Бадема. (Иначе логично е да бъде Платини/Делев/Маркиньос. Не изключвам Нелсън и Янчев като варианти.)

Иначе ако не ме лъже паметта, спечелихме последните си 5 мача срещу Литекс за Купата, така че явно извън А група почти тотално доминираме над тях. Надявам се традицията да се запази и днес.

Аз не съм в София и няма да ходя на мача, но пък ще го съчетавам някак си с Тотнъм - Арсенал, Милан - Палермо, Бенфика - Порто, Барса - Реал... :)

Ти добре ще ги съчетаваш ама ще станеш разноглед :? :mrgreen: Само ЦСКА! Аз вече се подготвям за мача и ще ги смачкаме!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 20 апр 2011 16:16

greenlandia написа:Колкото и да е странно,тази вечер ще викаме за Вас. Това ни е шанса ,ако бием говедата в неделя да играем в Еропа.
Успех!!!

Айде мерси : ) За Литекс ги няма Том и Бодуров това ще окаже някакво влиание :) Очаквам победа с 2-0 и без положения пред нашата врата.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

КБ : ЦСКА - Литекс - 20.04 сярда /21:00/

Мнениеот TPAKTOP » 20 апр 2011 16:40

Ще ги смачкаме и то минимум с 2 гола разлика! Само ЦСКА!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 апр 2011 16:42

mistreated написа:
PFC Litex написа:Мачът си остава от 21:00ч. http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=33462 изслушайте Венци Живков, в интервюто за спортал го казва.

Тези които си обичат отбора ще отидат на стадиона и няма да ги интересуват разни Ел Класика и подобни, що за фен си на даден отбор, когато предпочиташ да гледаш друг мач?

По принцип е така, но замисли се малко - ако можеш да гледаш и този мач и Барса-Реал какво ще направиш? Вместо да идеш на стадиона ще си гледаш любимия ЦСКА (или Литекс) по телевизията, след което ще превключиш на другата програма. Този час е абсурден, да не говорим, че за хора от провинцията като мен е още по-неудобен. Нали си наясно, че аз за да дойда на мача трябва да се прибера към 1-2 часа през нощта, а утре съм на работа. Ако си беше в 19 часа спокойно щях да имам време за всичко, та дори можеше да се прибера и за второто полувреме на Ел Класико.

Мача е през седмицата, няма как да бъде по-рано, ако говорим за компромис хайде макс 20:00ч.
Защо трябва да ни вълнуват Барса и Реал?
Изображение

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 20 апр 2011 16:47

PFC Litex написа:
mistreated написа:
PFC Litex написа:Мачът си остава от 21:00ч. http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=33462 изслушайте Венци Живков, в интервюто за спортал го казва.

Тези които си обичат отбора ще отидат на стадиона и няма да ги интересуват разни Ел Класика и подобни, що за фен си на даден отбор, когато предпочиташ да гледаш друг мач?

По принцип е така, но замисли се малко - ако можеш да гледаш и този мач и Барса-Реал какво ще направиш? Вместо да идеш на стадиона ще си гледаш любимия ЦСКА (или Литекс) по телевизията, след което ще превключиш на другата програма. Този час е абсурден, да не говорим, че за хора от провинцията като мен е още по-неудобен. Нали си наясно, че аз за да дойда на мача трябва да се прибера към 1-2 часа през нощта, а утре съм на работа. Ако си беше в 19 часа спокойно щях да имам време за всичко, та дори можеше да се прибера и за второто полувреме на Ел Класико.

Мача е през седмицата, няма как да бъде по-рано, ако говорим за компромис хайде макс 20:00ч.
Защо трябва да ни вълнуват Барса и Реал?

Ами защото никой не е удължил Градския транспорт! Последната кола тръгва в 24:00ч а мача като свърши в 23:00 докато се изнесеш до спирката още половин час и вече си закъснял! Това е проблема! Ако играят националите няма проблем ама дори и да сме 8000 човека(само) не могат да ни натикат в 10 автобуса! Това е реалния проблем! Щото след 22:00ч колите на ГТ са през половин час можеш да си пресметнеш колко общо коли пускат :? Иначе за другото те подкрепям напълно! При положение че мога да съм на мач на жво ми дреме че реал и Барса играят!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 апр 2011 16:58

ТРАКТОР, през седмицата е нормално мачовете да бъдат след 20:00, говорим през седмицата, събота и неделя е друг въпрос.

Относно мача довечера, много битка и единоборства, а като краен резултата не повече от един гол ако въобще има такива в редовното време.
Изображение

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 20 апр 2011 17:11

Довечера съм на стадиона, отдавна чакам това завръщане на нашия си стадион. Голям фен съм и на Арсенал, тази вечер е най-голямото дерби за този отбор - срещу Тотнъм, все още имаме шанс, особено ако вземем този мач да настигнем Ман Ютд, но не мога да ги подкрепя пред телевизора. Отбора който мога да подкрепя е ЦСКА, това ни е шанса за трофей тази година, освен това ми се иска да ги разкрием колко заслужават да са шампиони, тези от Литекс. Жалко за лондонското дерби, но се надявам да хвана поне края му след мача на Армията.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

jony
Контакти:

Мнениеот jony » 20 апр 2011 17:53

Митовете и легендите в които искаха да повярваме болните мозъци се разбиха на пух и прах. Първият мач между двата отбора беше на кръв и за никакви уговорки не може да става дума. Днес ще продължи по-добрия. Дано е ЦСКА. Това е шанса за успешен сезон и спечелване на един трофей и шанс за още един през лятото. Дано не прегорим и преборим бъдещия шампион. Игра с мисъл и без безразсъдни прояви. Можем да спечелим.

Само ЦСКА!

Poraziava6taUsta
Контакти:

Мнениеот Poraziava6taUsta » 20 апр 2011 18:03

Лошото е, че заради тъпото бтв-екшън ще бъде мачът от 21 ч., и една трета от желаещите да дойдат няма да го направят!

Върни се в “ЦСКА”