Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BGarmy написа:koi4i написа:Ръководството на Левски се е разбрало с колегите си от ЦСКА да получи 9 000 хиляди билета за предстоящия мач в събота между двата отбора.
Специално за Гонг изпълнителният директор на гостите в мача Константин Баждеков заяви, че очаква пропуските на 9 май, като пет хиляди от тях ще бъдат за сектор Б, където стои агитката на „сините”. По две хиляди билета ще има и за централните трибуни, известни като сектор А и В.
Константин Баждеков не се нае с точен час, в който ще бъдат пуснати в продажба билетите, но уточни че разпространението им ще става на „Герена” и на улица „Леге”, където доскоро се помещаваше офисът на Левски.
От ЦСКА са обещали на вечния си опонент, че ще има и свободна продажба на билетите преди самия мач на националния стадион „Васил Левски”.
Току що пуснато в Гонг.Значи в четвъртък на герена.
Е явно ще има рекорд по посещаемост в Агрупа за 21в.
Защото вече са закупени всичките 14хиляди в Сектор Г.
Но аз лично очаквам около 25-30 хиляди предвид важния мач за 2 отбора
Доста жалко съставче...чак и на мен ми потичат сълзи от снизхождение....седемнамалко написа:------------------ Г. Христов ------------------
Жоазиньо ----- Тасевски ------- Зе Соареш
----- Сърмов ------------ Гаджев ------------
Минев ---- Генев ------- Рабех -- Балтанов
Без Йовов, след контузия няма да е във форма, а имаме примери бол и в сегашния състав на подобни играчи. Да Коща - първа резерва, на Гаджев, ако не тръгне мача, може и титуляр, чорбетата ще играят типичния си стил срещу Левски - 11 в защита и напред чакаме дузпата, така че може и португалеца титуляр. Отдясно на защитата - Балтанов, игра много добре през есента в дербито, а Миланов е в трагична форма, освен това обеща следващия път да не играе за да няма дузпаВ средата на защитата - Генев, може и Бензукан, но ще е доста ниска защита, и не знам какво сте се влюбили в този Милиев - в Благоевград - 100% автогол на него (беше заспал), опусна Делев за ситуацията, след която джуджето симулира контузията, толкова елементарно, че няма как повече, топката се удари в него по едно време (пак беше заспал).
BGarmy написа:Ха табаков е на 20г. не е играл нито 1 мач за мъжете,а някакъв си мисли че ще реши мача![]()
![]()
![]()
Прекалил си със хапчетата,смениси аптеката поне
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 18 госта