Берое (Стара Загора) - Левски (София) - 2:3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой ще спечели мача ?

Берое
23
27%
равен
14
16%
Левски
49
57%

Общо гласове: 86

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Берое (Стара Загора) - Левски (София) 24.04.2011 /15:00

Мнениеот blue avalanche » 20 апр 2011 01:06

morqche написа:
THE G.A.M.E написа:Дано поне терена е приличен ...
Щото съм убеден, че старозагорци ще играят прибрано отзад и на контри, като ще рушат и с доста твърда игра опитите на Левски.

пич, хич не ги обичам тия от зарата, ама да ме прощаваш... Берое няма да играе защитно под аязмото. 2:1 за Берое

Срещу Левски всички(с изключение на Литекс и ЦСКА) играят защитно.Не съм гледал мач,в който Берое да ни натиска 90мин.Не играем за първи път под Аязмото.

Bobeca
Контакти:

Мнениеот Bobeca » 20 апр 2011 01:26

1:3 Ще бъде интересен отворен мач с ранни голове

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 20 апр 2011 08:23

Пълен стадион и 2:1 за Берое!
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 апр 2011 10:11

"Поредна рокада обмисля треньорското ръководство на Левски за предстоящия шампионатен мач срещу Берое.
„Тема Спорт" разбра, че ако звездата на сините Гара Дембеле не се възстанови напълно от контузия, на върха на атаката за гостуването в Стара Загора ще започне универсалният Христо Йовов.
От лекарския щаб на отбора ще направят всичко възможно, за да вдигнат на крака Гара Дембеле, но въпреки това съществува голяма вероятност голаджията да пропусне срещата. Поради това Гонзо и Ясен вече са готови с план Б в атака -Христо Йовов. Донякъде поставянето на капитана на сините на Върха на нападението е изненадващ ход предвид наличието на Исмаил Иса на този пост. Последният беше титуляр срещу Черно море, но, изглежда, Гонзо не е останал доволен от показаното.
Въпреки това Иса ще попадне в стартовите 11 на Гонзо и Ясен Петров за сблъсъка в Стара Загора. Той ще бъде използван като дясно крило така, както бе в мачовете срещу Видима-Раковски, Миньор и Литекс. Въпросителната пред Гонзо и Ясен е кой да заеме мястото на Йовов на левия фланг на атаката. Опциите са две - Марко Видович и Даниел Младенов.
Другата промяна в състава е свързана със средата на терена, където партньор на Владимир Гаджев най-вероятно ще е Сашо Александров. Това ще стане, ако Сержиньо Грийн започне като ляв бек срещу Берое. "
Йовов-център-нападател,Грийн-ляв бек... :? :? :?
Въх...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 апр 2011 10:39

Ужас ... Ицо в атака !?

Що тогава да държим Иса, Киров и Чаворски ? ? ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 апр 2011 10:42

THE G.A.M.E написа:Ужас ... Ицо в атака !?

Що тогава да държим Иса, Киров и Чаворски ? ? ?

Щот ги е омагьосал!Имам чувството,че и вратар може да го пуснат някой ден.Само и само да е в титулярите.
Иса щял да е дясно крило.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 апр 2011 10:51

blue avalanche написа:Имам чувството,че и вратар може да го пуснат някой ден.Само и само да е в титулярите.

Ама това вече е идиотщина !
Централният ти нападател на крилото ... а халф ( бивше крило ) > централен нападател ! ? ?

Добре бе, нали се говори, че Матондо бил по скоро нападател, от колкото крило ?
Не е ли този мач идеалният момент, това да се провери !?

Това разбира се, ако Гарра-та не играе ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 апр 2011 11:01

THE G.A.M.E написа:
blue avalanche написа:Имам чувството,че и вратар може да го пуснат някой ден.Само и само да е в титулярите.

Ама това вече е идиотщина !
Централният ти нападател на крилото ... а халф ( бивше крило ) > централен нападател ! ? ?

Добре бе, нали се говори, че Матондо бил по скоро нападател, от колкото крило ?
Не е ли този мач идеалният момент, това да се провери !?

Това разбира се, ако Гарра-та не играе ...

"а халф ( бивше крило ) > централен нападател "
Щото там е по-лешперско.На крилото иска бягане...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 20 апр 2011 12:16

blue avalanche написа:"Поредна рокада обмисля треньорското ръководство на Левски за предстоящия шампионатен мач срещу Берое.
„Тема Спорт" разбра, че ако звездата на сините Гара Дембеле не се възстанови напълно от контузия, на върха на атаката за гостуването в Стара Загора ще започне универсалният Христо Йовов.
От лекарския щаб на отбора ще направят всичко възможно, за да вдигнат на крака Гара Дембеле, но въпреки това съществува голяма вероятност голаджията да пропусне срещата. Поради това Гонзо и Ясен вече са готови с план Б в атака -Христо Йовов. Донякъде поставянето на капитана на сините на Върха на нападението е изненадващ ход предвид наличието на Исмаил Иса на този пост. Последният беше титуляр срещу Черно море, но, изглежда, Гонзо не е останал доволен от показаното.
Въпреки това Иса ще попадне в стартовите 11 на Гонзо и Ясен Петров за сблъсъка в Стара Загора. Той ще бъде използван като дясно крило така, както бе в мачовете срещу Видима-Раковски, Миньор и Литекс. Въпросителната пред Гонзо и Ясен е кой да заеме мястото на Йовов на левия фланг на атаката. Опциите са две - Марко Видович и Даниел Младенов.
Другата промяна в състава е свързана със средата на терена, където партньор на Владимир Гаджев най-вероятно ще е Сашо Александров. Това ще стане, ако Сержиньо Грийн започне като ляв бек срещу Берое. "
Йовов-център-нападател,Грийн-ляв бек... :? :? :?
Въх...

Май скоро ще влезнеш в нашият лагер,щом и ти вече не разбираш идеите на ръководството ни :)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 20 апр 2011 12:22

Не знам, ама някои неща хич не са ми ясни.... Какъв е проблемът Видович да играе ляв бек, в защита да са още Милиев, Иванов и Мюлдер... пред тях да си играят Грийн и Гаджев :roll: Какви са тия простотии Серж да го мъчат като ляв бек ?! Ако Гара започне мача, най-вероятно отляво ще играе Йовов, а от дясно Младенов... ОБАЧЕ ако Дембеле не е напълно готов да играеш с Иса крила и Йовов нападател нещо не ми се връзва .... :roll:

Върни се в “Архив”