Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!

Мнениеот bobo03 » 20 апр 2011 08:42

Бербатов е отличен футболист, който англичаните едва ли някога ще оценят. Сигурен съм, че дори Рууни да пропусне на финала на ШЛ /хипотетично/ на празна врата английските медии ще го подминат ей така. Виж ако го направи "струващият 30 милиона паунда българин" е друга работа. Друг е въпроса, че същият този английски супергерой есента беше кръгла О и ако не беше нашият "мързеливец" Фъргюсън щеше да бленува титла друг път... Очевидно е, че Бербатов има трески за дялане... Понякога е статичен, муден /което мен също ме дразни/. Но съгласете се, че когато Бербатов играе Манчестър изглежда по съвсем друг начин. Има колорит някак си... И е българин. А аз напоследък нямам много поводи за гордост...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 апр 2011 08:43

гарфилд написа:И мача с Нюкясъл свърши 0:0.Юнайтед бяха с целия си блясък.Руни,Чичарито,Гигс,Нани,който бе сменен от Оуен и...0:0.Първите двама направиха по един голям пропуск,особено на Чичарито бе почти феноменален,ама...пак е виновен Бербатов.Не,че Сър-а ще изтърве титлата на Премиършип,ама пак нашето момче да е виновен,че пропуснал със Сити,че Руни и Чичарито се скъсват да бележат във всеки мач и даже не пропускат...писна ми вече,само нашия да е виновен.И в английската преса и сред нашите хейтъри. ;)
П.П.Пиша го това,защото сега ще се появи ''някой разбирач'' и пак ще оплюе Бербо.

Ще ми достави огромно удоволствие Бербатов да не запише и 1 минута до края на сезона, а Арсенал да станат шампиони и Раул да им напълни кошницата. След това спокойно Берба може да им го посочи и да хване пътя за Мюнхен.
От мача вчера погледах 30 минути накрая, през които Ернандез пипна топката 3 пъти, Гигс 2 пъти не можа да уцели вратата от 10 метра, а Оуен така и не можа да разбере защо аджеба са го пуснали да играе.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 20 апр 2011 08:47

Между другото и аз мисля, че Байерн ще е една добра дестинация за Митко.

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 20 апр 2011 08:56

Искрено се надявам довечера Арсенал да бият Тотнъм, после САФ да остави Бербо извън групата за мача с Челси, ония да им го нахендрят, а накрая на Емирътс Арсенал да им го нахакат, като Бербо пак не е на терена /това мисля че е най-вероятното от моята хипотеза :lol: /, да отпаднат и от Шалке и така Манчо както се борят за требъл, да хванат калъвките. След това Митко, на когото единствения му минус е, че се връзва много както на медиите, така и на съотборниците си /като португалския мангал Нани, на когото лично бих му фраснал един в мазната мутра/, да хване и да заиграе в отбор, в който ще оценяват какво богатство имат в негово лице /Байерн, Юве, Рома/.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 апр 2011 08:59

daredevil написа:Никой от големите нападатели на Европа не е пропускал такива положение в ТАКИВА мачове, в първенството при 2-0 резултат на всички им се е случвало.
Бербатов реши мача, това е, най-важното в тая игра е да си вкараш головете когато играеш добре а не да имаш едно дърво което да ги изпуска.
Освен това това не му е първи подобен пропуск и слабо представяне точно като е най-нужен, затова ще се съгласи да е 3ти нападател защото знае че го заслужава.

Та какво викаш?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
batмanlive

Мнениеот batмanlive » 20 апр 2011 09:03

бербатов от както е станал футболист е показал,че може единствено да вкарва на аутсайдрите,когато види малко по-силен отбор и се крие по терена никой не го забелязва,така че колкото по-скоро го махнат от юнайтед толкова по-добре за този отбор
КАРТОФА,ПЕРУКАТА,ДЖУДЖЕТО И КАПИТАЛИЗМА ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!!

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 20 апр 2011 09:32

Откак Митко е станал футболист се е трудил здраво за да може един ден да играе за САФ, всички казват че е мързелив - но с мързел ли се стига до Юнайтед, всеки може да пропусне, всеки може да си изпроси глупав картон това е футбол ако всичко беше перфектно как ли щяха да завършват мачовете. Митака си има талант и го е доказал надявам се да стане голмайстор и поне частично да затвори устата на журналята и компетенцията в Англия. Вчера Чичарито изтърва дори по чисто положение от Бербатов, но никъде не съм чел че жената на еди кой си щял да вкара. Всичко е една голяма тъпотия, просто англичаните си тачат Руни и ги е яд че тази година Митко е над него, все пак е и Българче дошло в Юнайтед за 30 мил. Нека поне ние си почитаме нашенското, все пак покрай Митака, Марто, Стенли, Манолев, Ники се чува България. ;)
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 20 апр 2011 09:37

Нещо наистина много добро от Томислав Русев - http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=197989... Време е наистина да понавдигнем глава майна!!!
Изображение

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 20 апр 2011 09:46

redman написа:Искрено се надявам довечера Арсенал да бият Тотнъм, после САФ да остави Бербо извън групата за мача с Челси, ония да им го нахендрят, а накрая на Емирътс Арсенал да им го нахакат, като Бербо пак не е на терена /това мисля че е най-вероятното от моята хипотеза :lol: /, да отпаднат и от Шалке и така Манчо както се борят за требъл, да хванат калъвките. След това Митко, на когото единствения му минус е, че се връзва много както на медиите, така и на съотборниците си /като португалския мангал Нани, на когото лично бих му фраснал един в мазната мутра/, да хване и да заиграе в отбор, в който ще оценяват какво богатство имат в негово лице /Байерн, Юве, Рома/.
:) :) :) Перфектен план за отмъщение!!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 20 апр 2011 09:57

plovdivram написа:Нещо наистина много добро от Томислав Русев - http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=197989... Време е наистина да понавдигнем глава майна!!!

+1 !

Мед ми капа на душата като четох това 8-)
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”