КБ : ЦСКА - Литекс - 2:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: КБ : ЦСКА - Литекс - 20.04 сярда /21:00/

Мнениеот PFC Litex » 18 апр 2011 20:27

Мачът си остава от 21:00ч. http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=33462 изслушайте Венци Живков, в интервюто за спортал го казва.

Тези които си обичат отбора ще отидат на стадиона и няма да ги интересуват разни Ел Класика и подобни, що за фен си на даден отбор, когато предпочиташ да гледаш друг мач?
Изображение

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 18 апр 2011 21:34

PFC Litex написа:Мачът си остава от 21:00ч. http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=33462 изслушайте Венци Живков, в интервюто за спортал го казва.

Тези които си обичат отбора ще отидат на стадиона и няма да ги интересуват разни Ел Класика и подобни, що за фен си на даден отбор, когато предпочиташ да гледаш друг мач?

Е да така е.Аз като фен на ЦСКА и Ман Ю задължително им гледам мачовете(е има някой които немога да ги гледам) и после ако няма какво да правя гледам мачове които дават по ТВ.Какви са тия глупости Ел Класико,е хубаво да си го гледат,но ЦСКА и Литекс ще направят по добър мач :mrgreen:

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 18 апр 2011 21:38

Нападателят Килиън Шеридън не попадна в групата на ЦСКА за предстоящия сблъсък с Литекс от полуфиналите в турнира за Купата на България. На мястото на ирландеца в списъка на Милен Радуканов се завръща Борис Галчев, който пропусна столичното дерби със Славия (1:0) заради наказание. Неигралият срещу Славия Костадин Стоянов също не е в групата засега, тъй като продължава да има проблеми с контузията си. За национала ще се решава утре или най-късно в часовете преди самия мач. Останалите футболисти са същите, които бяха в групата и срещу "белите".

Мачът с ловчанлии е в сряда от 21,00 часа на стадион "Българска армия". Има малка вероятност двубоят да бъде изтеглен за 19,00 часа.

Групата на ЦСКА
Вратари: Иван Караджов, Благой Макенджиев

Защитници: Румен Трифонов, Иван Бандаловски, Апостол Попов, Джузепе Акуаро

Халфове и нападатели: Тодор Янчев, Борис Галчев, Коста Янев, Петър Стоянов, Четин Садула, Емил Гъргоров, Александър Тонев, Маркиньос, Грегъри Нелсън, Спас Делев, Станко Йовчев, Станислав Костов, Мишел Платини

Айде дано Платини почне титуляр и към 60-70 мин,когато е решен мача да го смени и да заиграем по дефанзивно,а Делев може да е зад него :)

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 19 апр 2011 19:47

Много ми е чудно 1 нещо. Как се предполага на мача да присъстват лица под 18 години :?
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 апр 2011 20:47

Само на мен ли ми се струва, че по терена има доста неравности :roll:

До момента са продадени 2 500 билета
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 апр 2011 23:55

PFC Litex написа:Само на мен ли ми се струва, че по терена има доста неравности :roll:

2300 бях вчера днеска е 100% повече от 2500!кам 10 хиляди ще има!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 20 апр 2011 00:26

PFC Litex написа:Само на мен ли ми се струва, че по терена има доста неравности :roll:

Не,но след очертаването, повечето ще останат извън игралното поле
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 апр 2011 08:48

PFC Litex написа:Мачът си остава от 21:00ч. http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=33462 изслушайте Венци Живков, в интервюто за спортал го казва.

По принцип е така, но замисли се малко - ако можеш да гледаш и този мач и Барса-Реал какво ще направиш? Вместо да идеш на стадиона ще си гледаш любимия ЦСКА (или Литекс) по телевизията, след което ще превключиш на другата програма. Този час е абсурден, да не говорим, че за хора от провинцията като мен е още по-неудобен. Нали си наясно, че аз за да дойда на мача трябва да се прибера към 1-2 часа през нощта, а утре съм на работа. Ако си беше в 19 часа спокойно щях да имам време за всичко, та дори можеше да се прибера и за второто полувреме на Ел Класико.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 20 апр 2011 09:26

mistreated написа:

По принцип е така, но замисли се малко - ако можеш да гледаш и този мач и Барса-Реал какво ще направиш? Вместо да идеш на стадиона ще си гледаш любимия ЦСКА (или Литекс) по телевизията, след което ще превключиш на другата програма. Този час е абсурден, да не говорим, че за хора от провинцията като мен е още по-неудобен. Нали си наясно, че аз за да дойда на мача трябва да се прибера към 1-2 часа през нощта, а утре съм на работа. Ако си беше в 19 часа спокойно щях да имам време за всичко, та дори можеше да се прибера и за второто полувреме на Ел Класико.

Ами аз ще бъда на стадиона! Усещането е съвсем друго и няма нищо общо с телевизията! Просто няма база за сръвнение! Не ми пука нито за Реал нито за Барса САМО ЦСКА!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 20 апр 2011 14:37

Според мен ще победим с 2-0! Платини и Делев ще са голмайсторите. За съжаление няма да мога да дойда на мача, но за Локо Сф вече ще съм на линия на Армията. НАПРЕД АРМЕЙЦИ!!!

Върни се в “ЦСКА”