ЦСКА за 32 път Шампион

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
lakito7

Re: ЦСКА за 32 път Шампион

Мнениеот lakito7 » 04 май 2009 15:07

от ivailon1 на 04 Май 2009 09:32
Абе вие гледали ли сте мачове тази пролет ,че аз несъм май :D то лецкито си биеше с 0:3 ама ние ненормалните ЦЕСЕКАРИ сме гледали друго първенство

Вие си гледате уредените мачове,един вид друго първенство. :lol:
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 04 май 2009 15:26

Бравоооо! Много са добри и футболистите и ръководителите в червено,даже и извън терена са недостижими! ;)
Честита 32 изтрадана в честни битки титла!Да ви е много сладка! :lol:

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 04 май 2009 15:37

то е ясно ЦСКА ще стане шампион за 32 път, дори и в събота мача да е X пак ще сме шампиони ;)

Потребителски аватар
ministur
Контакти:

Мнениеот ministur » 04 май 2009 15:51

определено ЦСКА са в по-добра позиция-както и да завърши мача ще имат предимство,поне точково ако не психологическо.Но знаем че в този мач е повече игра на нерви ни едва ли някой отбор ще разкрие пълният си потенциал.Все пак мачове като "ел класико" са изключение така че няма да сравняваме!Очяквам максимум 2 гола в мача и повече физическо надиграване!Кокала е тъп бастун и просто не може да мотивира-именно за това Гонзо трябва да е на терена ако не друго поне да придаде борбеност и хъс.Факт е че Чичовото сглоби добър отбор,но те също правят лоши мачове(особено последните кръгове на полусезоните) а и знаем че в дербито няма значение кой е по-добър като моментно състояние.Късмет на Левски все пак!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 04 май 2009 15:52

Рибата е още в морето,а някой са тръгнали тиган да купуват :o Историята на мачовете между двата отбора е пълна с примери,в които сочения за фаворит отбор е губил мача.Лично аз съм гледал няколко такива срещи.Както и да завърши дербито,мисля че то няма да се отрази на борбата за титлата,защото все още ни предстоят трудни мачове,в които могат да се спечелят,но и да се загубят точки.Същото се отнася и до отбора на Левски,съдейки по играта която ни показаха в последните два мача.Мен ме притеснява повече съдийския наряд .Страхувам се Пастата да не опорочи срещата,имайки предвид как е свирил на мачовете на Левски.Дано не съм прав и след мача да не коментираме съдийството.Нека в събота по добрия победи!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

mrazq_4ervenoto

Мнениеот mrazq_4ervenoto » 04 май 2009 15:56

[offtopic]GOVEDA SME -GAZIM! po-dobre govedo ot kolkoto prase.govedoto gazi nared a praseto kvo pravi? -gruhti iz ko4inata i 4aka po koleda da doide kasapina :D e..taq godina koleda 6te e na 9-ti mai,kanim vsi4ki na svinsko pogrebenie:)[/offtopic]
Пиши на кирилица!!!

Потребителски аватар
ministur
Контакти:

Мнениеот ministur » 04 май 2009 15:57

ок пич но вие искахте БГ рефер.За мен най-добре беше чужденец за да няма после тоя платил,оня подпрял и т.н.

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 04 май 2009 16:16

ivailon1 написа:ЦСКА победи Черноморец но никой не обърна внимание на добрата игра на отбора.Защо до преди година всички хвалеха отбора на левски за добра игра а сега ние си уреждаме мачовете.Междудругото за мача в събота привържениците на ЦСКА трябва да са спокойни който бие сливен после пада от ЦСКА.Така казват левскарите :D :D

Къде видя добра игра.Ти си като нашия треньор Никола Спасов.Всеки мач сме играли много добре,а пък то няма ништо такова.
Само Черно море,Интер и Тотнъм

ivailon1
Контакти:

Мнениеот ivailon1 » 04 май 2009 16:24

ЦСКА ще бие лефски и ще стане за 32-ри път шампион колкото и да не се иска на някой а лефски ще си подобри за пореден път рекорда за втори места

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 04 май 2009 16:50

El Smehiko!

Който и да бие няма да промени факта, че в България футбол не се играе мнооого мноооого отдавна.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Върни се в “ЦСКА”