ЦСКА за 32 път Шампион

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

ivailon1
Контакти:

ЦСКА за 32 път Шампион

Мнениеот ivailon1 » 04 май 2009 14:11

ЦСКА победи Черноморец но никой не обърна внимание на добрата игра на отбора.Защо до преди година всички хвалеха отбора на левски за добра игра а сега ние си уреждаме мачовете.Междудругото за мача в събота привържениците на ЦСКА трябва да са спокойни който бие сливен после пада от ЦСКА.Така казват левскарите :D :D

Потребителски аватар
ЦCKА
Контакти:

Re: ЦСКА за 32 път Шампион

Мнениеот ЦCKА » 04 май 2009 14:18

Ми с тази игра на "левски" не гонзо ами и цеца красимирова да играе пак ще ги бием!!!

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 04 май 2009 14:20

Нека не избързваме, има още няколко кръга в които ни предстоят наистина много тежки мачове, които като нищо може да загубим, а освен, че разликата ни с Левски не е особено голяма, не ми се вярва да направят грешни стъпки някаде. Факт е, че ЦСКА играе много по-добре от Левски и заслужава повече титлата, но все пак това футбол и всичко е възможно да се случи до края. ;)
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

ivailon1
Контакти:

Мнениеот ivailon1 » 04 май 2009 14:22

ЦСКА може да бие левски в момента където си поиска и с колко си поиска

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 04 май 2009 14:25

a boy named goo написа:Нека не избързваме, има още няколко кръга в които ни предстоят наистина много тежки мачове, които като нищо може да загубим, а освен, че разликата ни с Левски не е особено голяма, не ми се вярва да направят грешни стъпки някаде. Факт е, че ЦСКА играе много по-добре от Левски и заслужава повече титлата, но все пак това футбол и всичко е възможно да се случи до края. ;)

Един разумно мислещ цскар...
Към автора... кое ви е добрата игра ?Биете Ботев с 1:0 предпоследния в класирането,мъчите се срещу Черноморец,от Славия едвам едвам не паднахте(добре ,че беше мъжът в черно) и правите 3-4 гола на изключително слаби противници... Все едно всички да благославят Левски защото е бил Беласица с 1:7 ... Приказвайте си,всичко ще се види на 09.05.09 !!!
Изображение

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 04 май 2009 14:27

До червените разбирачи, които са много възбудени - уважаеми, мога да ви дам десетки примери, когато един от двата отбора е смятан за абсолютен фаворит и видимо е играел преди вечното дерби по-добре, как е губил в самото дерби ! Така че не избързвайте със заключенията, рано е да се смятате за шампиони!!! Не забравяйте, че до момента поради една или друга причина вие нямахте реален опонент в двубоите, изиграни от вас!!! Окей, ако биете нас, Черно море и Локо Сф (Литекс не ги броя - Гришката ви е кръводарител!), аз лично ще съм първия, който ще ви честити титлата, въпреки, че с тази игра, който и да стане шампион, не го чака нищо хубаво в Европа!!!! Още веднъж - не се мислете за велики, защото всъщност не сте!!!

reebok
Контакти:

Мнениеот reebok » 04 май 2009 14:30

Феновете на отборчето от Панчерево нещо много са нахъсани преди дербито, сега цяла седмица ще говорят кака ще ни смачкат как ще ни бият с разлика, а след края на мача когато се получи резултат неочакван за тях пак ще се скрият :D Факт е наистина в монета можеби сте малко по дбри от нас но това не означава, че ще ни биете и ще станете 1ви. Все пак не сте играли с никои отбор от челната 3ка ;)

ivailon1
Контакти:

Мнениеот ivailon1 » 04 май 2009 14:32

Абе вие гледали ли сте мачове тази пролет ,че аз несъм май :D то лецкито си биеше с 0:3 ама ние ненормалните ЦЕСЕКАРИ сме гледали друго първенство

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 04 май 2009 14:35

С тази игра срещу "Пирин" и "Сливен" ли ще ни биете? :lol:
Нима един отбор, в който се разчита само на един футболист и настъпва края на света при отсъствието му засл,жава да е шампион?! Това не важи само за "Левски", разбира се.
Аз мисля, че ЦСКА ще стане шампион, дори да падне в дербито, което е малко вероятно.

reebok
Контакти:

Мнениеот reebok » 04 май 2009 14:37

ivailon1 написа:Абе вие гледали ли сте мачове тази пролет ,че аз несъм май :D то лецкито си биеше с 0:3 ама ние ненормалните ЦЕСЕКАРИ сме гледали друго първенство

Ще ви вдим вс какво ще направите с Локо София, пак ще ти повторя това че до момента играете малко по добре от нас не означава че ще спечелите дербито, затова е дерби защото изхода никога нее ясен ;)

Върни се в “ЦСКА”