Който не знае къде е “Българска армия” - да следва табелите

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Който не знае къде е “Българска армия” - да следва табелите

Мнениеот POPCORN » 19 апр 2011 16:10

rostiii написа:
POPCORN написа:http://football.sportal.bg/news.php?news=299947 ето още едно хубаво нещо :)Явно някой е почнал да дава свежи идей!Евала!

СТРАХОТНО!!!А на скептиците и критиците мога да кажа като психолог,че на човек понякога му е нужно само лек подтик,леко чувство на съпричасност и гордост,за да даде всичко от себе си!!!
А относно песента,която ГОНГ са сложили????,то ето я НАШАТА ПЕСЕН-ако не знаете де!
http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?category=152&video=17716&video_page=143
http://www.youtube.com/watch?v=U0gVvo13jO0
САМО ЦСКА!!!

съгласен съм.аз днеска от табелките и това много се зарадвах.да не е кой знае какво, но се прави от любов към клуба!На нас феновете не ни трявба много да се почустваме малко горди :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
rostiii
Контакти:

Мнениеот rostiii » 19 апр 2011 16:20

BLUE CHAMPIONS написа:
rostiii написа:Не забравяй държавите от бившата СССР!Те с каква писменност боравят?Как мислиш?

всички държави използващи кирилица – Беларус, България, Казахстан, Киргизстан, Македония, Монголия, Русия, Сърбия, Таджикистан, Узбекистан, Украйна . Това са държавите ползващи днес кирилица-11 направих си труда да ти ги изровя ;) не казвай повече че са над 50 щото наистина е смешно

Не го казвам аз,цитирам статия!Провери какво пиша,преди да коментираш!И не забравяй,че много страни "смениха" кирилицата си(Полша,Чехия и др.),както целенасочено се опитват някой "фактори" да сторят и в БЪЛГАРИЯ!!!Най-страшното е,че прочетох из форумите и подкрепа за това!!!!ТОВА Е ВЕЧЕ ТРАГЕДИЯ,но не му е тук мястото!

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 19 апр 2011 16:30

Тея табели няма да издържат дълго..
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 19 апр 2011 16:57

И на границата - "Това е България" :) Иначе за надписите - хубаво, цивилизовано - не виждам защо да се обсъжда и още повече - да се оспорва. На всяко кръстовище трябва да има във всяка посока улиците и указание за близки значими места. Общината като не слага, хубаво е, че има кой да я отменя поне отчасти.
И още нещо -някой да знае кога поляци и чехи са писали с кирилица? Че нещо не ми се вписва в концепцията, пък била и с кирилски букви записана :)

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 19 апр 2011 17:09

ЕМИЛ написа:
POPCORN написа:еми покрай района си обаче, някой от провинцията или най-вече чужденците надали ще знаят.като кажат на таксито "Българска Армия ще ги метне до националния нали :)

да до националния ще ги метне просто защото е удобно за спиране .Но чужденците си идват с разни там атласи и справочници ,така ,че няма да се объркатлА хората от провинцията разбират и даже говорят български и можатда попитат.

Аз лично живея в Надежда 6 ,блок 632 и искам пред мен да има такава табела.Ще може ли да се уредя с тази "благинка"?

А бе Емо,ти си по-близо до Сливница,що ти е да ходиш чааак до София :lol: :mrgreen:
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 19 апр 2011 17:11

rostiii написа:Не го казвам аз,цитирам статия!Провери какво пиша,преди да коментираш!И не забравяй,че много страни "смениха" кирилицата си(Полша,Чехия и др.),както целенасочено се опитват някой "фактори" да сторят и в БЪЛГАРИЯ!!!Най-страшното е,че прочетох из форумите и подкрепа за това!!!!ТОВА Е ВЕЧЕ ТРАГЕДИЯ,но не му е тук мястото!

Знаех, че но го казваш ти, а го цитираш, а просто те посъветвах да не го казваш пак защото ще останеш с впечатлението, че е правилно. Та мисълта ми беше, че не е никак лошо да има и латински букви на въпросните табели защото се очаква да идват и чуждестранни фенове(но не такива от Таджикистан,Монголия и т.н. страни от гореспоменатите), на които трябва да се осигурява удобства и улеснения а не да забиеш някакви табели с които просто да направиш някакво впечатление. Що се касае за нашата азбука, онази форумна подкрепа искрено вярвам, че е била от 15-16год. сополанковци, но и съм твърдо убеден, че ако някой американски политик реши да се изгаври с нашата страна и настоява това да стане, то поне 80% от нашите дупедавци в парламента ще натиснат бутона "за", което наистина е трагедия...но, да не се отклоняваме повече от темата, със здраве!
П.С. Да казаваш, че Полша и Чехия са били някога с кирилица е равносилно да кажеш, че и Германия и Австрия са били с кирилица ;)
Последна промяна от BLUE CHAMPIONS на 19 апр 2011 17:18, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 апр 2011 17:12

B__A__N__DA__TA написа:А бе Емо,ти си по-близо до Сливница,що ти е да ходиш чааак до София :lol: :mrgreen:

За да гледам ЦСКА-то .......... 8-) 8-) 8-)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 19 апр 2011 18:31

[quote="rostiii]........ Не го казвам аз,цитирам статия!Провери какво пиша,преди да коментираш!И не забравяй,че много страни "смениха" кирилицата си(Полша,Чехия и др.),както целенасочено се опитват някой "фактори" да сторят и в БЪЛГАРИЯ!!!Най-страшното е,че прочетох из форумите и подкрепа за това!!!!ТОВА Е ВЕЧЕ ТРАГЕДИЯ,но не му е тук мястото![/quote]
Колега, когато цитираш е хубаво да се опиташ и да помислиш малко, ако трябва и да направиш собствена проверка. Между другото, цитираният пасаж не е от статия. ;) В Чехия НИКОГА не се е писало на кирилица. В Полша това е било единствено по времето, когато страната е била част от Руската империя и официален език е бил руският. Относно напъните на някои "фактори" да въведат латиницата във България съм напълно съгласен с теб. :)
Иначе по темата: Табелките ми харесват. Хубаво е, че на стадион "Българска армия" отново ще се играе футбол. Дано това се случи скоро и на стадион "Локомотив" в квартал "Свобода". Аз не съм добре, когато на Вуте му е зле, искам да е добре на всички. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 апр 2011 21:06

Хубаво е да има и табелки на латинеца за да го разбират и останалите хора!
Само ще кажа,че в Испания където и да се обърнеш ВСИЧКО е ''спениш''!Нема пукната табела на английски....
Отидете в Мадрид и сами ще се убедите ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 20 апр 2011 02:51

Днеска минах от там и бях неприятно изненадан , табелите са толкова объркващи, ако ги следваш няма даже близко да се озовеш до стадиона,те ще те объркат, но това което ми прави най-голямо впечатление е , че не са на английски. Всички от София знаят къде е стадиона, ако има нужда ще питат някой на улицата, той ще знае със сигурност, същото важи и за хората от провинцията. В крайна сметка,ако се намираш там където са табелите и си стигнал до там , значи със сигурност ще стигнеш и до Българска Армия , ако не успееш да намериш пътя , по добре не си прави труда изобщо да ходиш някъде повече без карта. Остават чужденците , за които всъщност ще бъде полезно това. Инече тези табели едва ли ще стоят много дълго там.
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “ЦСКА”