Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!

Мнениеот vvessel » 19 апр 2011 14:46

naduvko написа:Хехехе, че ввессело :D Мързел и лакомия? Ти въобще гледал ли си мачове на Юнайтед?

До никъде няма да ви доведе тази смешна злоба...

Това , че е мързел и понякога едва се влачи по терена не знам как ще го оспориш. Не случайно медиите в Англия го разкостват. Но за "лакомия" имах предвид че лакомее за по-голяма заплата и по-дълъг договор и това ще му изяде главата. Не знам той или мениджъра му са искали по-добри условия, но не са познали. Затова ще го шитнат нанякъде. А каква злоба видя тук не знам?

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 19 апр 2011 15:02

Да кажеш, че е лакомия голмайстора на Висша лига да поиска увеличение от 100хил на 110-120 хил, при положение, че на съотборникът му (който правеше "блестящ" сезон до скоро и искаше да ходи в Шити) му увеличиха заплатата на 250 хил е повече от смешно! А злобата е очевидна... щом си тръгнал да му броиш парите, че и да го квалифицираш...
Това с мързела е твоя интерпретация и мога много да споря. Влачи се по терена? Ти мачове ли си гледал или си играл ФИФА? То и там май няма такива дето да се влачат... Нещо си сънувал май... Кои медии го разкостват? Сън? Гонг? Дай нещо обективно, някаква статистика. Да видим как Бербатов е пробягал примерно 2 пъти по-малко от някой свой съотборник. Или пък не е отнел нито една топка, или не се е върнал в своето поле... Дай да го видим някъде. Това с влаченето по терена просто го забрави. Интересно ми е ти играл ли си футбол? И бягаш където и да се намира топката ли? Искаш клипче как Меси, Роналдо и пр. се разхождат, пардон Влачат се по терена ли?
ПП: Футболът, уважаеми поплювковци, има нужда и от мисъл. То не е само тичане на едър рогат добитък в калта. Ако смятате, че стойността на футбола е в тичането, то объркали сте спорта. Хиляди пъти по-приятно е да видиш интелигентен играч, отколкото катил. Забавно ви беше сигурно на времето Лечков като се подиграваше с Вини Джоунс, нали? Ето това е футбол. Интелект срещу мускули. На мен ми е по-приятно да виждам първото.

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 19 апр 2011 15:20

Нямат навършени години ,че да помнят Вини Джоунс и Лече ... :)
Иначе , не става само с бягане ,трябва и акъл ...
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 19 апр 2011 15:46

naduvko, с тези глупости които написа ми стана ясно, че си един от ония барбифенчета с розовите очила които не виждат нищо друго освен личния си идол в тоя живот. Гледал съм много мачове и от много време ги гледам и мога да правя разлика между звезда и медийна звезда. Чел съм и много статии за медийната звезда, която ти е фикс-идея и нямам намерение да ти доказваюм каквото и да е. Щом не можеш сам да видиш нещо под носа ти или си сляп, или заслепен. Остани си със заблудите и продължавай да целуваш г*за на идола си. От това няма да стане по-добър, а ще продължава да се мисли за много велик и много високо и ще се срива още повече. На нас обективните запалянковци, които злобно наричаш "поплювковци", не ни остава нищо друго освен да му се посмеем :) :) :)

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 19 апр 2011 16:02

Видимо по-голямата част от словоизлеянието ти е явно плод на някакво душевно разстройство съпроводено с умствен запек. Запознай се със значението на думичката обект, от където произлиза думичката "обективен" и тогава си присвоявай подобни определения. За да си обективен, трябва да можеш да извадиш някакви неопровержими факти (да можеш да го докажеш, да се вижда). Нещо което не можеш да направиш, защото факт и оценка са коренно различни неща. Това, че на теб ти харесва да лепнеш на някой определение си е съвсем субективно. Още една думичка, която имаш да учиш за домашно.

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 19 апр 2011 16:26

vvessel написа:naduvko, с тези глупости които написа ми стана ясно, че си един от ония барбифенчета с розовите очила които не виждат нищо друго освен личния си идол в тоя живот. Гледал съм много мачове и от много време ги гледам и мога да правя разлика между звезда и медийна звезда. Чел съм и много статии за медийната звезда, която ти е фикс-идея и нямам намерение да ти доказваюм каквото и да е. Щом не можеш сам да видиш нещо под носа ти или си сляп, или заслепен. Остани си със заблудите и продължавай да целуваш г*за на идола си. От това няма да стане по-добър, а ще продължава да се мисли за много велик и много високо и ще се срива още повече. На нас обективните запалянковци, които злобно наричаш "поплювковци", не ни остава нищо друго освен да му се посмеем :) :) :)

Колега, оставам с убеждението че четеш само заглавията , а от мачовете гледаш само репортажите и то по някоя българска медия. няма как иначе да си сериозен запалянко и да незнаеш какво пише в официалния сайт на МЮ (освен ако не си фен на Челси :) :) ) Ако си от сините всичко ти е простено , той господ е направил избора вместо тебе .....

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 19 апр 2011 16:39

Малко факти:
Бербо е с 4та по големина заплата в МЮ
Бербо бяга от3ти до 7ми от целия отбор в различните мачове. почти винаги повече от Тевез (когато играеха заедно!!!!!!)
Бербо е извът топ 20 в Англия по заплата и извън топ100 по доходи.
По полезност (и то само суха статистика: километри, пасове , отнемане на топката, владение, удари , голове) влиза в топ 5 за целия си престой на острова.

не си мислете че мен не ме боли за загубата от Сити.
Но и САФ е прав. Ако сега защити Бербо за сметка на Чичерито , хлапака ще се срине и може никога да не заиграе. Бъдещето все пак е за младите. Бербо ще потърпи - както търпи Дрогба и Анелка. Мислиш ли че на тях им е кеф да стоят резерви....

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 19 апр 2011 17:12

Както казаха и други колеги през 1999 година имахме 4 велики играча в нападение и нямаше как всички да играят едновременно. Всеки помагаше с каквото и когато може. Е, да сега беше момента да помогне на клуба, но не успя. Дано има още шансове до края на сезона.

GGMU

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 апр 2011 19:15

vvessel написа:
naduvko написа:Хехехе, че ввессело :D Мързел и лакомия? Ти въобще гледал ли си мачове на Юнайтед?

До никъде няма да ви доведе тази смешна злоба...

Това , че е мързел и понякога едва се влачи по терена не знам как ще го оспориш. Не случайно медиите в Англия го разкостват. Но за "лакомия" имах предвид че лакомее за по-голяма заплата и по-дълъг договор и това ще му изяде главата. Не знам той или мениджъра му са искали по-добри условия, но не са познали. Затова ще го шитнат нанякъде. А каква злоба видя тук не знам?

Същият този "мързел" имаше най-много пробягани километри средно на мач през първата си година в Манчестър, а тогав в отбора бяха изключително "дейните" и подвижни Тевез и Роналдо, а Руни няма да го споменавам! Това е официалната статистика, а твоето "компетентно" мнение служи само за едно нещо - за нищо!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 19 апр 2011 20:10

vaskonti написа:Същият този "мързел" имаше най-много пробягани километри средно на мач през първата си година в Манчестър, а тогав в отбора бяха изключително "дейните" и подвижни Тевез и Роналдо, а Руни няма да го споменавам! Това е официалната статистика, а твоето "компетентно" мнение служи само за едно нещо - за нищо!

Знам че е Бербатов е царя на статистиката. На статистика го докарва най-добрия, на практика - един статист. Виж довечера дали ще излезе титуляр. Виж по-важните мачове на Юнайтед дали е титуляр. Смяташ ли че един треньор като САФ, ако има такъв "велик" играч, какъвто го изкарвате ще го остави резерва? Много пъти вече Бербатов се е доказал , че не става за големи и важни мачове. Вкарва на мижитурките. Особено видно беше това в националния. И все някой му пречеше. Не може да изпъкне с таланта си. В националния 3 коня само теглели. В МЮ първо Роналдо (благодарение на когото стана за първи път в живота си шампион), после Тевез, после Рууни му пречеха. Когато изчезна всякаква конкуренция и дойде време да се докаже - дойде едно 19 годишно момче, закова го на пейката и му показа къде му е мястото.
П.П.На надувкото няма смисъл да му обяснявам каквото и да било, защото ще трябва да използвам думата "психопат" и имам подозренията, че ще си извади отновно кенефните похвати и ще ме обвини, че съм я употребил необективно.

Върни се в “Футбол - Свят”