За културата и още нещо...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

За културата и още нещо...

Мнениеот mistreated » 04 май 2009 12:09

След вчерашния мач на Левски ми беше интересно как ще реагира ръководството на ЦСКА на безумното съдийство на Светослав Тодоров. Дали трябваше да пишат декларации, да правят митинги, да плашат с феновете сградата на БФС?!? Това ли беше правилната реакция в тази ситуация. Не искам да коментирам прилики и разлики между този мач и онзи на ЦСКА със Славия. Няма да коментирам и за кого е имало дузпи и за кого е нямало. Въпроса е в културата....
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

macko_razbivach
Контакти:

Re: За културата и още нещо...

Мнениеот macko_razbivach » 04 май 2009 12:16

Смеят ли да пишат, като за тях свирят по същият начин. Все едно политиците да се обвиняват взаимно за корупция.
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 май 2009 12:25

macko_razbivach написа:Смеят ли да пишат, като за тях свирят по същият начин. Все едно политиците да се обвиняват взаимно за корупция.

Дори и така да е. Защо говедата се съдраха от декларации след онези 2 дузпи, като и при тях е такова положението? Защо веднъж не си погледнаха в собствената къща преди да плюят по другите. Защото са говеда, нали!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 04 май 2009 12:31

Пишете на серГей и Гоце, нали те Ви спасиха
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 04 май 2009 12:52

mistreated написа:След вчерашния мач на Левски ми беше интересно как ще реагира ръководството на ЦСКА на безумното съдийство на Светослав Тодоров. Дали трябваше да пишат декларации, да правят митинги, да плашат с феновете сградата на БФС?!? Това ли беше правилната реакция в тази ситуация. Не искам да коментирам прилики и разлики между този мач и онзи на ЦСКА със Славия. Няма да коментирам и за кого е имало дузпи и за кого е нямало. Въпроса е в културата....

Ами и аз това написах вчера-за една дузпа не бяха декларации,призиви за бунтове и всякви такива.А ние сега какво трябваше да изпратим декларация до ФИФА и да призовем за блокиране на пътища ли.Но не виждам нищо такова-нито един от шефовете не се изказал или коментирал-дал не дал и толкоз -света не свършва-ето за Ливърпул им дадоха два гола от засади -еи и какво стана-нищо.

Смеят ли да пишат, като за тях свирят по същият начин. Все едно политиците да се обвиняват взаимно за корупция

Айде сега -бързо забравихте мача със Сливен.Или двете ви дузпи срещу Ч.море.Колкто подкрепят вас ,толкова подкрепят и нас.Така е насякъде-подкрепят се грандовете-нормално или не така е.
Изображение

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 04 май 2009 13:26

cska_90 написа:
Смеят ли да пишат, като за тях свирят по същият начин. Все едно политиците да се обвиняват взаимно за корупция

Айде сега -бързо забравихте мача със Сливен.Или двете ви дузпи срещу Ч.море.Колкто подкрепят вас ,толкова подкрепят и нас.Така е насякъде-подкрепят се грандовете-нормално или не така е.

И аз това казвам - по СЪЩИЯТ НАЧИН ;)
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 04 май 2009 14:05

macko_razbivach написа:
cska_90 написа:

И аз това казвам - по СЪЩИЯТ НАЧИН ;)

Да бе така е,аз не отричам ,че са ни подкрепяли повече отколкото са ни рязали.Мисълта ни беше,че вие протестирате,а всъщност сте не по-малкоподкрепяни.

ivailon1
Контакти:

Мнениеот ivailon1 » 04 май 2009 14:27

Левскарите винаги са мрънкали те така са свикнали цял живот да си син това е смъртна присъда .Те съдийте и срещу БАТЕ и КАКА ги ощетиха те иначе са свикнали да падат с повече

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 май 2009 14:35

Ако ЦСКА не беше победил в Бургас, каква ли щеше да ви е реакцията след снощният мач на "Левски" ;)

Сега сте културни, защото не загубихте точки и разликата остана.Иначе, помня кой отбор осъмна с отрязани греди на вратите след една загуба..Това е от култура, сигурен съм.Па и като видя интелигентното излъчване на шефа на фен-клуба на ЦСКА....просто блика културата от него :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 май 2009 15:00

Кашчей написа:Ако ЦСКА не беше победил в Бургас, каква ли щеше да ви е реакцията след снощният мач на "Левски" ;)

Сега сте културни, защото не загубихте точки и разликата остана.Иначе, помня кой отбор осъмна с отрязани греди на вратите след една загуба..Това е от култура, сигурен съм.Па и като видя интелигентното излъчване на шефа на фен-клуба на ЦСКА....просто блика културата от него :mrgreen:

Виж колко елементарно разсъждава едно говедо! Какво значение има дали сме загубили точки или не. Не предпочитахме ли както си бихме в същото време да загуби точки Левски? Или за нас това няма решаващо значение? Ти кух ли си или какво. И какво общо има рязането на гредите и шефа на фенклуба, при положение че тук говоря за ръководствата на двата клуба. Продължавате да ме изумявате с малоумието си и повтарянето на заучени фрази.

Върни се в “ЦСКА”