За културата и още нещо...
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- mistreated
- Контакти:
За културата и още нещо...
След вчерашния мач на Левски ми беше интересно как ще реагира ръководството на ЦСКА на безумното съдийство на Светослав Тодоров. Дали трябваше да пишат декларации, да правят митинги, да плашат с феновете сградата на БФС?!? Това ли беше правилната реакция в тази ситуация. Не искам да коментирам прилики и разлики между този мач и онзи на ЦСКА със Славия. Няма да коментирам и за кого е имало дузпи и за кого е нямало. Въпроса е в културата....
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
-
- Контакти:
Re: За културата и още нещо...
Смеят ли да пишат, като за тях свирят по същият начин. Все едно политиците да се обвиняват взаимно за корупция.
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? 

- mistreated
- Контакти:
macko_razbivach написа:Смеят ли да пишат, като за тях свирят по същият начин. Все едно политиците да се обвиняват взаимно за корупция.
Дори и така да е. Защо говедата се съдраха от декларации след онези 2 дузпи, като и при тях е такова положението? Защо веднъж не си погледнаха в собствената къща преди да плюят по другите. Защото са говеда, нали!
- DrAvalanche
- Контакти:
Пишете на серГей и Гоце, нали те Ви спасиха
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

mistreated написа:След вчерашния мач на Левски ми беше интересно как ще реагира ръководството на ЦСКА на безумното съдийство на Светослав Тодоров. Дали трябваше да пишат декларации, да правят митинги, да плашат с феновете сградата на БФС?!? Това ли беше правилната реакция в тази ситуация. Не искам да коментирам прилики и разлики между този мач и онзи на ЦСКА със Славия. Няма да коментирам и за кого е имало дузпи и за кого е нямало. Въпроса е в културата....
Ами и аз това написах вчера-за една дузпа не бяха декларации,призиви за бунтове и всякви такива.А ние сега какво трябваше да изпратим декларация до ФИФА и да призовем за блокиране на пътища ли.Но не виждам нищо такова-нито един от шефовете не се изказал или коментирал-дал не дал и толкоз -света не свършва-ето за Ливърпул им дадоха два гола от засади -еи и какво стана-нищо.
Смеят ли да пишат, като за тях свирят по същият начин. Все едно политиците да се обвиняват взаимно за корупция
Айде сега -бързо забравихте мача със Сливен.Или двете ви дузпи срещу Ч.море.Колкто подкрепят вас ,толкова подкрепят и нас.Така е насякъде-подкрепят се грандовете-нормално или не така е.

-
- Контакти:
cska_90 написа:Смеят ли да пишат, като за тях свирят по същият начин. Все едно политиците да се обвиняват взаимно за корупция
Айде сега -бързо забравихте мача със Сливен.Или двете ви дузпи срещу Ч.море.Колкто подкрепят вас ,толкова подкрепят и нас.Така е насякъде-подкрепят се грандовете-нормално или не така е.
И аз това казвам - по СЪЩИЯТ НАЧИН

Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? 

macko_razbivach написа:cska_90 написа:Смеят ли да пишат, като за тях свирят по същият начин. Все едно политиците да се обвиняват взаимно за корупция
И аз това казвам - по СЪЩИЯТ НАЧИН
Да бе така е,аз не отричам ,че са ни подкрепяли повече отколкото са ни рязали.Мисълта ни беше,че вие протестирате,а всъщност сте не по-малкоподкрепяни.
Левскарите винаги са мрънкали те така са свикнали цял живот да си син това е смъртна присъда .Те съдийте и срещу БАТЕ и КАКА ги ощетиха те иначе са свикнали да падат с повече
Ако ЦСКА не беше победил в Бургас, каква ли щеше да ви е реакцията след снощният мач на "Левски"
Сега сте културни, защото не загубихте точки и разликата остана.Иначе, помня кой отбор осъмна с отрязани греди на вратите след една загуба..Това е от култура, сигурен съм.Па и като видя интелигентното излъчване на шефа на фен-клуба на ЦСКА....просто блика културата от него

Сега сте културни, защото не загубихте точки и разликата остана.Иначе, помня кой отбор осъмна с отрязани греди на вратите след една загуба..Това е от култура, сигурен съм.Па и като видя интелигентното излъчване на шефа на фен-клуба на ЦСКА....просто блика културата от него

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- mistreated
- Контакти:
Кашчей написа:Ако ЦСКА не беше победил в Бургас, каква ли щеше да ви е реакцията след снощният мач на "Левски"![]()
Виж колко елементарно разсъждава едно говедо! Какво значение има дали сме загубили точки или не. Не предпочитахме ли както си бихме в същото време да загуби точки Левски? Или за нас това няма решаващо значение? Ти кух ли си или какво. И какво общо има рязането на гредите и шефа на фенклуба, при положение че тук говоря за ръководствата на двата клуба. Продължавате да ме изумявате с малоумието си и повтарянето на заучени фрази.