ЧРД на ZinedineZidane !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
ЧРД на ZinedineZidane !
ЧРД на потребителя ZinedineZidane един от най - приятните хора в форума - да си жив и здрав луд , все така пекан и готин и още много сбирки да направим и приятно изкарване довечера !

Офтопик:
-
- Контакти:
Re: ЧРД на ZinedineZidane !
Чрд и от мен!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Честит рожден ден! С пожелания за здраве и късмет.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Страхотен човек,който имам честта да познавам . Пожелавам му да е здрав, да е щастлив, да обича и да е обичан и много успехи в професията
.

- slavia_forever
- Контакти:
Жив и здрав братле, за много години! Пожелавам ти много здраве и незабравимо изкарване на празника! 

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин

Аз пък имам удоволствието и двама рожденници да са ми приятели! Абе пожелавам им всичко, най, най, най-хубаво! Пожелавам на всички да познават такива хора! Да илядят!
- UNBEATABLE
- Контакти:
Честит Рожден Ден! Да си жив и здрав 

ЧРД Зизу 

- ZinedineZidane
- Контакти:
Благодаря ви много, момчета и на теб Силве! Определено ме изненадахте, наистина съм трогнат!
Едва ли има по-подходящ момент да ви благодаря, както за поздравите, така и за страхотните две години сред вас. За мен, форума и хората в него имат много специално значение, но това е дълга история. По-важното е, че тук намерих страхотни приятели, а с някои от тях дори не сме се срещали очи в очи!
Понякога съм по-остър, но никога не с лоши чувства! Просто съм си директен и не търпя нередностите. Извинявам се на хората, които съм засегнал по какъвто и да било начин (без един)!
За мен е достатъчно, че тези, които трябва са ме "разбрали" и вече смело мога да ги нарека приятели! Те се виждат нагоре в темата!
Благодаря!
Едва ли има по-подходящ момент да ви благодаря, както за поздравите, така и за страхотните две години сред вас. За мен, форума и хората в него имат много специално значение, но това е дълга история. По-важното е, че тук намерих страхотни приятели, а с някои от тях дори не сме се срещали очи в очи!
Понякога съм по-остър, но никога не с лоши чувства! Просто съм си директен и не търпя нередностите. Извинявам се на хората, които съм засегнал по какъвто и да било начин (без един)!
За мен е достатъчно, че тези, които трябва са ме "разбрали" и вече смело мога да ги нарека приятели! Те се виждат нагоре в темата!
Благодаря!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Честит рожден ден