БНТ се гаври с парите на хората в България!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Red_Girl
- Контакти:
Re: БНТ се гаври с парите на хората в България!
Как може да искате да закрият БНТ?? Трябва да видим последния епизод на Дързост и красота! 
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

- Chicharito
- Контакти:
Red_Girl написа:Как може да искате да закрият БНТ?? Трябва да видим последния епизод на Дързост и красота!
Още ли не е свършил
Относно телевизията - пълна трагедия!
- Red_Girl
- Контакти:
Chicharito написа:Red_Girl написа:Как може да искате да закрият БНТ?? Трябва да видим последния епизод на Дързост и красота!
Още ли не е свършил, че колко епизода минаха вече и колко остават, то няма край...
Относно телевизията - пълна трагедия!
Краят на света ще дойде през 2012, но този сериал ще продължи!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

-
THE G.A.M.E
Болна тема ...
Най ми е интересно, когато дойде време за евромачовете на българските отбори в предварителните кръгове ...
Хората си ги питат ( БНТ ) ... Защо няма да ги предвате ?
БНТ: Изразходихме си и малкото средства за спорт, и нямаме пари !
И това е към Юли - Август ...
Преди това обаче, до това време са давали един куп Ски състезания, мото такива и съответно - няколко авторски предавания по 5-6 часа от типа на "В Неделя с" ...
Или нещо подобно беше ...
Е, трябва да ги разберем ...
Как да имат пари за футбол ? ...
Най ми е интересно, когато дойде време за евромачовете на българските отбори в предварителните кръгове ...
Хората си ги питат ( БНТ ) ... Защо няма да ги предвате ?
БНТ: Изразходихме си и малкото средства за спорт, и нямаме пари !
И това е към Юли - Август ...
Преди това обаче, до това време са давали един куп Ски състезания, мото такива и съответно - няколко авторски предавания по 5-6 часа от типа на "В Неделя с" ...
Или нещо подобно беше ...
Е, трябва да ги разберем ...
Как да имат пари за футбол ? ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg]

Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg]

TodorT написа:crap написа:Иначе серияла, който започна тази неделя, беше добър.
Това е единственото хубаво нещо, което се случва в БНТ от доооста време насам ....Сериалчето е много добро, обаче
И аз мисля,че сериалът ще е интересен.Време беше някой да направи и криминален сериал.Събитията от ъндърграунда в България почти винаги са били извън телевизиите,правили са се,че такова нещо не съществува,съобщавали са в телеграфен стил събитията.Залагането на нови,млади актьори и един качествен,известен глас зад кадър в лицето на Владимир Пенев,също е добър ход.Досега имахме всекидневен сериал с елементи на сапунена опера по Нова,сериал за света на богатите и такъв за дребните андрешковски отношения в българското село по БТВ,малко е странно,че криминалният го прави точно БНТ,но беше време тази телевизия да направи нещо актуално.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- TheApostleOfFreedom
- Контакти:
Моето мнение е че БНТ не струва, ала моето мнение е, и че нито БТВ, нито НТВ струват. Е, да, де, БНТ ги бие... И все пак, за филмите не сте прави. По БНТ в късните часове (след десет) дават много добри филми, често шедьоври на световното кино (а не Вин Дизел, Джаки Чан или Годзила), кинаджийски и фестивални филми - все неща, която нито една, ала нито една друга БГ телевизия не прави.
Дяконе, победихме!
Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.
http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!
Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.
http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!
-
pepsi 1914
- Контакти:
Дано тия хора поне влизат тук за да видят какво е мнението на хората,как не ги е срам.
- Red_Girl
- Контакти:
pepsi 1914 написа:Дано тия хора поне влизат тук за да видят какво е мнението на хората,как не ги е срам.
Едва ли ще ги трогнем особено.
Офтопик:

- Sword Coast Boys
- Контакти:
БПФК написа:Тази телевизия трябва да се закрие.
може да я пускат само по време на избори - да дават предизборни обещания по 24 часа
Аааа, и парламентарния контрол си го бива е.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция
- Red_Girl
- Контакти:
Sword Coast Boys написа:БПФК написа:Тази телевизия трябва да се закрие.
може да я пускат само по време на избори - да дават предизборни обещания по 24 часа
Аааа, и парламентарния контрол си го бива е.
Да гледаме как си лискат чаши с вода...
Офтопик:

Върни се в “Футбол - България”