Ливърпул не е просто клуб.Ливърпул не е просто живот. Ливърпул е РЕЛИГИЯ и начин на живот.
А Анфийлд на който съм бил цели 7 пъти е нашият Дом на който се сбъдват мечтите.
Фена на Пул се ражда а не става такъв заради който и да е футболист.
Крал Кени ще върне това което ни убягва от толкова години- ТИТЛАТА.
Защо съм фен на Ливърпул?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Защо съм фен на Ливърпул?
4au6 написа:Ливърпул не е просто клуб.Ливърпул не е просто живот. Ливърпул е РЕЛИГИЯ и начин на живот.
А Анфийлд на който съм бил цели 7 пъти е нашият Дом на който се сбъдват мечтите.
Фена на Пул се ражда а не става такъв заради който и да е футболист.
Крал Кени ще върне това което ни убягва от толкова години- ТИТЛАТА.
В мача с Арсенал се видя как момчетата се борят до последната секунда и стигнаха до равен. А и трябва да имаме предвид и състава, с който играхме. Вижда се вече в някои от мачовете манталитета ни на победител. Той ще се изгражда още време и ако не другия, то по другия сезон ще сме шампиони.
Фен съм на Ливърпул защото Този клуб е едно голямо семейство.Семейство което никога не се предава бори се до последно с непремирим дух! И не на последно място феновете! Няма друг клуб с такъв химн ! Няма друг отбор с такива фенове ! Да си фен на Ливърпул наистина е Магия !
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид
YNWA
YNWA
- Braveheart73
- Контакти:
В последните 21 години да си фен на Ливърпул е и вид мазохизъм. Титлата все не идва
Поздрави от феновете на градския съперник (от когото навремето сте откраднали стадиона) -
ЕВЕРТЪН!

Поздрави от феновете на градския съперник (от когото навремето сте откраднали стадиона) -
ЕВЕРТЪН!
От малък съм си Левскарче, и още викам за Сините, Любовта ми към тях не угасва със годините! С тях пияни от радост ликуваха стадионите, ех такава игра правят само шампионитееее!!!
Support: Levski Sofia, Everton, Betis, Elfsborg, Genoa, San Lorenzo, La Coruña
Support: Levski Sofia, Everton, Betis, Elfsborg, Genoa, San Lorenzo, La Coruña
Braveheart73 написа:В последните 21 години да си фен на Ливърпул е и вид мазохизъм. Титлата все не идва![]()
ЕВЕРТЪН!
Нищо не сме откраднали, вие сте си тръгнали.
Еми аз съм от Барса по принцип, но в Англия най-подкрепям Ливърпул най-вече заради невероятния дух, царящ на Анфийлд..наистина страхотен отбор..само се надявам в близките 5 години да видим сблъсък Барса - Ливърпул в напреднала фаза в ШЛ 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- arekusanderu
- Контакти:
фен съм на челси,но уважавам този отбор за това което е постигнал ...
FORZA CESENA !!!
Не знам.
По същия начин както не знам защо съм левскар. Баща ми е ЦСКАр, майка ми, лека и пръст и тя беше от ЦСКА.
Аз обаче незнайно защо съм левскар, сигурно на първия мач който съм гледал нещо мъничко в мен е щракнало и така магията да си левскар ме е заразила.
Същата е ситуацията и с Ливърпул. Нещо някъде се случва в някоя детска глава, пред очите му играят играчите от Анфийлд, от Копа се чува "You'll Never Walk Alone" и хоп!
Ето ти поредния верен до гроб фен на Ливърпул.
Затова е уникален този отбор.
Някои отбори те печелят с играта си (Барса, Аякс...), други с огромните си витрини, отрупани с всевъзможни трофеи (Реал, Милан...), а Ливърпул те омагьосва!
YNWA!!!
По същия начин както не знам защо съм левскар. Баща ми е ЦСКАр, майка ми, лека и пръст и тя беше от ЦСКА.
Аз обаче незнайно защо съм левскар, сигурно на първия мач който съм гледал нещо мъничко в мен е щракнало и така магията да си левскар ме е заразила.
Същата е ситуацията и с Ливърпул. Нещо някъде се случва в някоя детска глава, пред очите му играят играчите от Анфийлд, от Копа се чува "You'll Never Walk Alone" и хоп!
Ето ти поредния верен до гроб фен на Ливърпул.
Затова е уникален този отбор.
Някои отбори те печелят с играта си (Барса, Аякс...), други с огромните си витрини, отрупани с всевъзможни трофеи (Реал, Милан...), а Ливърпул те омагьосва!
YNWA!!!
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Фен съм на Ливърпул,най-вече,заради големият дух,който го има в този отбор.Никога няма да забравя мачове,като тези с Алавес и Милан.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
пичове, на Анфиилд амосферата е невероятна ако имате възможност- отидете, аз имах и се възползвах, само гледаите да сте срещу копа- просто невероятно е
[offtopic]Man. United 1-6 Man. City[/offtopic]